Американци застреляха мъж, уринирал на улицата

20-годишният Лестър Фуентес-Буезо е починал от огнестрелните рани
12 юни 2021 19:34, Ния Христова
46
Американци застреляха мъж, уринирал на улицата
Снимка: Pixabay
Мъж е починал след разправия с жителите в северните райони на Хюстън. Той е бил прострелян след като бил видян да уринира по средата на улицата, съобщава телевизия Фокс, предаде БГНЕС.
 
Властите казват, че е подаден сигнал за стрелба малко преди 22:30 ч. Служителите на реда казали, че когато пристигнали на мястото са открили 20-годишния Лестър Фуентес-Буезо с няколко огнестрелни рани в тялото и той е бил обявен за мъртъв.
 
Предварителната информация от лейтенант Уилкенс предполага, че неидентифицираният мъж първо е бил на мястото, за да купи наркотици от някого. Мъжът обаче започнал да уринира по средата на пътното платно. Това действие предизвикало голяма конфронтация с жителите на района.
 
Не е ясно колко точно жители са участвали в разправията, но лейтенант Уилкенс каза, че има поне двама заподозрени, единият от които е напуснал местопроизшествието, а другият се прибрал вкъщи. Друг човек, добави той, призна, че е замесен по време на стрелбата и си сътрудничи с разследването.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
Едно ченге преди 2 години
Убили са го защото като се е изпикал по средата на улицата е изразил отношението си към бандата която управлява квартала. В някои квартали, тоест гета, си има определени правила, чието нарушение води то смърт. Явно не бил доволен от "материала". Добре е човек да знае къде може и къде не може да продава "римски" номера.
27
1
 
7
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Държат се като животни, а после се чудят защо ги отстрелват като животни!
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е бил от електората на демократическата партия. Фуентес-Буезо отишъл да си купи наркотици и спрял да се изпикае на улицата. И сега в следващите няколко години демократите ще легализират няколко милиона такива Фуентес-Буезовци за да може следващия път победата на изборите да не е толкова на косъм.
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже съм живял в Америка, да така е. Официалната глоба за уриниране на публично място е между 100 и 200 долара, в зависимост от щата. За сметка на това публичните тоалетни са на 300 до 500 метра и са напълно безплатни. При това задължително се зареждат с течен са//ун и т. хартия. В повечето има топла вода. Американецът, който идва в Европа, намира за извратено да ти искат евро или две за тоалетна. И в България трябва да стане така.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ми правилно са направили..и в българия трябва така
23
1
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
До 36 ....Щом за пикане, те пуцат с пищови поне трима, то за акане ще бъде стрелба с базука, гранатомет и автомати, за да почистят акото, и акащият
22
1
 
15
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
Ако те барнат че акаш някъде на скрито,направо отиваш на съд.И ако не си платежоспособен,.....ПАНДЕЛА. Пандела за това че ти се е приакало.
21
6
 
0
 
! Отговори
До анонимен 21. преди 2 години
Ами ако не е нито едното ,нито другото - примерно е бил азио_американец...или пък от местните , на Винету хората, ако е бил ??? То там всякакви ги има.........
20
3
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
еми добре тогава нека да е макак и в двата случая
19
1
 
18
 
! Отговори
malart преди 2 години
Това ще го разлепя около кварталния магазин, работещ и като кръчма без тоалетна.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 12А преди това цареше мир и братска любов. Сами си предаваха оръжието, нали! Я не дрънкай глупости! От 5-тата поправка до днес стрелбите стават все повече!
17
2
 
33
 
! Отговори
Американ преди 2 години
До 38000:"Умират годишно в САЩ от прострелни рани." - а почти 7 пъти повече умират от нож.
16
2
 
29
 
! Отговори
Любопитен преди 2 години
В тоя квартал(по-скоро махала) дали е имало и един бял?
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е бил евроамериканец, да се осъди афроамериканеца убиец...................Ако е бил афроамериканец, да се награди евроамериканецът, който го е наказал за нарушението на реда.
14
3
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
правилно
13
6
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Бог да благослови Америка!Дай Боже и България!
12
4
 
39
 
! Отговори
Няма нищо случайно преди 2 години
Колкото повече избиратели на Джо Байдън има в един град,толкова повече убийства,грабежи и насилие има.Това показва статистиката.От 20 те най-опасни града в САЩ ,17 се управляват от крайни либерали,***,травестити и прочие байдънясъла ***.Хюстън и Остин са крепостите на демонратите в Тексас.
11
5
 
24
 
! Отговори
Въртележка преди 2 години
До преди пандемията, беше късмет, ако отидеш на екскурзия в някой голям град на запад и да не се случи атентат. Сега е късмет, ако замръкнеш по някой южен квартал, по Щатите,и да излезеш жив от там.
10
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е в България хората да гледат,а не да стрелят.Все още ценностната система в Европа е,че човешкия живот има значение.На едно убийство в Европейския Съюз на 100 хиляди жители...в САЩ се случват 20 на 100 000.Или на кратко казано-да те застрелят в САЩ шансът е 20 пъти по-голям от която и да е държава в ЕС.
9
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто неолибералния режим управлява,САЩ се превърна масово стрелбище.Тази година Градовете Балтимор,Чикаго и Сейнт Луис са на първите три места по убийства с огнестрелно оръжие в света.Изпреварвайки Хондурас и Мексико Сити по брой убийства на 1000 души население.90 процента от жертвите са афроамериканци,в райони,където полицията почти няма достъп.Ефекта на марксисткото движение БЛМ.