Ахмадинеджад с цинична реч: 11 септември е US заговор

САЩ и няколко страни от ЕС напуснаха залата на ООН
23 сеп 2010 23:56,
637
Ахмадинеджад с цинична реч: 11 септември е US заговор
Снимка: БГНЕС

Делегациите на САЩ и няколко европейски страни напуснаха тази вечер залата на Общото събрание на ООН в знак на протест срещу думи на иранския президент.

В словото си пред Общото събрание Махмуд Ахмадинеджад намекна, че атентатите от 11 септември 2001 г. са плод на американска конспирация.

Конспирацията целяла "спасение на световната икономика от падение и съхранение на ционисткия режим в Близкия изток".

Ахмадинеджад представи тази цинична версия за събитията на 11 септември с фразата "някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ".

Делегациите на Великобритания и Франция също напуснаха залата след циничното изказване.

По-рано в четвъртък пред Общото събрание на ООН американският президент Барак Обама заяви, че САЩ са готови за преговори с Иран, ако Техеран докаже, че ядрената му програма има мирни цели.

САЩ и международната общност търсят решаване на различията с Иран и вратата остава отворена за дипломатическо решение, но Иран трябва да реши дали да мине през нея, каза Обама.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


637
Още по темата: Махмуд Ахмадинеджад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
518
3
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
До НАБЛЮДАТЕЛНезнам откъде наблюдаваш, от кремъл или вилата на станишев, но разумните хора които знаят какво е комунизъм и са запознати с фанатичя ислям имат друго мнение.
517
5
 
3
 
! Отговори
Нина преди 13 години
защо "освободим" е сложено в кавички? Ние сме под хамерикаско робство, наличието на чужди войски БЕЗСРОЧНО на нашата земя е прецедент в историята на България. От нейното създаване през 681г българите не познават такъв прецедент! И сега да дойдат братушките ще ги посрещна с хляб и сол!
516
1
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Нина, надявам се да не са много хората мислещи като тебе защото чичковците Путин и Медведев ще дойдат много бързо да ни "освободят" отново.
515
4
 
2
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Как гръмко звучи -истината!Задават ти въпроси-мълчиш!Комунисти,мохамедани,всичко ти е един каламбур в кухата кратуна!Та саътово онанистче като как започва войната между Испания и САЩ в краят на по миналият век и коъ взриви американският кораб?В средата на 60-те години на миналият век измислиха инцидента в Тонкинският залив и намериха прецедент за война срещу Виетнам.В резултат милиони убити,земята отровена от оринж боул.Истина сигурно тогава си бил на бащати в топките.Дерзай евроидиотче!
514
5
 
3
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Защо? ние не спорим, а дебатираме! Друга гледна точка освен, че хамерите да ДОБРИТЕ спасители на Света не приемате ли? Не осъзнавате ли, че пропагандата Ви е промила мозъка?
513
5
 
3
 
! Отговори
нина преди 13 години
Извинете, но вие сте с промит и циментиран мозък, точно като Вратовръзкояд /Саакашвили/:)))
512
4
 
3
 
! Отговори
BUSH преди 13 години
ABE NE ZNAM , AMA DA ZNAETE DA E NAKAZAN NIAKOI VISH SLUJITEL ZA ATENTATITE NA 11 SEPTEMVRI.AMA PONE EDIN. TAKA CHE PRAVETE SI IZVODI,DALI NE E PRAV IRANECA.
511
3
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Сажелявам Нина, но хора които гледат подобни скалъпени филмчета и вярват в тях не са на моето ниво. Не бих влезнал в безмислен спор с такива.
510
4
 
1
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Талибаните бяха съюзници на САЩ, Тора Бора е строена от хамери..:)))
509
4
 
