ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Виж правилата
Стряскащо реалистична анимация
15
3913
13
1
Материалът е изпратен от Диди Виж правилата
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
Отговори
от 9 преди 1 година
Не ми се сърди,но ще ти кажа нещо - кибиченето ти в българските сайтове, вместо на някой австралийски плаж е по две причини. Едната е, че България страшно много ти липсва(на мен също,живея във Франкфурт), а другата е, че искаш да обвиняваш Бай Ганьо, заради който си мислиш, че си бил принуден да напуснеш родината си. Не забравяй, че винаги можеш да се върнеш и че не всички българи са Бай Ганьо! Ти Бай Ганьо ли си?
7
0
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоо австралиеца,е толкова ли е тъпо в тази Австралия,че по цял ден стоиш по българските сайтове?Я ходи на плаж,разходи се малко из природата,намери някоя австралийка,порадвай се на кенгурутата,измисли си нещо.По цял ден"поздрави от Сидни" та "поздрави от Сидни".Разбрахме че живееш в Сидни.Аз лично се радвам за теб,но никога не бих се преместил в Австралия,че България ще я виждам само по интернет, ако случайно я сънувам някоя вечер или евентуално веднъж в годината ако се бръкна поне 1000 долара.
6
6
 
1
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо е снимано истинско видео на истинско човешко лице, а после е правена анимация върху него.
5
4
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно на киртак като теб ще се обяснявам къде съм. Аз комплекси няма да избивам тука. Ама ти каква селска бичкия си не е истина. Ей сега, чупя си краката и рацете от бързане да ти гледам мижатурските клипчета, паляк. Ама щом те вдига носа нагоре, продължавай. Ебаси мухльото смотан. Потен чалгаджия.
4
7
 
3
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
до 4,
ами Ганьо ще ти гледа,
ясно му написали от дясно на клипа адреса че е от Ав$тралия студиото на Chris Jones, и Ганьо вече е набил минусите защото много добре знае Ав$тралия е на първо място в всички класации, а Ганьо тъне в мизерия у гетото и никога няма да живее в Новия Свят
Затова набива минуси и се удавя в жълтения и злоба... трагедия... няма да се оправят нещата щото Ганьовците са болни и отровени.
В всяко стадо има болни но няма стадо от болни животни.
Поздрави от Сидни Ав$тралия
3
0
 
2
 
Отговори
До №1 преди 1 година
Не е. Ако гледаш цялото (след 23-тата секунда) ще видиш. Има кадри от работия процес.
2
10
 
3
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
и да цъкате минуси пак си е очевидно какво пише. Това е Ав$тралийско студио на Chris Jones
поздрави от новия свят сидни ав$тралия
1
9
 
2
 
Отговори
Дес преди 1 година
Не разбирам от анимация, но според мен това не е анимация. Който разбира, нека се произнесе - не е ли просто истинско човешко лице, от което е показана само част?

Блогини