Байдън: Белите расисти са най-голямата терористична заплаха за САЩ

Президентът присъства на митинг във Вашингтон
21 окт 2021 23:05,
86
Байдън: Белите расисти са най-голямата терористична заплаха за САЩ
Снимка: БГНЕС

"Проповядващите върховното превъзходство на бялата раса представляват най-смъртоносната терористична заплаха в Съединените щати", каза на митинг във Вашингтон президентът на страната Джо Байдън.

"Вътрешният тероризъм на белите расисти е най-смъртоносната терористична заплаха в нашата родина. За тази цел нашата администрация предприема първите всеобхватни усилия за борба със заплахата, породена от вътрешния тероризъм, включително движението за превъзходство на бялата раса.

Ние правим това, като предприемаме действия за намаляване на нивото на радикализъм в интернет и борбата срещу вербуването с цел извършване на актове на насилие. Разрушаваме и мрежи, които подбуждат към насилие и вътрешен тероризъм. Не можем и не трябва да приютяваме омразата", допълни американският президент, цитиран от БГНЕС.

Още по темата
По-рано Байдън възложи на администрацията си да засили борбата срещу вътрешния екстремизъм, да извърши цялостна оценка на рисковете от него във връзка с бунтовете, които се разиграха в Конгреса на САЩ на 6 януари.

Министърът на правосъдието и главен прокурор Мерик Гарланд заяви, че американските власти са извършили около 650 ареста от началото на разследването на вълненията в Капитолия.

На 6 януари поддръжници на републиканеца Доналд Тръмп, който тогава беше президент на Съединените щати, нахлуха в сградата на Конгреса, за да попречат на одобряването на резултатите от президентските избори в страната през ноември 2020 г., спечелени от демократа Джо Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
1
 
! Отговори
God bless the US преди 2 години
САЩ са най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на cъвремення свят! Go USA!
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-голямата терористична заплаха сте вие, либерастичните комунисти и неофашисти. За вас е определено специално място, мила ми тоалетна чинийо.
66
0
 
1
 
! Отговори
... преди 2 години
Ммммдааамм 40 баби, 3-*** друсани и 300 селяни се разходиха из Капитолия и на всички стана пределно ясно, че те са най-голямата заплаха за света. В смисъл прогледнете талибаните нищо не направиха, саудититците нищо не направиха, турците не се бият с никого. ОБАЧЕ БАБИТЕ ХОДЕЩИ С ТРОМАВА ПОКЛАЩАЩА СЕ СТЪПКА ОЧЕВИДНО СА САТАНАТА СЛЯЗЪЛ НА ЗЕМЯТА!
65
0
 
3
 
! Отговори
Селския бек преди 2 години
Ще го пратим при черните расисти да му пръснат дър тата ду пара
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А черните растите не са.Поредната дискриминация.
63
1
 
11
 
! Отговори
На сутринта преди 2 години
На Байдъна му предлагам да се разходи късно вечер заедно с Камилата в някой от градовете на бившата ЮАР и ако на суринта е жив,а Камилата неизнасилена... ,пак ни разкажат за белия расизъм.
62
7
 
2
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
Мислете за нашия воденичен камък така наречения шофьор на самолет Радев. И той ги върши същите продаде ни на Сороспиите от САЩ
61
0
 
7
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
*** педофил сатанист Байсган тласка САЩ към разпад чрез война бели срещу черни . Подло моля за извинение сатаната защото той просто си върши работата а Байсган се забавлява в случая
60
0
 
5
 
! Отговори
Интересно, преди 2 години
кой бял според Б. НЕ е расист? Предполагам, че примерно аз, който ще попитам колко бели загиват от ръцете на църни бандюги за година, и обратно - колко църни са станали жертва на бели катили за същото време, веднага ще покрия критериите на "чудото" от снимката за "бял расист-терорист"...
59
18
 
5
 
! Отговори
До 59 преди 2 години
Путин е един бандит, издигнат от руските тайни служби и олигарсите, за да им защитава интересите. Да не говорим, че е откровен българофоб и го е доказвал неведнъж. Ако си готов да пренебрегнеш фактите, заради русофолските си наклонности, значи си абсолютен глуппак.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахах
57
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След някоя друга година ще сменят Дай Бен с рижавата откачалка и всичко вече е изхубено! Трябва нова ориентировка!
56
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все си мислех, че Байдън е изперкал, но това му изказване вече минава всякакви граници на нормалността!
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато отидете да гласувате, пак помислете, дали това са ценностите, с които искате вашите БЕЛИ деца да растат и живеят!!! Между Байдън и Путин, изборът в ясен - вторият никога не говори кнесофобски и не базира политиката си на расови или културни различия! Расизмът е върховното оръжие на американската власт и основна западноевропейска ценност!
54
1
 
16
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Трябва му трета доза ваксина
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е че черните искаха да ни претопът и да си саздадът тяхна чиста нация и да ни поробат да работиме за тях да станеме малцинство да ни командорат защото те са колонизатори,расисти,и долни експлоататори,не може ти да не работиш и да не се развиваш умствено и духовно а да се множиш като заици.
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черните хора са по големи расисти от белите,защото са по примитивни,по точната дума не е расизъм а "завист", завиждат ни белите хора са по предприемчиви и образовани,зависта че имаш нещо повече от другия,а тои не може да го има и започва да ревнува,но е факт че и от двете нации има хора къде изпъкват над останалите,черните хора ни избиват не ния черните,опитаха се да ни претопят,те крадът лъжат и продават наркотици,те правят деца за да взимат пари.белите по бързо се зарвиват това е моя теория.
51
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А черните расисти по-добрили са? Правилно е да се каже, че расизмът е нещо недопустимо защото деленето на расистите по цвят също е расизъм.
50
0
 
24
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 години
Дай да станем мързеливи, мърляви, неработещи, вечно недоволни. Та да угодим на дядката. И той не знае какво говори.
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вътрешният тероризъм на белите расисти ГИЛ БЕЙТС, СЕОРГЕ ГОРОС И ДР.са най-смъртоносната терористична заплаха в нашата родина - казва БАЙ ДЪН! Съгласен съм! Aбсолютно нормално, етично, хуманно е да печелиш честно по 5-10 милиарда на година и някои други да си търсят насъщния по кофите с бо к лука! Як и хуманен нов свят!