Пик на жегите в Европа, градусите у нас стигат 35

По време на July morning ще е ясно и топло
Обновена: 27 юни 2019 08:55 | 27 юни 2019 08:15, Петя Славова
4

Много слънчеви лъчи без никакви валежи ни очакват през днешния ден. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса. Това прогнозира синоптикът Симеон Матев в "България сутрин".

Температурите на морската вода ще са между 24 и 26 градуса.

Горещ и сух африкански въздух се изнася и към Западна Европа. Очакват се температурни рекорди, сравними с жеги, случвали се преди 70 години. Над 40 градуса ще отбележат термометрите там.

В петък ни очаква леко захлаждане и температури до 29 градуса.

Неделя срещу понеделник, когато е July morning, времето ще бъде ясно и топло. Малко повече облаци ще има по Черноморието, обясни Матев пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Дон Милионе преди 4 години
Под палмите е добре, скъпи приятели. От океана подухва свеж ветрец. Чаша студен коктейл, танци и песни на непознат език /сигурно местен диалект/. Лятото е чудесно, защо плашите обикновените хорица ?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лято е. Какво ненормално в 35 градуса виждат някои ? Ако смятате, че ще мине номера, че тия жеги се дължат на "глобалното затопляне", ми не сте познали.Има стара, българска приказка за това време. "Хляб се пече" казва народът за това време, всичко друго са джендърски лиготии.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в апартаментите на властта жега няма, няма жега и за собствениците им, нито отговор откъде са тия средства за скъпите апартаменти
1
0
 
8
 
! Отговори
синьо птичко преди 4 години
Аааа летно време е така, вдруги ден е Петровден!