Част от самолет падна от небето, за малко да убие полицай в САЩ

Тя се е откъснала от крило на голям пътнически самолет
16 авг 2022 11:53, Елка Василева
14
Част от самолет падна от небето, за малко да убие полицай в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Метален предмет, за който се смята, че е паднал от извършващ трансатлантически полет самолет, се разби пред сградата на щатския парламент на Мейн, като се приземи със силен трясък на метри от полицай, предаде Асошиейтед прес.

Федералното авиационно управление съобщи, че разследва инцидента.

Металният предмет се стоварил със силен трясък върху гранитна плоча на около 2 метра от служител по сигурността.

Никой не е пострадал.

Авиационният регулатор смята, че металната част с тегло от 6 до 7 килограма се е откъснала от крило на голям пътнически самолет.

Авиокомпаниите са били уведомени и всички самолети са се приземили благополучно този ден, каза началникът на полицията в щатския парламент Матю Кланси.

Районът, в който частта от самолета се е разбила на земята, обикновено е оживен, когато законодателният орган на щата Мейн заседава, и редовно се използва за митинги, протести и пресконференции, допълни шефът на полицията.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
14
 
! Отговори
българка преди 1 година
Значи всички извънземни кацат само в САЩ и винаги могат да говорят английски - поне така показват във филмите, а аз им вярвам. Големи самолети се взривяват в сгради само в САЩ - тове е по действителни случаи, документирано е. Ето сега пак там пада парче от самолет и то пред парламен, макар и местен. А ТУК КОГА ? Защо нас все ни пропускат - и извънземните, и самолетите. И ние си имаме парламент !
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ ги замеря с каквото му падне.Вчера с камъни,днес с метални отломки.А на крадеца от Дубай,който ни е източвал държавата през Кинтекс е уредил днес пясъчна буря.
5
2
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
За печалби авиокомпаниите на какъв риск подлагат нищо не подозиращите пасажери с тия неизправни и стари самолети - само един Господ знае...
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е парче от крило това е или предкрилка или задкрилка. По интересното е как тези здраво закрепена част от крилото сее откъснала. Някой пак е бързал и леко е спуснал задкрилки което е абсалютно забранено по време на полет с висока скорост за да може самолета да развие по висока скорост. Пилотски тарикатлъци ама ги знаем на колегите номерата.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко...
2
4
 
13
 
! Отговори
демократична украина преди 1 година
Путин е виновен
1
4
 
21
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
Американските Боинги се разпадат в небето.Пазете се.