Времето днес: На места ще вали, вятър, ще пробие и слънцето

В нощта срещу събота ще има превалявания
21 фев 2020 08:58, Ния Христова
2
Времето днес: На места ще вали, вятър, ще пробие и слънцето

Няма да има съществена промяна в температурите днес в страната. Минималните температури в момента варират между 0 до 5 градуса. За района на София - около 2 градуса. На места в Предбалкана и около планините превалява слаб сняг, но валежите спрат. През деня се очаква разкъсване на облачността. Вятърът също ще отсбалне, ще бъде слаб от северозапад.

Днес се очаква да се покажат и слънчевите лъчи, съобщи Bulgaria ON AIR.

Очаква се ново заоблачаване привечер, както и усилване на вятъра. В нощта срещу събота ще има нови превълявания от дъжд в низините, на останалите места сняг. Максималните температури ще успея да достигнат малко по-високи стойности в сравнение с тези от вчера.

Утре ще има слаби снеговалежи в планинските райони, както и на места в Северна България. През деня валежите ще спрат и облачността от запад на изток ще намалява. Вятърът постепенно ще отслабне. В неделя времето ще бъде предимно слънчево и ще се затопли чувствително. Очакваните максимални температури на места са около 16-17 градуса.

В понеделник преди обед се очаква да има облаци, но е малка вероятност за валежи. Ще бъде ветровито, привечер вятърът ще отслабне. Вятърът ще бъде и причината градусите да паднат с 2-3 надолу, но още във вторник отново ще се покачат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
О.о преди 4 години
"Времето днес, ... ..., ще пробие и слънцето."Явно днес ще има някакъв темпорален квантов пробив на централната звезда в слънчевата система, и то от вятъра.