Плесен убила Британи Мърфи и мъжа й Саймън

Откритието е на Градския отдел по здравеопазване в LA
29 юли 2010 07:58,
55
Плесен убила Британи Мърфи и мъжа й Саймън
Британи Мърфи. Снимка: БГНЕС

Ново изследване върху причините за смъртта на американската актриса Британи Мърфи и съпруга й, сценаристът Саймън Монджак, разкрива, че става въпрос за плесен, която се образувала в дома им, съобщава TMZ.

32-годишната Британи почина през декември 2009 година от сърдечен удар, който според съдебните медици е предизвикан от остра пневмония, тежка анемия и интоксикация с многобройни лекарства.

Пет месеца по-късно Саймън почина в къщата им от същите причини като съпругата си.

Градският отдел по здравеопазване в Лос Алджелис извърши допълнително разследване на двойната смърт и то доведе до нови заключения, според които плесента, открита в жилището, е била ключов фактор, довел до трагичната им смърт.

До новото разкритие се е стигнало, след като майката на Британи - Шарън Мърфи разрешила на разследващите да влязат в семейната къща в Холивуд.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: актрисаБритани Мърфи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не плесен я туберколоза
51
0
 
4
 
! Отговори
Хиената преди 13 години
Дами и господа , плесента е сред нас. Когато Ви замирише неприятно от климатика вкъщи и от климатика в колата познайте от какво е . Да, познахте.
50
0
 
11
 
! Отговори
Марита преди 13 години
Не само в "От местопрестъплението", имаше нещо подобно и в "Д-р Хаус", така че явно разследващиете не са открили топлата вода сега. Жалко, че Британи и мъжът й не са имали някой като Хаус докато още е имало надежда...
49
5
 
5
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 13 години
Все знаех,че смъртта от предозиране има много и различни медицински наименования,но днес научих и още едно......от плесен.
48
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Имаше една серия на "От местопрестъплението" и там жертвата беше умряла поради наличието на някаква черна плесен. Къщата на човека си беше излъскана от всякъде, но като разбиха стената и отвътре излезе сума ти челнилка. Така че всичко е възможно.
47
0
 
11
 
! Отговори
Влади преди 13 години
Може и да е истина. Преди време даваха филм за гробници в Долината на царете в Египет и за починали хора, които са контактували с плесените по стените там. Един вид "проклятието на фараона".
46
7
 
4
 
! Отговори
Handel преди 13 години
Не бъдете наивни. Едно време французите казваха "Търсете жената". Сега отдаван вече се казва "Търсете парите"... или в случая (точно както и в случая с Майкъл Джексън) - "търсете застраховката". Защото ако една звезда е умряла заради слоупотреба с наркотици и алкохол и нездравословно "нехранене" няма застраховка, няма и парици. Затова нови и нови "експерти" и аутопсии до дупка докато се съгласи някой да каже че плесените, водораслите или вълната е виновна...
45
0
 
1
 
! Отговори
Spongi do 45 преди 13 години
Aspergilus flavus
44
6
 
5
 
! Отговори
Физик преди 13 години
Затова трябва да се върне старата система за ползване и плащане на парното!!! Да, точно така - нещата са свързании. Когато правим икономии и спираме парното в определени стаи, стените им твърде много изстиват и започват да кондензират влагата от въздуха. Така се развива мухъл в тези помещения. Затова, така или иначе, трябва да си отопляваме стайте достатъчно. А това значи всички да го ползват това парно и да не се занимаваме с разни разпределения, топлинни счетоводства и други безобразия.
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
смешно ми е да чета някои от коментарите. Мислите си че трябва къщата отвън и отвътре да е покрита с пет пръста плесен, за да се разболее някой ли? не е точно така. Единствена микроскопична спора е досатъчно да вдишаш и да се загнезди в белия ви дроб и - виждате какво се случва. Далеч не са единствен случай и за съжаление няма и да бъдат. Това че живеят в просторен, проветрив и редовно почистван дом явно е подвело разследващите...
42
1
 
3
 
! Отговори
ash преди 13 години
Aspergillus niger ПРЕДЛОЛАГАМ
41
0
 
6
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Опасно е-пръскаш със Саво докато изчезне.После боядисваш с антибактериална боя
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само *** не ги мори никаква плесен!
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Плесен се гони само с песен !
38
1
 
6
 
! Отговори
m6 преди 13 години
Искрени благодарности за сайта. Супер е!
37
9
 
19
 
! Отговори
Handel преди 13 години
, за тая плесен и ние сме чували. Много е опасна! Бяла и на прах...
36
1
 
0
 
! Отговори
ddt преди 13 години
do 32 , nai dobre si opravi pokriva, inache i da ia mahnesh pak shte se poiavi, nai veche se obrazuva zimata, kogato toplia vuzduh se sbluskva s ledenia beton i ke poluchava kondenz koito pleseniasva, drugia variant e vutreshna toploizolacia , ima sushtia efekt kato vunshnata
35
0
 
17
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Не е теория и не се майтапя. Черната плесен УБИВА!!! Дръпни си филлмчето "Плесен" от колибка.ком и го изгледай за да разбереш. Сорка ама е така. Доколкото си спомням казваха и как може да се отсрани песента ама е много опасно и не трябва да се чагърта или трие
34
0
 
20
 
! Отговори
:) преди 13 години
къщите са им като облизани, но имат едни двойни стени, вътре между тях се образува споменатата плесен, специално са давали за такова изследване не се сещам къде го гледах , дискавъри или анимал.
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
помислих си ,че от "синьо" сирене...