Очаква ни топъл изборен ден

Изпращаме септември също със слънце
26 сеп 2022 11:01, Петя Славова
8

Уикендът беше топъл, а седмицата също започва със слънчево време и високи температури, но на места с повече вятър.

Според Александрина Янкова ще изпратим месеца с хубаво топло време, но и с чести валежи, като към края на седмицата се очаква топъл въздух, който да повиши значително температурите и те да са необичайно високи за края на септември.

"Днес денят ще започне с разкъсана облачност, високи температури - 27-29°. В Югозападна България ще достигнат до 30 градуса, а следобедните часове ще се развива облачно време в Западна и Северозападна България, като не е изключено да превали и прегърми на отделни места", каза синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова в студиото на "България сутрин".

Тя сподели, че утре над страната ще мине слабо изразен студен атмосферен фронт, който ще понижи чувствително температурите.

"В следобедните часове се очаква да бъде по-ветровито и дребна градушка. Но това се очаква само във вторник. Този студен атмосферен фронт се очакваше да премине по-късно и захлаждането да се случи в сряда, но ще се случи по-рано. В сряда в Западна и Централна България ще преобладава слънчевото време, ще се успокои обстановката над страната", допълни Янкова.

А пред уикенда също ни очаква хубаво време: "На 2 октомври, когато са изборите, денят ще започне със слънчево време, ще бъдат повишени градусите."

"Видяхме, че ураганът "Фиона" удари Източна Канада, а в момента във Флорида е обявено извънредно положение, тъй като се очаква да бъде връхлетян от тропическата буря и заплашва щата. Местното население е в пълна евакуация, взети са всички всевъзможни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Чудесно преди 1 година
ние Избирателите на Възраждане Обичаме Слънцето! Взимаме 60% от Вота!!
5
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
То ще вали предните дни .. после слънце. Ще има доста гъби в планината. Мисля да отида да събера.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега през октомври ли, през април ли ще е тоя топъл изборен ден или после чак през юни? Уточнявайте ги тия неща, за кой точно изборен ден?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубав ден партийно обвързаните жадни за пари и подкрепящи партиите да се разходят до урните и да дарят гласа си срещу някакви обещания, а печалбите други ще приберат
2
0
 
1
 
! Отговори
Коци преди 1 година
Идеално за разходка извън БГ
1
1
 
3
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
А кога са изборите? Питам за един приятел.