Антифашисти обсадиха ТВ център на ВВС в Лондон

Протестиращите се разгневиха от интервю с крайнодесен политик
22 окт 2009 23:56,
40
Антифашисти обсадиха ТВ център на ВВС в Лондон
Снимка: БГНЕС

Членове и симпатизанти на антифашистки движения обсадиха телевизионния център на ВВС в Лондон.

Антифашистите протестират против участието в предаване на ВВС на лидера на крайнодясната Британска национална партия Ник Грифин.

Няколко демонстранти успяха да нахлуят в сградата на телевизионния център, но бързо бяха заловени от полицията.

По данни на британската полиция в протеста участват около 500 души.

Трима служители на реда са пострадали след сблъсък с протестиращите.

Заради участието на Грифин в дискусионното предаване Question Time британската медия беше обвинена, че дава трибуна на десни екстремисти.

От ръководството на медията обаче са категорични: един от главните редакционни принципи на ВВС е политическата необвързаност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а пък колкото и да ви е мъчно, осман е прав. голяма идентична криза ви гони и си търсите национализъм. фашизъм и национализъм се смятат на запад за признак на слабо образование и на нас няма да ни върне достойнството, но за да ме разберете, трябва да научите що е християнска ценност. нищо не знаете за борбите на либералните в англия, за историята, за законодателството, за експлоатацията... говорите наизуст. онанисти глупави. поне на запад не говорете глупости, че ужас
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
много сте задръстени. последните 5-6 коментара, са на абсолютно задръстени хора. нито се сещате, че англия е била колониална мощ и доста е изсмукала от тези "***", та им се чувства малко длъжна, нито, че на източноевропейците не им се чувства длъжна и и никак не ги обича. а пък как ни излагате с такива мнимо/образовани изказвания и симпатии / хич не се грижете, правите ни още по-презряни заради фашистки симпатии
38
0
 
0
 
! Отговори
ERZ преди 14 години
ne stava vapros za fashisti a za prochistvane na stranata ot briketi.protestirashite sa bolni psixicheski hora narkomani i jelaeshi onishojavaneto na sobstvenata si rasa.BRAVO NA NAZIONALISTICHESKATA PARTIA MAZNITE GOVORAT ZA RASIZAM A KOGATO RABOTISH MEJDU TIAX GLEDAT DA TE IZRITAT I NA TVOIO MIASTO DA DOIDE DRUK BRIKET RABOTIL SAM V DRUGA DARJAVA S MAZNI NE V ANGLIA I GI POZNAVAM MNOGO DOBRE DA JIVEAT NAZIONALISTITE.
37
0
 
0
 
! Отговори
red slayer преди 14 години
4 tiq raih idva88
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
антифатата са лепилари,наркомани,клошари и миришат и винаги ядат много бой по софийските улици,заради ***-комунистическото си мислене
35
0
 
0
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 14 години
ТИЯ АНТИФАШИСТИ СА ПО-ГОЛЕМИ ЗВЕРОВЕ И ОТ ФАШИСТИТЕ!!!! изберете по-малкият звяр! :)
34
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
до: Номер 22 - P.S.Забравих да спомена, че за разлика от BBC, радио Гласът на Америка винаги излъчваше емисии в които се поддържа безрезервно официалното мнение на Белия Дом.
33
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
до: Номер 22BBC винаги е била политически необвързана и независима медия.И като сравниш новините от бившия СССР и настоящето BBC веднага ще се видят политическите пристрастия на бившия СССР към другаря Путин.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
леви екскременти срещу десни екстремисти
31
0
 
0
 
! Отговори
Даскал преди 14 години
Научете се да пишете на български език!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ti daltonist li se?!
29
0
 
0
 
! Отговори
tigan преди 14 години
Na snimkata na tazi statia vijdam beli hora v Anglia che ostanolo li e????????
28
0
 
0
 
! Отговори
Наци преди 14 години
какви фашисти бе стига с тия комунистически клишета
27
0
 
0
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Повечето от така наречените "анти-фашисти" са разни пънкари, гейове и наркомани, изобщо всякакъв вид ***.....Да не говорим за *** комунисти.....
26
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
малко им е било на фашагите трепането през Втората световна и след това.Още трябва!
25
0
 
0
 
! Отговори
Златко преди 14 години
Смърт на фашизма, свобода на народа!С фашистите не се спори-стреля се.Скоро май пак ще торим полята на Европа с фашисти.
24
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 14 години
Най малкото се вижда, че демонстрантите носят еднотипни и професионално оформени плакати. Което само по себе си доказва, че това НЕ Е спонтанен протест на хора от народа, а професионално организирано мероприятие от някоя организация, която има политически интерес от това.
23
0
 
0
 
! Отговори
Satan преди 14 години
Хахаха *** Антифа-та :D:D:D:D
22
0
 
0
 
! Отговори
any преди 14 години
ХАХАХА! "политическа необвързаност", дръжки.Достатъчно е да сравните няколко руски новини с ВВС-аналозите им за същите събития...
21
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
тия левачета, освен че са ***, са и ***. нали ако се лишат нацистите от медийни изяви, парламентарно участие и всичко друго позволено на умерените импотенти, ще им остане единствено вземане на властта със сила.