Дъждовно и хладно ще бъде времето в деня на изборите

Застудяването, което рязко ни връхлетя вчера, ще продължи и утре
28 мар 2023 11:16, Нели Христова
13
Дъждовно и хладно ще бъде времето в деня на изборите
Снимка: БГНЕС

Времето в деня на поредните парламентарни избори, ще е хладно и дъждовно, обяви климатологът проф. Георги Рачев. Точно от 2 април започва ново застудяване, няма да е подходящо за бране на гъби, пошегува се той.

Застудяването, което рязко ни връхлетя вчера, ще продължи и утре.  По думите на климатолога гръмотевичната дейност от вчера не е била съществена – в повечето случаи са били т.нар. високи мълнии.

Вятърът е много неприятен, но пък носи чист въздух, уточни проф. Рачев пред bTV.

От четвъртък обаче започва сериозно затопляне, но за кратко. В последните два работни дни от седмицата и в събота температурите ще достигнат до 20°. Това ще се случи под влиянието на антициклона „Лилиоса“.

Цялата следващата седмица температурите ще са в нормата и малко под нормата, за да може времето, живот и здраве, да се оправи за Великден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и ще пръскат с кемтрейлс и ще крадат деца норвежците... пазете се
8
1
 
2
 
! Отговори
ренегат преди 1 година
който и да дойде няма да е за добро за България и Българите..
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да годят да се редят тези, които смятат, че нещо зависи от тях и ще променят България. Видяхме промяната им, че за малко да ни докара до фалит. Аз си гледам семейството и бизнеса. Време да дават на нехранимайковци нямам. Нв стига, че ми взимат пари, ами и неделята да ми изгубя. Няма нужда.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо няма да ходим за гъби а ще гласуваме за Възраждане. Отиваме гласуваме и понеже времето щее дъждовно влизаме в кафенето на джин с тоник. И понеже в деня на изборите щее забранена продажбата на алкохол ще си го внесем от вкъщи. Кафежииката ше напраи по едно капучино ше пусне телевизора и ще гледаме сеяндурските мамуните по студиата.
5
2
 
9
 
! Отговори
До 4 пост преди 1 година
Каквото и да е времето, няма да гласувам! 30 и кусур години нищо положително не се случи в тая вече не държава, а територия. То не беше преход, то не бяха експерименти на царчета, на мутрета, на чалга шоумен и сценаристите му, на харвардски парапетници, на лъже социалисти, които всъщност са си отбор от богати капиталисти, на болни и психясали фюрерчета. Та кой е от партията на българофилите за да гласувам за него? И нека не ми пробутват някои, Костадин и неговото Възраждане.
4
0
 
4
 
! Отговори
И с това преди 1 година
ще бъде обяснена ниската избирателна активност :)
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво от това?Да не сме в Сибир?Който е решил да гласува,ще го направи и в дъждовно време.Който го мързи да отиде до урните,а после само плюе,че всички са маскари,и слънчево да е,пак ще си остане в къщи.На такива винаги всички са им криви,само те са прави.
2
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Отиваме да гласуваме и се борим за държавата си. За държавата си се бориш в дъжд, сняг и виелици. С шапка, ръкавици и чадър отиваш и изразяваш позицията си. Оправдания с лошо време са лиготии. Не е сериозно просто. Последните две години виждате колко безотговорно поведение имат партиите, глупаво ще е да си останем вкъщи и да им позволим да продължават в същия дух.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо,пак ще гласуваме.