Стрелба край Пентагона, има ранени

Изстрелите са в района на метростанция
33

Пентагонът беше блокиран този следобед след стрелба в станция на метрото точно пред военното ведомство на САЩ, съобщиха американските медии.

Спешните служби на Арлингтън заявиха, че на мястото има "няколко ранени", без да предоставят повече информация.

"Понастоящем Пентагонът е блокиран поради инцидент в транзитния център на Пентагона. Молим обществеността да избягва района", се казва в съобщение на охраната на Пентагона, цитирано от БГНЕС.

Местната информационна станция WUSA показа снимка на тежковъоръжени охранителни, противопожарни коли и спасителни превозни средства в емблематичната петоъгълна сграда.

"Понастоящем Пентагонът е блокиран поради инцидент в транзитния център на Пентагона. Молим обществеността да избягва района", се казва в съобщение на охраната на Пентагона.

Около 40 минути след първите съобщения за стрелбата службата съобщи, че районът на инцидента е обезопасен, без да даде детайли за станалото. По непотвърдена информация нападателят е застрелян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: стрелбаСАЩПентагона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
"Разбрах какво казваш, но не разбрах защо му е на Боинга да "захожда" ако върховете на тези кули се виждат докато си още над океана"...Добро утро приятел , ама ти говоря за Пентагона, която е във Вирджиния Вашингтон, а ти ми пишеш за кулите близнаци в NYC. Разликата е само хиляди мили. Търсете бе хора - има чичо Гугъл. Ай хубав ден
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23Пенбтагона е във ваингтон бе гений. Не в ню йорк.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Вуйчо Ваньо 22Става дума за пентагона бе бушмен
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неггерска му работа.
21
0
 
1
 
! Отговори
Do 23 преди 2 години
До Анонимен: Има много такива филмчета в тубата, които ясно показват обекти, които не би трябвало да се виждат, ако Земята е сфера с радиус 6000 км. Причината да не се виждат по-ниските части първоначално е тази ивица между море и хоризонт, която е наситена с пари и по-плътна и оттам по-замъглена( като при мъгла)
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моряк ми е разказвал как приближавайки Ню Йорк започва да вижда върховете на небостъргачите, и надолу, надолу ... минават часове докато видят земята. Не е лошо да се направи едно образователно филмче с това чвление за тези, които още твърдят че Земята е плоска!
19
1
 
3
 
! Отговори
До Вуйчо Ваньо преди 2 години
Разбрах какво казваш, но не разбрах защо му е на Боинга да "захожда" ако върховете на тези кули се виждат докато си още над океана на голямо разстояние от брега.За справка: Ако ти и аз се приближаваме в открито море, ти си висок 2метра и си "стъпил върху водата", аз ще започна да виждам главата ти на 6 км разстояние.
18
0
 
1
 
! Отговори
Парадокс преди 2 години
Даже на един от терористите тогавашното INS беше удължило визата. Нещо като наш'то "да влезе убитият".
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Постреляли са се малко, чудо голямо. Там за закуска, обед и вечеря излизат да се пострелят. Да се стрелят щом им е кеф.
16
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Веднага да се заснеме екшън,посветен на това паметно събитие!Дела,дела,и само дела!
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да изпратим миротворци, това там е нетърпимо вече!
14
5
 
18
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Абе там на 11 септември уж май се удари и един самолет, ама записите от камерите рЕзко изчезнаха.... Знаете ли каква е глисадата на Боинг 737?!? Какъв е захода и колко инструкции от диспечера трябва да имаш,че да оцелиш тая сграда в непознат и голям град. Това не става с двумесечни курсове за пилот на Чесна!!! Да не говорим, че ако има и теоретична заплаха над Пентагона, небето е щяло да почернее от изстребители.Чифутска история
13
2
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Бяхме се затъжили за тия луди, луди янки...
12
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно, загинали са два бездомни руски имигранта при опит да отмъкнат метална пейка за вторични суровини. Ситуацията е под контрол.
11
3
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Аллах акбар :)))
10
3
 
11
 
! Отговори
Важното е преди 2 години
В България да не се случва. В щатите да се трепят, все тая! Толкова "добрини" направиха по света, че мераклии да ги сурвакат бол.
9
4
 
17
 
! Отговори
QAnon преди 2 години
За американците ни пука точно колкото за Израел - абсолютна нула!
8
6
 
23
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
Две котки се сбиха на улицата, едната много лошо наби другата. Моята новина е от по голяма важност за българите, защото котките са си наши.
7
3
 
7
 
! Отговори
УрааААА преди 2 години
Кефффф..но още може!!!..и бомби моля!
6
8
 
8
 
! Отговори
DUNCAN MAC'LEOD преди 2 години
Бе нещастници, това ли ви е топ новината бе???!!!??? Най-голямата новина е че БОЙКО МЕТОДИЕВИЧ БОРИСОВ ще бъде съден беееееееее!!!