Ха наздраве за Обама, радват се гейовете в САЩ

Президентът ги зарадва с подкрепата си за еднополовите бракове
Обновена: 11 май 2012 15:10 | 10 май 2012 13:22, Екип на Dnes.bg
80

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАРДАК ОБАМА ! Всичките от АМЕРИКАНСКИЯ УПРАВЛЯВАЩ ЕЛИТ са или от "ЧЕРЕП и КОСТИ " или от други общества КЛАНЯЩИ СЕ НА ГОЛЯМАТА СОВА в Бохемската Гора и ОБОЖАВАЩИ САТАНИЗМА ! А и изпълняват стриктно думите и препоръките на АЛЪН ФОСТЪР ДЪЛЕС от преди 65 години !
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати държавата сатанистка,президента Барак Хусейн Обама подкрепял гейовете,за да го преизберат е готов на всичко ***.Как само се мазни на американските гейове.
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американсите гейове в кой ли Бог вярват? Тея мъже в кавички дълбоко се съмнявам да вярват в нашия Бог,бавно започва да излиза истината на яве и да се вижда в кой вярват американците.
62
2
 
4
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Абе, герберите, тамън за вас. Хващайте пътя за Америка!Пп Земайте и чер Иван.
61
3
 
4
 
! Отговори
Stanimir преди 11 години
Tova li e top novinata ?
60
4
 
10
 
! Отговори
АНТИХРИСТИ преди 11 години
ЕДНА НАПЪЛНО ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА С МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ И НЕГРАМОТНИ ЗОМБИТА. ПРОСТИЯ ЧОВЕК СА МИНИПУЛИРА НАЙ-ЛЕСНО.
59
6
 
6
 
! Отговори
123 преди 11 години
напълно те подкрепям българино социалист,не ги обичам *** и не искам да ми натрапват тяхното поведение.нека всички да подадем оплакване че се чувстваме дискриминирани от техните отвратителни прояви и че с това те нарушават личното ми право на избор....мамка им ***,правилно беше писал Вежди Рашидов за тяхната порода
58
3
 
5
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 11 години
"Те като замениха истинския Бог с лъжлив ...... . Затова Бог ги предаде на срамотни страсти,като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.Така и мъжете,като оставиха естественото употребление на женския пол,разжегоха се в страста си един към друг,струвайки безобразие мъже с мъже и приемаха в себе си заслуженото въздеяние на своето нечестие.И понеже отказаха да познаят Бога,Бог ги предаде на развратен ум да вършат това,което не е прилично." - Римляни 1.25-28
57
7
 
10
 
! Отговори
Българин Социалист преди 11 години
Америка разрешава на гейовете да се женят,да си осиновяват нечии деца,понеже те пед*растите не могат да си направят такива за това възпитават чужди деца,които дори да са момченца от малки се учат,че да ги *** някой чичко отзад е нормално и демократично.А Русия не толерира пед*растите.Бият ги където ги хванат да демонстрират извратенящината си.Аз не искам пед*растка демокрация,искам бой по тея ненормалници,а не децата ми да гледат как се еб*т двама чичковци в някоя градинка или как си пускат езици в парка,а вие искате ли такива като американските демократични "мъже" пед*расти,обичащи да им късат ануса да започнат да виреят и в България?
56
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много по-добре е, че хомосексуалистите излязоха наяве, защото едно време се прикриваха и съсипваха живота на хиляди жени, женейки се за тях. даже и Елтън Джон го е правил. болест, грях, ориентация - няма значение как ще го наречем, както и мнението на корумпирани организации като СЗО. природата си знае работата и намира начини да се осъществи естествения подбор.
55
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами кво да кажа .. гея си подкрепа гейовете
54
6
 
8
 
! Отговори
До разни преди 11 години
До 67: спри да си публикуваш глупавия коментар, разбрахме ти мнението вече. Според пчелички са ти влезли в мозъка. До БългарияМразиТурци: още от ника ти ми става ясно що за човек си (ограничен, *** и т.н.). Децата на "пед*ерасти докато се еб*ат" шумно.. щели да израстнат с психични отклонения. Дано само са по-леки от твойте... До останалите според които хомосексуалността е болест: колко от вас са лекари? 0. Пази Боже празни глави като вас да са лекари... ето тогава идва края.
53
5
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Друга песен ще запее Обама , ако някой черен почне да .... синчето му в ....
52
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За сетен път хамерите ни доказват че са 100% *** безмозъчни ***. Но какъвто управника - такава и държавата.
51
5
 
10
 
! Отговори
Judge Dredd преди 11 години
"Мнозина от тях смятат, че е крайно време този въпрос да бъде решен." - И аз така смятам. Аушвиц трябва отново да се превърне в действащ "отпускарски" лагер.
50
7
 
11
 
! Отговори
СЛАВЯНИН преди 11 години
Според една статистика 20% от мъжкото население и 25% от женското в САЩ били с обратна резба! Ето такива са нашите нови ''идоли'', а за някои са даже и земни ''богове''! ГМО-то все пак си казва думата - превръща те от човек в ''бог''!
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За това не харесвам щатите,освен че е пълно със сатанисти и всякакви сектанти,освен надменноста им,не ги харесвам и заради много пед*расти,заради това,че там мъжете,които правят *** могат спокойно да се омъжат за друг мъж,който прави ***,а дори и дете да възпитават свиркаджиите,това е извратено.Който не харесва американските пед*расти нека гласува с ръка нагоре.
48
8
 
11
 
! Отговори
БългаринМразиТурци преди 11 години
Не може двама пед*расти,докато се еб*т шумно детето да не израсне със психически отклонения.Пед*растите не бива да бъдат толерирани,не бива да се позволява да се женят/омъжват и аз нз какво е..не бива да се допуска да гледат деца тея извратеняци.
47
8
 
13
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
Пед*растите не трябва да се толерират!Те НЕ са нормални! Извратеняците,които се наричат "мъже",а всъщност си умират да им пръсват халките само вредят на обществото!
46
8
 
10
 
! Отговори
S преди 11 години
Някой да ми каже какво толкова страшно е станало в държавите, в които вече дълги години са разрешени и пракове и осиновявания. Нищо не се е променило.За всички, които мислят, че е избор / против природата - хомосексуалност се наблюдава при всякакви видове - от хора, през лъвове, до пингвини и дори при насекоми. Не е избор/възпитание, определя се преди раждането.Но най-важният въпрос е - как ви засяга това вас, кой кого обича и с кого иска да сключи брак? Ако не вреди на никого, значи е ок.

Спонсорирани публикации