Джон Кърби: Русия все повече губи силите си

Руската армия е отслабена а икономиката на страната е в колапс
26 апр 2022 19:45, Йоана Цонева
187
Джон Кърби: Русия все повече губи силите си
Снимка: БГНЕС

Руската армия е загубила мощта си и е държава е отслабена след нападението си над Украйна, заяви прессекретарят на Пентагона Джон Кърби във вторник преди срещата на съюзниците и партньорите от НАТО, предаде "Ройтерс".

"Армията им е отслабена. Те са държавата им е по-нестабилна в момента,като се изолират допълнително от света", каза Кърби в интервю за CNN.

Още по темата
"Целта ни е Русия да не може в бъдеще отново да заплашва съседите си", допълни той.

"Икономиката на страната е в колапс. Макар и руската армия да не е напълно изтощена, със сигурност е претърпяла страшно много загуби заради нахлуването в Украйна", каза той.

Джон Кърби не даде повече подробности за оценката си относно състоянието на руската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
4
 
2
 
! Отговори
Николай Стефанов преди 1 година
Не го знам тоя Кърби ли е, Кърмит ли е, каква трева пуши, но и аз искам от нея. Явно е много добра, щом получава такива халюцинации. Че и дълго го държи излежда.
153
1
 
3
 
! Отговори
джо преди 1 година
Чакайте и се надявайте , сега като контраатакуват украинците и всичко ще приключи. Малко остава , като гледам какъв пердах ядат ВСУ.
152
10
 
11
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Добър опит за пропаганда, но още нищо не сте видели от Русия.
151
4
 
9
 
! Отговори
До Руснака преди 1 година
Основната разлика между САЩ и Русия е, че вие вече сте клошари.
150
7
 
0
 
! Отговори
Статус 6 преди 1 година
мисля че русия трябва да спре да воюва в украйна амда активира статус 6 -войната ще приключи супер бързо!!!
149
8
 
15
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тия янки като хортуват врели-некипели, дали сами си вярват на измислените си хайлашки приказки? Много се съмнявам. А, вероятно и не само аз.
148
10
 
15
 
! Отговори
Лллл преди 1 година
Русия трябва да е сила , за да има баланс
147
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 156САЩ отдавна не са това което бяха. Европа им се изплъзна под носа, икономически тя вече може сама да съществува, без Америка Сега Америка с всички средства се старае да възвърне старото положение, но за чия сметка, питам аз. Европейците скоро ще разберат за какво става въпрос. От утре ние съвсем пряко ще го разберем. Защо още се продължава с тези тъупотии не ми е ясно. Губят всички. не само Русия.
146
13
 
9
 
! Отговори
Popо преди 1 година
Познавам един неесретник, прави се на писател,русофил 100% . Преписва от други автори хвалебствия за Русия, като уж издава собствени произведения. Кара Мерцедес,но е толкова обран мишок, че няма пари да му смени гумите.Винаги се сещам за него ,като чуя ,че някой е русофил. Мерцедесът със старите *** ми е винаги пред очите. Меракът на русофила е за Мерцедес, но истинските възможности са до изтритите ***.В собствените си очи е могъщ, а в очите на останалите е клоун.
145
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какво губи Русия ама ние ще издъхнем преди братята американци да спечелят войната (те така си мислят че ще стане.) Не мога да разбера обаче великото им щение да се водят войни. Ако искаха победа просто трябваше да направят като плана маршал след ВСВ, да подкрепят икономически новите си съюзници, а не да ги тикат в пропастта. Защото България в момента няма да има газ.Какво ще направят братята по този въпрос не ми е ясно. Затова ми говорете а не колко е велика Америка
144
6
 
9
 
! Отговори
Руснака преди 1 година
Федералният резерв е централната банкова система на САЩ, основната институция, която определя паричната политика на Съединените американски щати.По вашата логика САЩ дължи трилиони долари на централната банка все едно България да дължи на БНБ. Фед колкото повече печата толкова повече затъва САЩ никога няма да го изчисти дълга. Единствената държава която печата трилиони долари без покритие защото друго не знае ако не е печатницата САЩ щяха да са клошари
143
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалкото джудже плаши света с ракети. Това не е ли отчаяние ?!?
142
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без ЕС няма енергийна борса. Всичко приключи. Русия е чао.
141
16
 
8
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Блатная не само е зависима от Европа, но и НЕ може да съществува без Европейските финансови средства. Вместо да си мълчат и натиската миризливите ***, правят пари и живият в супер охолство, те тръгнаха на "мисия" с техника от ВСВ, която почти загубиха. Когато човек сам се охендри и Господ не може да го спаси.
140
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ са уникални в това, че не зависят от никой, това им е силата :) Докато блатная си зависи от Европа, там им е касичката на олигарсите, отрежат ли ги, край с надуването и перченето, той затова Путин плаши с ядрени ракети, щото знае това нещо :)))
139
3
 
7
 
! Отговори
паралелепипед преди 1 година
Надали има друга държава, като САЩ, коят да знае как от нищо може да направи нещо, как да си изкара цялото мръсно производство на хилядокилометрово разстояние, как да намери шерпи на ишлеме, работещи за жълти стотинки и как да прави бизнес. За доларите и разплащанията, окаратяванията на скъпоценни камъни и благородни метали, башка.
138
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли как и нас да ни сполети някой такъв колапс? Не знам този господин какви точно вещества употребява, но още няколко такива "колапса" и Русия като нищо ще вземе да стане водеща икономическа сила.
137
12
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
САЩ не им трябва да печатат пари. Те имат УОЛСТРИЙТ. Там е СВЕТОВНАТА ДАЛАВЕРА, но някои прощъпулник-икономисти май не могат да отсеят истината.
136
2
 
4
 
! Отговори
Путкин преди 1 година
Кучето Гошо скочи Лошо на един от тия. И сега играта свърши.
135
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този от пентагона е един обикновен зад ник.