Хладно и ветровито днес, градусите слизат надолу

Максималната температура ще бъде 18 градуса
13 ное 2019 08:58, Петя Славова
2

Днес ще бъде ветровито със значителна облачност и дъждове в югозападната част от страната. Определено времето ще е доста по-хладно от вчера. Минималните температури в населените маста ще са от 8 до 13 градуса. Предиобед ще превалява над Западна България с по интензивни валежи в района на Сандански. Следобед дъждовете постепенно ще спират. Максималните температури ще бъдат от 13 до 18 градуса, по Черноморието ще стигат до цели 19-20.

Дъждовете в Пирин и в Рила ще бъдат интензивни главно предиобед, следобед ще отслабват. Над 2300м ще превали мокър сняг.  Вятърът ще бъде от юг-югоизток, над 2200м надморска височина силен със скорост до 18-20 метра в секунда, съобщава синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Над централните части на континента  от север на юг  се спуска облачна система,  зад която се крие мощен циклон над Централното Средиземноморие. Дъждовни облаци ще преминават и над Балканите, като главно в западната половна от полуострова валежите ще бъдат по-съществени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
селянин преди 4 години
до 1не се коси бре важното е да е по ладно та да връви винцето а ся още утоляваме жаждата с биричка а и водата била поскъпнала ама я ного ного не я уважавам
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странно е, че гледах 10 дневна прогноза преди 1 ден и беше ... коренно различна ! Очаквам другата 10-дневна прогноза да се различава съществено !