Самолет се разби в Тексас, по чудо няма жертви

Двамата пилоти са в болница
20 сеп 2021 08:17,
11
Самолет се разби в Тексас, по чудо няма жертви
Кадър: Нова тв

Тренировъчен военен самолет се е разбил в жилищен комплекс в щата Тексас.

При инцидента са пострадали двамата пилоти, които са настанени в болница. Други трима души са леко ранени, съобщава NBC. Нанесени са сериозни щети по сградите.

Още по темата
Пилотите са успели да катапултират, като парашутът на единия се заплел в електрическите кабели, съобщиха спасителните служби.

Единият от пилотите е в критично състояние, съобщават от болницата. Според разследващите в кабината на самолета са били инструктор и начинаещ пилот.

От там обясниха още, че е чист късмет, че инцидентът не е бил много по-тежък заради гъстонаселения район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
8, ти остави че и американските самолети падат, ама виж и в сАвеЦките университети стреляли на месо, та в Пермския държавен университет са дали фира бая колхозници, а? Навярно някой *кравар* е стрелял там, инсталиран от ЦРУ, нал тъй?
10
0
 
3
 
! Отговори
Баси преди 2 години
под материал за авиокатастрофа, тук някакви с ментални увреждания, вкарват откъси от детско юношеска литература, и разни легенди (бабини деветини) за призрачни кораби и екипажи!?
9
2
 
0
 
! Отговори
Наричали го още: преди 2 години
Краля на пиратите, защото екипажа му бил много по-дисциплиниран от всеки друг кораб сред пиратите и така той побеждавал съперниците си ...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ба, кво стана сега. И хамвриканските самолети падат.
7
5
 
0
 
! Отговори
Легендата говори: преди 2 години
Че Летящият холандец бил еднакво жесток и към свой и към чужди това било правило и за екипажа му... Еднакъв аршин .... По военному ....и едва ли имало друг кораб, където да царяла такава военна римска дисциплина ...
6
3
 
0
 
! Отговори
Това е: преди 2 години
Истинската история ( доколкото това е възможно по онова време митовете и легендите за него са били записани) на Летящият холандец - бивш капитан на златната флота на Ройтер, който обстоятелствата и узурпатор превърнали в пират. Една легенда гласи, че Летящият холандец завършва трагично и неговия екипаж и капитана завършват като безсмъртни призраци вечно кръстосващи океана. Друга легенда гласи, че бил амнистиран и назначен на длъжност след отхвърлянето на узурпатора. А неговото име е умишлено ...
5
3
 
0
 
! Отговори
Много е вероятно! преди 2 години
Част от капитаните на Ройтер - перфектно военно обучение наистина да са се преквалифицирали и един от тях през кръв и разруха и пиратство историята да познава по друг начин, а легендите наричат Летящия холандец!
4
2
 
0
 
! Отговори
Peter Blood преди 2 години
Е събирателен образ на прецаканият от обстоятелствата човек, който обаче е неспособен да примири със своето безсилие в ситуацията поради което извършва личната си вендета към силните на деня. И той не е точно Франкенщайн - той е действителна личност въпроса кой точно пират е бил негов прототип - Морган? Джеймс Кид? Или един от тях които историята познава и под друго име!
3
2
 
0
 
! Отговори
Между другото преди 2 години
Действието на Captain Blood се развива по времето на един узурпаторски колониален период от историята , когато много свестни хора са се оказали с пранги и роби на плантациите и то хора доказали своята стойност като професионалисти. Между другото лицата и събитията в книгата в голямата си част са достоверни, легенди и истории моряшки. Сменени са част от имената, но е практика, че колониалните сили наемали пирати и дори ги назначавали за губернатори. Имената на Питър Блъд са условност ...
2
3
 
0
 
! Отговори
Знаеш ли защо? преди 2 години
Знаеш ли защо "Островът на съкровищата" не става за прочит? Защото е любима книга на един мародер да го наречем капитан Флинт!!Който сви към три милиарда от една страна на балканите!И нанесе щети за 50 милиарда! А и няма общо с действителни лица и събития. Докато виж Капитан Блъд на Рафаел Сабатини е друга бира!
1
4
 
0
 
! Отговори
Не става за прочит! преди 2 години
Ако с предания моряшки,гемии, кораби, пирати,вихрушки, подвизи юнашкии крадено червено златоромантиката, тъй познатаот моите момчешки дни,отново вдигнала платната,сегашните деца плени:за прочит тая книга става!