САЩ подготвя още санкции за Русия заради Навални

Вашингтон смята, че Ким Чен Ун изпраща "интересен сигнал"
20 юни 2021 18:50, Нели Христова
47
САЩ подготвя още санкции за Русия заради Навални
Снимка: БГНЕС

САЩ подготвят нови санкции срещу Москва, която обвиняват в отравянето на руския опозиционен лидер Алексей Навални, предаде Франс прес.

"Вече наложихме санкции срещу Русия заради случая Навални и "подготвяме нов пакет от санкции, които да се приложат в тази ситуация", заяви пред телевизия Си Ен Ен Джейк Съливан, съветник на Джо Байдън по националната сигурност, четири дни след срещата между президентите на Русия и САЩ в Женева.

Вашингтон смята изявлението на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, че е готов за диалог и конфронтация със САЩ, за "интересен сигнал", предаде Ройтерс. "Чакаме, за да видим дали след него ще последва някаква по-пряка комуникация с нас за възможен път напред", добави Съливан в интервю за Ей Би Си.

По иранския ядрен въпрос той заяви, че все още има разногласия между Техеран и световните сили. Окончателното решение по въпроса принадлежи на иранския върховен лидер Али Хаменей, подчерта Съливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
цензура преди 2 години
в 21 в ЕС сатчета на путин и китай ни цензурират,изправят срещу нас свободно изразяващите се...***,цензура,обиди,заплахи...финансирано от зависимите ЕС политици,зависими от русия и суровините им...какъв геноцид...живота ми,на родителите ми,на приятелите ми...на хората които съм обичал...ЕС ги продаде за ...газ...сега и животите на децата ни...и те за газ от русия,плющете минуси и ни цензурирайте бедни и платени,ченгета...нямате шанс...ще ви съдим Строго...Бог да пази САЩ!!!
34
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До цензураи знам кого цитирам...умньо,това са думи на Хамлет...всеки образован знае,че Шекспир е автора...бойка дали знае...дреме му...има си кюлчета,къщи,евраци,подслушвачи,цензирувачи...до кога ли?ще ви съдим безкомпромисно и строго!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До цензурахаха ок пиши на ***да ги изстреля бре,ама това не са пози по тв-та с въздушни пирати и престъпници...така загина СССР,така загинаха гьобелс и хитлер...това,че ви се дава шанс не е слабст...грешно четете посланията...руските ядрени от 80 г. на миналият век дори няма да могат да излетят...само факти!!!
32
2
 
0
 
! Отговори
До цензура преди 2 години
Цитираш Шекспир, а не Хамлет, умньо! А ракетите ще стигнат с точност ЕДИН МЕТЪР и скорост 27 Маха!
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поживях в Америка - много интересна страна и на места - много красива. И видях доста приятни хора, приветливи. Но защо е такава системата им, че избират да ги управляват най-некачествени хора? Този бай Алцхаймер е позор за страната си!Тръгнал да плаши Русия! Съчиниха им един Навални, разработиха цяла акция! Санкции, Магнитски и дрън-дрън! Ами какво ще стане, ако руснаците спретнат един закон "Джордж Флойд", ***, дето полицай го настъпи по гушата, уби го, а една пик-ла снимаше и получи Пулицър
30
2
 
3
 
! Отговори
цензура преди 2 години
До СССРбъдете сигурен,че няма да могат да излетят дори камо ли да достигнат Ню Йорк,това е друга тема,не в това е въпроса...основният въпросни е...цитирам Хамлет...да ни бъде или не...прекратете цензурата...имаме поле за споделяне на мнения
29
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Благодаря за "отменената" цензура...Справедлив и Проспериращ Свят!Децата ни го заслужават!
28
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До ГРОБАРне съм съгласен,Народите на Русия не заслужават да живеят зле...политиците им са им длъжници,надявам се да го осъзнаят...няма врагове...враговете обслужват шепа с болно его и жажда за власт и пари...няма по-изстрадал и беден от Народите на Русия...от недалновидни политики...политики на "врагове",Света ни е толкова крехък...децата ви,хората които обичате го населяват за бога
27
5
 
4
 
! Отговори
ББь преди 2 години
До АнонимеНпонеже ме цензурират...така лъжеха и СССР...и са история...тъжна и срамна...Бог да пази САЩ!
26
17
 
4
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Проклети руснаци всичко лошо си заслужават
25
2
 
10
 
! Отговори
Голям майтап преди 2 години
Байдън предаде Украйна и Източна Европа,като отмени санкциите срещу Северен Поток 2.Сега хвърля прах в очите със някакви заплахи.
24
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се поразровиш в Гуглето ще прочетеш, че САЩ произвеждат ПОЛОВИНАТА жито на планетата. Големият производител Русия спихна от2014та гоина, защото житните поля са на територията на Украйна. Путин скърца със зъби.
23
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
я гледай!...МЕНТЕТО пак сай появило долу!..-"Бой по джоба.."...Мислех че си е зела отпуск заради месечния й цикъл,обаче явно нема почивка за нея..
22
5
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ей,ама ептян откачиха тия кравари!!!!...Обаче представете си,ако Русия не разполагаше с такива военни възможности?..-Щеха да я направят "поредния Ирак"...Обаче ..търсят си белята тия от Фашингтон...Да видим до кога "Мечката" ще ги търпи..Ама представете си:-*** за некакви "санкции" заради НЕКАКВО СИ ЛИЦЕ,при това гражданин на Русия,НЕ на сащ,което е ЖИВО И ЗДРАВО,но..забележете:..-Било "ОТРОВЕНО от Москва"?!?!?!..Не си взеха поука шебеците от историята и това е!
21
3
 
13
 
! Отговори
де да знам преди 2 години
Ама нещо с тия санкции май не работи както се предполага. Русия отглеждаше само цвекло и целина. Внасяше жито, плодове и зеленчуци предимно от Украйна, Канада, че и България. Е, праснаха ги със санкции. Еми, в момента Русия е най-големия световен износител на жито.
20
4
 
9
 
! Отговори
РОКИ преди 2 години
пакет има путин, а чичко баидън две кози барабонки са му останали.
19
4
 
2
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
Я сега прочетете мой коментари че си го писах това .Според Путин и руската пропаганда срещата минала очен хорошо..ха.ха.ха.ха ама се знаеше..ха.ха
18
2
 
15
 
! Отговори
... преди 2 години
Лошите руснаци затворили Нахални, а добрите американци направо застреляха 6 човека на протеста пред белия дом - били вътрешни терористи!!!.Много демократично.Аз съм чувал, че от затвор може и да излезеш, ама от гроба не....Не знам дали е вярно - само съм чувал.Та така с братята американци.А за *** няма кво да се коментира.
17
3
 
1
 
! Отговори
До СССР преди 2 години
Какви 5 минути бе, 5 секинди. Докато пуснеш газовете и готово.
16
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бензиноколонка и газоколонката дуе мускули нещо да санкционира. Ми кво, бе? Западът да не е останал на нещо, което произвеждате? Голш кат пушки пък и ще санкционират.