Ти можеш да ме блъснеш, но аз пък ще те снимам!

Хитри руснаци ползват мини камери срещу корумпирани полицаи
23 мар 2013 09:06, Екип на Dnes.bg
76

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не са хитри руснаци, а буквално изискване на закона. Регистраторите са много разпространени и в Европа. Но в Русия и Европа, за разлика от БГ, записите са доказателство при ПТП. Тук не са.И аз имам такъв. Много полезна джаджа е.
68
0
 
4
 
! Отговори
до Жоро 62 преди 11 години
"униформени полицаЙ"Поредният неграмотен ***, който не знае кога се ползва "и" и кога "й". Иначе претенциите до небето.
67
0
 
4
 
! Отговори
пак аз преди 11 години
допълнение към коментара на petter.bojinovАко картата се свали от камерата веднага след произшествието, запечата се в плик и се направи протокол за доброволно предаване си е напълно валидно доказателство и би трябвало да се взема под внимание в съда при изясняване на отговорността и виновността на участниците в инцидента. А ако не се вземе под внимание то явно другия участник е платил повече.
66
0
 
0
 
! Отговори
petter.bojinov преди 11 години
До 68Това за което говориш е ако камера те е записала че преминаваш с превишена скорост. Тогава измерителното устройство по закон трябва да е минало метрологична проверка - във всяка една оторизирана метрологична лаборатория. За тези специални камери явно единственото място еметрологичният институт.Не вярвам за камера която показва, че си минал на зелено и номера на този който те е блъснал да ти трябва такова нещо. По-скоро единственото което ще трябва да докажеш е, че записът е автентичен.
65
0
 
2
 
! Отговори
Совтрансавто преди 11 години
Не ГБДД, а ГИБДД - Государственая Инспекция Безопасности Дорожного Движения
64
0
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Репортажът не е на днес.бг бе пич. Не чуваш ли, че се говори на англииски?
63
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 69"Обама бил ***."Ама верно ли го е бил? :Р
62
2
 
16
 
! Отговори
kali преди 11 години
Браво бе така наречените видео регистратори ги има на всяка трета кола в РФ от 3-4 години насам. От тази годна направиха закон че ако саписа е снет на място от ГБДД е "доказателство в съда" а не само както беше досега в "особенни случаи". Но това да ми го пляскате като новина. Все едно да напишете топ новината Обама бил ***.
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Записите могат да се използват за доказателство САМО ако имат сертификат за преминат тест в института по метрология"В тази връзка: само 2 били камерите, които имат такъв сертификат. Другите не минават в съда. Така че ако ви пратят снимка, поинтересувайте се камерата, която ви е снимала дали е някоя от тези 2. :)
60
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най добрата оферта cdn.chv.me/images/K8XnuHJG.jpg
59
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жоро, преди да мислиш кога ще стигнем руснаците, опитай да се ограмотиш.
58
3
 
4
 
! Отговори
salomonko преди 11 години
aide sa opitai da snimash nekoi policai,ili dr. podoben vlastimasht tuka i gledai kvo she ti se sluchi....prosto sme mnogo,ama mnogo prosti,tva e celoto.
57
2
 
44
 
! Отговори
пак аз преди 11 години
Мила ми редакция на днес.бг. Пак не сте в крак с времето. Тия автомобилни камери, както ги наричате вие или видеорегистратори, както ги нариат останалите не навлизат тепърва в русия а се ползват там от поне 5-6 години. И то се ползват масово. Ако ще говорим че тепърва навлизат то трябва да говорим за България, където наистина напоследък се наблюдава такъв момент. Вземете се стегнете и пускайте новини а не претоплени случки от преди няколко години.
56
4
 
50
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Да в уж недемократична Русия може да видиш как на голям булевард са проснати по корем униформени полицай уличени в корупция и всички хора ги гледат,а в уж демократична България, корумпираните полицай ги крият и пазят! също в Русия по закон можеш да снимаш без проблем полицейски проверки и нарушения извършени от полицай!а я тука се опитай да снимаш безобразия извършени от полицай!?е кога ще ги стигнем Руснаците?
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До *** с камераOt kude moze da se kupi?
54
1
 
16
 
! Отговори
Ганчо с камера преди 11 години
Аз вече се снабдих с такава камера!В Бе-гето има много невнимателни шофьори и корумпирана полиция .Струва 150 лъвчета.
53
0
 
6
 
! Отговори
Juri4ka преди 11 години
За разлика от us-американската система на "Fruit of the poisonous tree", повечето западноевропейски държави, не си позволяват такова "процесуално разточителство" и могат да ползват дори и неразрешени доказателствени средства, ако съдията по своя "свободна доказателствена преценка" ги оцени като съществено важни за хода на производството.
52
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шофьорите ги закачват на предните стъкла като застраховка от невнимателни шофьори, корумпирана полиция и подкупено правосъдие - неща, които все още важат с пълна сила в държавата. No comment. Welcome to Russia ))))))
51
1
 
31
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
И в България е позволено да снимаш полицаи ,на публично място и стига да не им пречиш на изпълнението на служебните им задължения,ами сме *** народ дето не си знае правата и мутренски те полицаи ни се качват на главата с заплахи!Ако някой полицай ви каже ,че нямате право да го снимате ,му кажете да има много здраве!
50
1
 
23
 
! Отговори
войвода преди 11 години
Днес.Бг,вие открихте Америка и топлата вода наведнъж,тази мярка съществува там от години :)Неслучайно в мрежата има най-много клипчета с катастрофи и други "изцепки" именно от Русия ;)

Спонсорирани публикации