Стрелба в супермаркет в Тенеси, един убит и 12 ранени

Някои от пострадалите са в много тежко състояние
24 сеп 2021 07:40, Петя Славова
8
Стрелба в супермаркет в Тенеси, един убит и 12 ранени
Снимка: БГНЕС

Най-малко един човек е бил убит, а 12 ранени при стрелба в супермаркет в американския щат Тенеси, предадоха световните агенции.

Трагедията се разиграла в град Колиървил, източно от Мемфис. От ранените 12 души някои са в много сериозно състояние, предаде БТА.

Когато полицията пристигнала на мястото на стрелбата и претърсила магазина, открила ужасени клиенти, укрили се във фризери и заключили се в някои административни офиси. Нападателят бил намерен мъртъв и се предполага, че се е самоубил. Самоличността му не се съобщава.

Началникът на полицията на града Дейл Лейн каза, че в 34-годишната си кариера като полицай не е виждал по-ужасна сцена на престъпление, като тази в супермаркета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Чарли Мейсън преди 2 години
Началникът на полицията на града Дейл Лейн каза,че в 34-годишната си кариера като полицай не е виждал по-ужасна сцена на престъпление... Абре Началник, ти да не си бил в кома от раждането си че "не си виждал по-ужасна сцена"? От създаването си САЩ не са спирали да се стрелят . 90% от всички серийни убийци в света са американци.Кварталът ви Харлем за толкова десетилетия от създаването си едва преди няколко години имаше една единствена седмица без убийство.Всяка седмица някой в САЩ грабва пушката.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да пзаим културата на американците, да не изчезне културата на Дивия Запад от лицето на Земята. Да се дават пари за културни дейности по стрелби, ЮНЕСКО да запише културата на Дивия Запад в Световното културно наследство.
4
0
 
2
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Еееее и саму за идин утрепан наркуман ду сутринта на занимаати. Чакайти ду края на деня чи да са съберат малку. Там купона почва след утваряне на даскалту.
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На изпeркалитe рyсофили и давайте, само такива статии да си избиват комплексите.
2
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е при стария Джо Байден - Деменцията ..............той сам връзките обувките не може да си завърже.........камо ли да се справи с тия размирици!
1
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Липсваха ми тия демократични новини от демократична кравария...скоро май не се беха стреляли добитъкаа..