За ваксините и чиповете: Задочен разговор с Бил Гейтс

Помага ли сарказмът да приемем реалността по-леко?
22 апр 2021 17:25, Петя Славова
17

Как може да погледнем живота си от друга гледна точка и помага ли сарказмът да приемем реалността по-леко? Хореографът Мила Искренова започна да води задочни разговори с Бил Гейтс. Какво я провокира?

"Появи се от само себе си, вследствие на това, че аз се ваксинирах. Тъй като непрекъснато в пространството витаят антиваксърските твърдения, че ваксините съдържат какво ли не, включително и чип от Бил Гейтс, който иска да ни управлява и ръководи, тогава Били започна да говори в мен. Той се появи в ухото ми, но освен че се появяваше там, започна да ми дава леки напътствия и съвети за това как да реагирам на действителността", каза Мила Искренова за "България сутрин".

По думите ѝ той е много непредвидим.

Още по темата
"Обикновено ме възпира от това да се отдавам емоционално на нещата, които се случват наоколо. Бих казала, че е хладен. В цялата тази налудничава обстановка, това е нещо като сублимирало от нея. Когато трябва да се свърши дадена работа, емоциите невинаги са най-верният съветник, а още по-малко омразата. Тя е едно доста деструктивно състояние на духа. Тя разгражда, унищожава, игнорира. Това, което създава, е любовта", допълни Искренова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитана защо мразим, тя отговори: "Така сме провокирани. Това е генералната ми забележка към тези, които ни управляват от доста години. Не намирам особено големи разлики. Едни правят по-малко, а други правят повече, но общата нагласа между тях се пренася и върху състоянието на хората."

Според Мила Искренова, те все още не са осъзнали, че именно хората са тези, които им дават по няколко хиляди на месец.

"Заплати, каквито малка част от редовия гражданин може да има. Не би трябвало да гледат на народа като обслужващ персонал. Не могат непрекъснато да го лашкат в крайности. Да го изпращат на избори, докато получат удовлетворяващия ги брой гласове. В момента виждам хора, които са изпълнени с нетърпимост. Не виждам какво те искат да създадат", подчерта хореографът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КГБ чипира голяма част он населението и за това сега галсуват за БСП няма друго обяснение.
11
0
 
0
 
! Отговори
Брад Пит преди 2 години
До до 10Колега, от къде си сигурен, че е им рано?От години се говори за нано-технологии и колко важна част от живота в бъдещето ще са. Ония разполагат с неограничени ресурси и специалисти за разработката им, нищо чудно вече да са готови.
10
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 2 години
Това с чиповете във ваксините, си го пробутаха хората Гейтс, за да осмиват хората които не искат да се ваксинират. Иначе Гейтс винаги е бил за редуциране на населението на Земята. И странно как сега се е загрижил за популацията? Не че чипове вече не се поставят в хора! Който не вярва да провери.Просто за чипове във ваксини още им е рано в технологиите.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой нормален човек, който знае че Бил Гейтс и ваксърите му пропагандират от години че населението на Земята непрмено трябва да се редуцира значително, та и създадоха Грета, която забрани на родителите си да имат повече деца- би повярвал че са загрижени за да не стопи бройката на населението?Е, ако сте нормални , си задайте въпроса защо са тия задължителни ваксини? Ако е само за пари-това по-добрия вариант. Ама дали е само това?Или се надяват че населението което е ненужно ще се ваксинира?
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДолу Бил Гейтс, да живее Слави Трифонов. Победа, има такъв народда има - малък, но изключително *** народ, щом гласува за чалгари и мутри.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинацията в България се бави защото производителите на ваксините срещат трудности с кирилизацията на чиповета
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хореографът Мила Искренова е повърхностен и елементарен човек, който за съжаление си фантазира че има чувство за хумор.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До първия последен-долу и на тримата!
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи простотии , "Били" както го нариш е злодей
3
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния пример че тоя конспирации за чипове и прочие глуп0сти ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВАКСИНИРАЩИТЕ СЕ .Антиваксъра НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА какво има във ваксината КОЯТО ТОЙ НЯМА ДА ИЗПОЛЗВА. А и защо трябва да се обяснява - не искам и толкова . Да слагат каквото си искат там.НО, има една малка подробност. ВАКСЪРИТЕ. Те имат нужда от тези конспирации. Така хем приспиват съмненията си хем и се надъхват да се изкарат герои. Видите ли, НАС не ни е страх....Абе ваксинирайте се, ПО 5 ПЪТИ. Кой ви пречи ?
2
2
 
38
 
! Отговори
Шушака преди 2 години
Нищо не разбрах от безмислицата по-горе ( статията на г-жа славова).......
1
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Бил Гейтс, да живее Слави Трифонов. Победа, има такъв народ