Богаташ плати $28 млн. за полет в Космоса с Джеф Безос

Първият туристически полет в Космоса е планиран за 20 юли
12 юни 2021 22:50, Ния Христова
37
Богаташ плати $28 млн. за полет в Космоса с Джеф Безос
Снимка: БГНЕС
Богаташ плати 28 милиона долара за разиграно на търг място за пътешествие заедно с милиардера Джеф Безос при първия туристически полет в Космоса на компанията му "Блу Ориджин", който е планиран за 20 юли, предаде Франс прес.
 
Спечелилият, чиято самоличност ще стане известна едва след няколко седмици, изпревари двайсетина други участници в състоялия се онлайн търг, продължил по-малко от 10 минути.
 
Наддаването за космическата разходка продължи един месец. Началната цена за мястото беше 4,8 милиона долара.
 
Човекът, спечелил търга, ще придружи основателя на Амазон, брат му Марк и още един пътник. Пътуването ще се осъществи с ракетата "Ню шепърд" на "Блу ориджин". По план тя трябва да бъде изстреляна на 20 юли от западната част на щата Тексас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До У - Живеем в държавата в която съществуват мъдроситте "Наведена глава сабя не я сече", "Битият бит ...", "Парица е царица" и всякакви подобни, които ти казват да си седиш на ***, да не предприемаш никакви действия, когато нещо е против интерестите ти и да с кланя на парите.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НималсSS - И какво? Искаш някой да те храни, така ли? МИ плати ти бе! Няма ли право, човек да прави с парите си, каквото си иска, а? КАЖИ БЕ!!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 28 - Паднал или не, пак има стотици милионери и активите му се покачват. Него няма да го слшам за съвети как да си пилотирам самолета (само веднъж съм се качвал на такъв малък, с познати и нмяа да повторя), но бих слушал съветите му за бизнес и развитие.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашият Безос с ламборджинито къде се скри. Пенчев ли беше, Пенчо Тариката ли беше. Много акъл даваше безплатно на хората от телевизора преди падането с дрончето.
21
0
 
2
 
! Отговори
що се сърдиш преди 2 години
До НималсSS БОГ е решил така. Мизерници като тебе да са бедни и болни, а той да е здрав и богат.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Богаташът ще се качи в космоса и ще се изпикае оттам върху бедняците- комунисти.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ясно кравар, но парите ги е откраднал от Путин.
18
3
 
8
 
! Отговори
НималсSS преди 2 години
Богаташ ?!?!?! ПЛати 30 милиона да си развява пръднята в космоса ! А в същото време някой няма пари да си плати за , лекарства , за храна или дори мре жаден !!Този свят не трябва да съществува в този му вид !!!
17
2
 
5
 
! Отговори
факт преди 2 години
Сега ще инсценират катастрофа и ще се покрият на някой частен остров с яка охрана.Екзекутирайте ги и конфискация на имущество и парите им.
16
6
 
8
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Гаранция че е кравар. Препелил от продажбата на оръжие и избиването на маса цивилни по целия свят, което според законите на краварника не е престъпление. Възможно е да е продал несъществуващи самолети на балъци от европа с управление от Тиква и кратунки с подкрепата на комунист с Каскет.
15
0
 
3
 
! Отговори
fact преди 2 години
До ???ЕМИ ЧЕТИ БРЕ! Безосът беше обявил, че има кастинг за 4-***, дето ше пътуват с него, да предложат суми. Най-големата беше 4 милки. На тоз му се виде малко и ОБЯВИ ТЪРГ. Кастингът беше за реклама-зарбияване, търгът за ПРИБМИРАНЕ НА КЕШЪТ. Кой се преебал, преебал се. ний се надеваме ракетата дан се върне.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който има много пари може да ги харчи, както иска, а който няма... коментира защо ги е похарчил. Ха-ха-ха.
13
0
 
13
 
! Отговори
??? преди 2 години
Цитат: ...състоялия се онлайн търг, продължил по-малко от 10 минути. Наддаването за космическата разходка продължи един месец. Край на цитата <<<>>> Не знаех, че месеца е 10 минути
12
7
 
5
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
Гаранция че е руснак.Друг толкова луд милионер няма.
11
0
 
6
 
! Отговори
Лаик преди 2 години
кажете му на този момък , че тук се продават едни акции на столичен футболен клуб - може да прояви интерес !!?!! За след полета с Безос , то е ясно.....
10
0
 
3
 
! Отговори
NB преди 2 години
Имал пари, дал ги.............богатите също правят глупости..............а тоя мошеник Джеф Безос се възползва от глупостта на богатите.............но нищо, оня другия тъ.пак..............дал 28 милиона долара..........бълха го ухапала!!!
9
5
 
12
 
! Отговори
У преди 2 години
Интересно, от 13 коментатора и на никой не му харесва идеята, че някой си рискува живота, за да бъде първи в нещо. Затова България е в най-слабия период от историята си. Сейрджии и философи-бол, смели-1/1000, ей това сме станали. Спомнете си преди повече от 100г на какви аероплани са летели българи-правени от дървени клечки и въжета, да не е било безопасно?
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудесно, нали трябва да им вземат милионите.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за толкова пари можеше да отиде до МКС, а не за някакви смешни 10 минути суборбитален полет
6
3
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МЪСК Е ХИТЪР!! И ТОЙ КАТО ДОНОВЕТЕ САМО ПРОДАВА НО НЕ УПОТРЕБЯВА! ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ КАТО ГО ИЗСТРЕЛЯТ В КОСМОСА МОЖЕ И ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ ПОВЕЧЕ!