Слънчев и топъл понеделник. Температурите - до 35 градуса

Утре и в сряда се очаква заоблачаване, но без валежи
19 авг 2019 09:02, Петя Славова
0

Днес ни очаква слънчев и топъл ден. Това каза в "България сутрин" синоптикът Йоана Недева. Максималните температури ще бъдат между 32 и 35 градуса.

Преди обед времето ще бъде слънчево, а след обед над източните райони и над планините ще се развива купеста облачност. Валежи не се очакват.

Максималните температури ще са между 32 и 35 градуса. В Сандански се очаква термометрите да покажат около 36 градуса. Над планините ще има значителна облачност след обед. Вятърът ще е до умерен от североизток. Над 2500 метра височина температурите ще са около 10 градуса.

Над Черноморието времето ще бъде слънчево. По Южното крайбрежие ще има повече облаци след обед, но без валежи. Температурите ще са между 28 до 30 градуса. Водата пък е с температура от 25 до 27 градуса.

Утре и в сряда ще има по-съществени заоблачавания на изток, но без валежи. Температурите ще са около 32 градуса. В четвъртък на запад ще бъде слънчево с дневни температури до 34 градуса. В петък ще има повече слънчеви часове, като дневните температури ще достигнат 36 градуса. През уикенда ще се задържи слънчево и топло, обясни Недева пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогнозавремеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари