Реклама или бъдеща истина

Инсцениран клип за арест на Владимир Путин взриви нета
Обновена: 16 фев 2012 15:36 | 16 фев 2012 15:25, Екип на Dnes.bg
90

 

 

 

Клипът "Арестът на Владимир Путин: репортаж от съдебната зала" се оказа реклама на нашумелия документален филм "Покушението срещу Русия" за взривовете в жилищни блокове в Москва, Буйнакск и Волгодонск през 1999 г., при които загинаха стотици хора.

Лентата е заснета по книгата на убития в Лондон бивш подполковник от руската Федерална служба за сигурност (ФСБ), служил и в КГБ, Александър Литвиненко "ФСБ взривява Русия". В нея авторът твърди, че зад тези взривове стоят непосредствено бившият президент на Русия Владимир Путин и ФСБ.

Междувременно руското министерство на културата оттегли даденото по-рано разрешение за излъчване на филма, пише NEWSru.

Вадим Коровин, генерален директор на видеоиздателството „Ланселот“, което на 9 февруари 2011 г. е получило правата за излъчване на филма в Русия, заяви за Би Би Си, че той е автор и продуцент на инсценираното видео за „ареста на Путин“.

Коровин нарече действията на министерството на културата „най-истинска цензура“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
3
 
! Отговори
Божидар Маринов преди 12 години
А бе не мога да разбера,защо пишете само за протестите на няколко платени човека срещу режима на Путин.Защо не пишете за хилядите руснаци в много руски градове които са по улиците за да подкрепят Владимир Путин и неговото силно управление.
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Апетитна хапка е Русия,ако може да я гепят и да си осигурят паразитирането за в бъдеще.А Путин е новият Петър Първи и си държи здраво на държавата.
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще им се, ама няма да стане. Ако стане, преди това ще има нов"Нюрнбергски процес за американските престъпници.
60
2
 
11
 
! Отговори
Kiko преди 12 години
Много са зле тия, които коментират положително това клипче....независимо за кого става на въпрос
59
2
 
15
 
! Отговори
Нора преди 12 години
Путин е велик.....а западните *** вече са напълно изтрещяли.
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брей ционистката клика изпада в истерия щом пускат такива долнопробни клипове - очевидно Путин е много сериозен противник, когото нито могат да купят нито да подчинят. И затова запомнете всичко що излиза от техните медии е абсолютна лъжа, дезинформация и гавра. Когато слушате, четете или гледате техните информационни източници - гледайте нощ или ден е. Мошеници
57
7
 
5
 
! Отговори
Питащият преди 12 години
Путин няма да излезе от политиката и властта доброволно. Вероятно мафията зад него ще го отстрани когато се износи и почне да им се пречка. Това време наближава и един от вариантите е точно съдебен процес. Другият е убийство. За Путин е жизнено важно да си подготви приемник и удобна опозиция, фалшива алтернатива. Само така може да си гарантира спокойни старини. Той се нуждае от митология, а подобен филм е крайно опасен за него. Естествено е да опитат да го забранят.
56
3
 
9
 
! Отговори
асд преди 12 години
Предпочитам да ме управлява Стамболов, пред днешните мишки - Костов, Станишев, Доган и Бойко...
55
6
 
4
 
! Отговори
До 68 преди 12 години
То затова и Китай не може да стигне "запада" 'щото народа им е мачкан...
54
2
 
18
 
! Отговори
един руснак преди 12 години
"Средната класа е в сърцето на протестите срещу Путин" ? ! вие да не сте напушени ?!абе *** много внимателно подбираш къде мога да пиша коментари и къде не , и така ... по голяма простотия не можа ли да измисли платената ви медия ?! руския народ е с Путин , аз като руснак това много добре го виждам а какво пишете вие това ме дразни ,дразни най вече че пишете плоски люжи .
53
9
 
6
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
с ресурсите на Русия и ти можеш да покажеш среден пръст на САЩ. Да дойде Путин с българската икономика зад гърба си, ще видим какво ще си покаже на САЩ.
52
1
 
4
 
! Отговори
@евлоги преди 12 години
който жена му не го взима насериозно---:))) е някой най накрая каза точната дума за случая
51
2
 
15
 
! Отговори
@управлявана по тел преди 12 години
С всичките и положителни и отрицателни страни, Русия е една самостоятелна държава. Докато "Булгариа" е една колониална територия, управлявана по телефона от американското посолство!---Халооо, Хей Ричи, буде хафто. Телефони я сураф само туке ислинафАлоооо, алооооо, хальооо, хальооо, хальооо:)))) хехехе
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4ifutska propaganda v deistvie
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
литвиенко е предател и собствения му баща каза така така че предателите ги очаква само 1 смърт и русия в този случай подходи много правилно
48
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
На този свят никой не знае какво го чака в бъдеще. Все пак, не желая нищо лошо на Путин.
47
8
 
30
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
много е жалко че ние нямаме премиер или президент като Путин.нашите борисов и плевнелиев са абсолютни смешници чак да те е срам че живеем в страна управлявана от човек който е прочел една книга и от друг който жена му не го взема на сериозно.а тези клипове и оплювания на путин сме ги гледали до втръстване .Путин е лош ,сатрап,убиец и не демократ защото показва среден пръст на сащ а не като нашите хубавци борисов и плевнелиев да стои със снети *** на колене пред големия брат.Путин е мъжкар
46
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, тежко им е на тези, които ще загубят изборите, както и на тъпите американци. Превърнаха в цирк тези избори, защото знаят че ще гласуваме за Путин. Имал 70% ефирно време. Ами на мен ми харесва да гледам, че някой прави нещо за Русия, а не седи и ляля кой колко пъти бил президент. На 4 март - на избори. За Единую Россию - за Путина!
45
6
 
22
 
! Отговори
evo72 преди 12 години
американската пропаганда в пълен мащаб , така е когато убийците се страхуват от държавността и от възможноста Русия да се изрправи , тепърва ще сме свидетели на още такива удари
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страшна новина. Някой направил филм за нещо дето няма да стане, по книгата на някой, който със сигурност не я е писал сам, а са му подсказали какво да напише. Всъщото време, новината, че от вчера Иран са спрели доставките на петрол за основните вносители от Европа, я няма.

Спонсорирани публикации