2
 
! Отговори
Нина преди 13 години
А ти в Грузия отиди, Ирак е бил винаги под хамериканско робство, Саадам беше техен човек, но когато реши да се освободи от хамерикаските клещи го нападнаха, така се случи и с талибаните.
508
2
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Като изключим старите закоравяли червени *** които ще си и умрат такива, останалите пишещи са пъпчиви тинейджери които трябва да се изпратят в Северна Корея, Куба или Иран и Ирак. Тогава да се възхищават на *** конспирации.
507
4
 
1
 
! Отговори
нина преди 13 години
Опитвате се да промивате мозъците на хората, не отговорихте на нито един от зададените от мен въпроси, само празни приказки. Дайте малко фактологийка.
506
1
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
За всички големи събития винаги е имало конспирации направени от самите извършители или подкупени от подражниците им. Те винаги са добре дошли за стари продънени комунисти или техните надъхани отрочета. Да не говорим каква приятна музика са за мохамеданчетата.
505
4
 
2
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Като си толкова компетентен обясни как и под какъв ъгъл трябва да е летял Боинг, за да се удари в Пентагона, после обясни защо няма останки от самолет и накрая защо диаметъра на дупката е толкова малък? Очаквам с нетърпение вашите отговори:)
504
0
 
1
 
! Отговори
До 564 преди 13 години
"най-известната родителка в републиката по този параграф е майката на Вальо Топлото - Цеца Димитрова." -не си прав най-известната родителка трябва да е на Бат Бойко и Цветелина Бориславова,я провери на колко фирми са съдружници родителите им.
503
5
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Браво на българската психика и начин на мислене. Не бяха достатъчно 500 години и сега ви се иска още. Вярвайте и подкрепяте примитивни *** като този на снимката и ще прогресирате много бързо. Пълно с нещастници и начело с най големият *** шаран НАБЛЮДАТЕЛ се късат да пишат глупости. Намерил се там някой да направи едно филмче конспирация,може би платен от самите терористи, и ето ги нашите веднага налапаха въдицата.
502
0
 
1
 
! Отговори
Моше Даян преди 13 години
много мъка има под водата, както рекъл водолазът, като видял бялата акула... ☺☻
501
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ахмадинеджад е пичц, истината право в очите. Тази реч е историческа.
500
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баба Мата живее в харманлийското село Бисер. Къщата се намира на ул. Охрид 12. Съдружник на бабата и управител на дружеството според Търговския регистър е Александър Ангелов Паскалев, а адресът за кореспонденция, посочен в регистъра, е в апартамент на ул. Васил Друмев в Хасково.Нищо не разбирам от строителство, нито от фирми. Дават ми да подписвам разни работи и аз подписвам, каза баба Мата, открита от репортери в къщата си в с. Бисер. От думите й става ясно, че всъщност с фирмените дела се занимава синът Кузман Кузманов.Съпругът на баба Мата починал преди години. Той бил текстилен бояджия. Бабата пък цял живот работила на полето, гледала и тютюн. Попитана как е финансовото й положение, баба Мата гордо отговаря, че е сравнително заможна, защото пенсията й била цели 370 лева.Къщата, която обитава старицата, е доста добре поддържана. Помагал й синът й. Защо обаче той не е съдружник във фирмата, а е вписал майка си, остава загадка. Отговор за мотивите в тази врътка би следвало да потърсят от НАП и прокуратурата.АналогичноМодата да се вписват или прехвърлят дялове във фирми на възрастни родители не е от вчера. Безспорно най-известната родителка в републиката по този параграф е майката на Вальо Топлото - Цеца Димитрова. 86-годишната старица отговаря със сина си по дело за пране на пари чрез фирмата Банско пропъртис, както и за сейфовете му в Пощенска банка, в които са открити близо 2 млн. евро, увити в найлонови пликчета.
499
1
 
0
 
! Отговори
123456 преди 13 години
Постоянно този форум се следи от ДАНС. Непрекъснато ни четат. Момчетата не спят, както в "доброто" старо време на НКВД.