Симон Байлс се отказа от многобоя в Токио заради ментални проблеми

Спортната гимнастичка се беше класирала за финалите на уредите
Обновена: 28 юли 2021 12:54 | 28 юли 2021 12:53, Ния Христова
24
Симон Байлс се отказа от многобоя в Токио заради ментални проблеми
Снимка: БГНЕС
Четирикратната олимпийска шампионка в спортната гимнастика Симон Байлс, която е състезателка на САЩ, се отказа от участие във финалите в многобоя в Токио в четвъртък и така няма да защитава титлата си, съобщи Би Би Си, предаде Gol BG.
 
"След допълнителни медицински прегледи, Симон Байлс се оттегли от индивидиалния финал в многобоя на Игрите в Токио, за да се концентрира върху психическото си здраве", се казва в изявление на Американската федерация.
Още по темата
 
Най-успешната американка в този спорт се оттегли вчера в отборното състезание заради ментални проблеми, припомня БНР.
 
24-годишната Байлс се класира за финалите на уредите.
 
На 1 август тя трябваше да участва на прескок и смесена успоредка, на 2 август е финала на земя, а но 2 август – на греда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
Джони Уокър преди 2 години
До no name ... не знам дали по българските медии го пукаха това , но тук в САЩ преди няколко години излезе новината че Серина Уйлямс е била с превилегии при тестването за допинг . Официално са и били разрешени няколко допинг вещвства за които други състезатели обикновенно са били санкционирани . Ама нямаше ефект . Излезе лекарска комисия че тя представлява националния интерес и има право да ги употребява. Все пак допинг комисията СЪЩО има нужда от заплати ... а заплатите ги дава основно САЩ .
19
2
 
6
 
! Отговори
no name преди 2 години
Само като им видиш отбора по гимнастика и ти става ясно - набити, с огромни бедра и дирници, абсолютни бизони. И като сравниш със стройните, грациозни рускини - еми сори, ама рускинчетета са радост за окото, а тези въгленчета не. Същото и в тениса - Мария Шарапова (стройна, грациозна) я наказаха за "допинг" (всъщност разрешено вещество), а братята Уилямс никога не са и помирисвали зоб (просто по естествен път тестостерона им е в повече) - изглеждат като бизони. Пък после Русия с бан за олимпиада
18
2
 
4
 
! Отговори
ВЕЦ vs ЧКА преди 2 години
сладурът еАрмстронг Ларс,който зада несе цапат пренесъл чрез епруветки 6-7 жълти фанелки като победил в ТурдьФрансъ.Като две от фанелките е подарил на американски президенти.Тозиго разнасяха чему боцкали химио терапия с/у рак на тестесите,които му били отрязани.Пресата на Щатите го съсипа.Фирми свалиха от него спонсорство,а неговият ЛАрстронг антиканцер файл даващ идеи за лекуване нарак го закриха.Симона е психясала осъзнавайки че е модифицирана за плуВЕЦ а не за гимнастиЧКА.Жалко за момичето!
17
1
 
13
 
! Отговори
Манафейко: преди 2 години
До Руските ***:Да, бе - "тестват" американците като за световно, ама с тестове за "Ковид"! Повече от половината от тях са я с астма, я със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, я не знам още к`ви болежки, за които си дънят препаратите съвсем легално, изглеждат като напомпани бронетранспортьори, а на всичко отгоре съвсем случайно им се чупят и пробите за допинг. Норвежците пък в биатлона и ски бяганията пък са 80% астматици! За атлетика даже няма да отварям и дума.
16
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Руските троловеКато ги тестват защо само техните проби " случайно " епроветките с пробите се счупили !!!
15
1
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Как ще живея сега? - Не знам...
14
16
 
1
 
! Отговори
Руските тролове преди 2 години
са полазили форума долу!По-полека. Руснаците са добри, Американците са добри. Китайците същ, Японците също, за Холандците да не говорим (на глава от населението). Отказало се момичето, ще се върне. Руснаците искаха с допинг просто да вземат повече медали... но не значи, че не са добри спортисти. Американците ги тестват като за световно също. Вижте за Майкъл Фелпс. По-полека с троленето.
13
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая няма кой да я бие, просто тотото се обажда наново, анонсирайки неква глупост като причина за неплащане на печалбите на клиентите.....
12
3
 
4
 
! Отговори
j преди 2 години
Киумбе
11
3
 
34
 
! Отговори
дада преди 2 години
така ли наричат допинга вече... Ако беше някой руснак щеше да е страшен скандал, а тука потулват - психическо, ала бала. Съвсем ни взеха за мезе.
10
19
 
8
 
! Отговори
Ди преди 2 години
За съжаление още веднъж българската маса се нахвърля да "изобличи" делаварите на развитите западняци, но пропускат, как грижата за психичното здраве е станала приоритет, а стигматирането на болните е отживелица. С две думи, добре е първо себе си да погледнете. За това дереджето е такова!
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това като вчерашната статия за друга американка пък не може да се "Напуши" преди се състезава!!!
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, защо някой наш политик не се отказца поради ментални проблеми. Само като си помислиш! Ни медиите разбират какво бръщолевят, ни спортистите. Ментални проблеми, демек проблеми с мозъка.
7
1
 
30
 
! Отговори
Барса преди 2 години
Да проверят и другите спортисти на краварите 99 процента от тях вземат допинг , но явно не смеят да ги проверяват или ако ги проверят " случаино епруветките спробите са се счупили " !!!
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приключиха финалите в многобоя. При мъжете и при жените златните олимпийски мадали завоюва руският отбор. Но за тази велика победа нито дума тук.
5
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност са я предупредили от вътре, че ще я проверят за допинг и ако я хванат ще дисквалифицират целия американски отбор. Така, че се оттегля за да не стане за смях и резил.
4
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е същата дето под прикритието на хиперактивност се тъпчеше с допинг уж за "лечение".
3
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В спортната гимнастика на олимпидата в Япония триумфират руснаците и рускините. Триумфират не защото Симон Байлс се отказа от участие във финалите, а защото са мощни, дружни и непобедими. Триумфира руският Дyх.
2
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Психологически расизъм" = никой не я мрази и тя се чуди какво да измисли.
1
2
 
40
 
! Отговори
Артисти преди 2 години
Допинг