Американски военни взривиха тонове експлозив в Океана

Взривовете са предизвикали трус от 3,9 по Рихтер
21 юни 2021 15:00, Ния Христова
39
Необичаен тест беше извършен на военен кораб в Съединените щати. Взривени бяха 18 тона експлозив, предаде Bulgaria ON AIR
 
Тестът е на американския флот, а целта е била да се изпробва способността на самолетоносача "Джералд Форд" дали може да устои в битка. 
 
Изпитанието беше проведено край източния бряг на страната. Експлозията е регистрирана като земетресение с магнитуд 3,9 по Рихтер. 
 
След изпитанието, корабът се върнал на док за поддръжка и ремонт.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименхаха а виж гроб и дпс изсякли горите ни и бсп разбира се,техни фирми внасящи бо.лук...сте природозащитници...САЩ директно ви казват.....гответе се за битка...без битка диктаторите и олигарсите,обслужвани от преяждащи магистрати...няма да признаят Свободата на милиардите ограбвани от тях...Бог да пази САЩ...да се изброим г-н Президент Байдън!Свобода или Смърт!!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТоСлед такъв тест и нищо да му няма трябва да влезе в док за инспекция, за да разберат точно какви са щетите.
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея ед иоте сасипааа природата
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Останаха ли още чуващи делфини, китове, косатки и най-вече от редките ламантини? За рибата да не говорим! Престъпници, а говорят за екология!
26
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..Е,със сигурност е бил подготвен за ремонт и преди това!..-То се вижда:-Цялата палубна надстройка липсва....Но щом и самите янки са поискали да видят ефекта от това "пукане",значи...нещо са се съмнявали във великите си изделия..Иначе ,ако бяха сигурни,нямаше да направят тоя тест!..Все пак произвеждат самолетоносачи от ..колко?..50-60 години?..Но проблема си е техен!..НАШИЯ проблем е че те /янките/ си позволяват ВСИЧКО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА без да се съобразяват с никого!..Това ще им
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПросТото, кораба е бил за ремонт преди това, Айнщайне!
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците взривяват тонове експлозив в океаните. После Бил Гейтс иска да намалява населението, ние трябва да плащаме еко-такси, да строим ниско ефективни вятърни мелници и да плащаме прескъп ток. Всичко това за да се намалят въглеродните емисии. По - голям абсурд от това едва ли има.
23
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
обаче ако е верно уточнението,че.."След изпитанието, корабът се върнал на док за поддръжка и ремонт.",си правете сметка колко издръжливи са им коритата,след като от такъв "пукот" требе да са ремонтират!..Па си представете и ако ..не дай Боже!..некоя КИЛОТОНОВА бомба фане та гръмне в тяхна близост,какво ще остане от прехвалената щатска Марина!../Не дай Боже!/..
22
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
на времето бракониерите фърляха "бомби" от карбид във водоемите и така ТРЕПЕХА рибата,която изплуваше мъртва на повърхността..После я събираха.."чиста работа"..
21
3
 
23
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Океана е колкото на тоя дето е натиснал копчето, толкова и на мен!Няма право да прави това мегабезумие , без моето и на още 7 382 283 221 души от тази планета! Самолетоносачът не потъна, но потъна нещо много повече, името му!Кой ще снима рибата след това, кой ще отговаря за стресът на всичко живо в радиус 10 км., кой ще си прибере *** от 18 000 кг, кой ще ..............няма кой!За какво им е тая планета, като има и други.......!
20
4
 
18
 
! Отговори
DD преди 2 години
Вандали, как може да взривяват в океана без да питат чудото на природата,Гретиту Уйберг, .. я бързо да се изходи по въпроса разногледото нещо.
19
3
 
17
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Щом са нашите "братя отвъд океана" значи е с мирна цел.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Океана с главна буква - браво бе! Къде се намира географското понятие Океана, че не го виждам на картата. Виждам много океани, ама Океана нещо липсва.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчадиа на ада.
16
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над Белград вече взривяваха. Както и над Багдад,Триполи,Гренада,Панама,Сайгон...Над Кремъл им се е искало още през 50-те години на миналия век. Само дето US Army са сербез пред слабите и беззащитните, пред тези,които не могат да отвърнат! Нещо като училищен бабаит-осмокласник, тормозещ третокласниците. Макар и понякога да си получава заслуженото. Във Виетнам например.
15
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия избиха рибата, в прекия и в преносния смисъл!
14
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
якооо!
13
3
 
60
 
! Отговори
Koko преди 2 години
Колко тона риба в радиус от километри трябваше да загине, за да си поиграете на войници гадове.
12
3
 
15
 
! Отговори
А защо не ги преди 2 години
Взривийа под кораба?
11
40
 
13
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Трябваше над Кремъл или Белград.