Българин сред жертвите в Москва

Това е Николай Иванов Иванов, пристигнал от Австрия
Обновена: 31 яну 2011 17:04 | 25 яну 2011 08:39, Елка Василева
159
Българин сред жертвите в  Москва
Властите изнасят ранени от мястото на взрива. Снимка: БТА

Българин е сред жертвите на терористичния акт на летище Домодедово в Москва.

Това е Николай Иванов Иванов, на 40-45 години, става ясно от списък на загиналите, съставен от Министерството на извънредните ситуации на Русия.

В него има 35 души и е съставен по откритите документи. Под номер 10 е записан Иванов, Николай Иванов, на 40-45 г., България.

Според информация на БНР той живее в Австрия, пристигнал е на летището с полет от Австрия, малко преди избухването на взрива.

Още по темата

В продължение на часове той не отговарял нито на руския, нито на австрийския си мобилен телефон.

Информацията бе потвърдена и от говорителя на външно министерство Весела Чернева.

"Не мога да коментира подробности, заяви още тя. Засега няма данни за други загинали българи", посочи Чернева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
0
 
! Отговори
flyopihwo преди 12 години
Rs2Ptu , [url=bahfuswfvsrk/]bahfuswfvsrk[/url], [link=ieuzoywlrwtt/]ieuzoywlrwtt[/link], yquqfkgvkipi/
141
5
 
3
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
Ако в Русия имаше режим,чеченците отдавна да са извън Русия по примера на Милошевич(не че харесвам албанците),а във Грузия да има руска окупационна армия.
140
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САМО С АТЕНТАТИ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН ТОТАЛИТАРНИЯТ РЕЖИМ НА ПУТИН. Е,ЗАГИНАЛ Е ЕДИН БЪЛГАРИН. ЩОМ ТРЯБВА 1000 ЖЕРТВИ ЩЕ ДАДЕМ,САМО ДА СВАЛЯТ ЧЕНГЕТО,КОМУНИСТ И ОЛИГАРХ ВЛАДИМИР ПУТИН. СВОБОДАТА ИСКА ЖЕРТВИ!
139
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZASTO SI IZIAZDAT DECATA
138
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KAKVO STAVA 1917GOD KAZETE NESTO ZA STALIN
137
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KADE IM E NARODA
136
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KADE IM E DARZAVATA
135
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZNAE LI NIAKOI KAKVO E NASELENIETO NA KAVKAZ KABARDINOBALGARIA
134
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ботев когато пленява кораба, на него е валията на Видин.Нито го посича, нито го застрелва, нито го бута през борда, а изискано му обяснява кои са и за какво се борят.Същият ага след два дни вече го преследва начело на потеря.Не го сравнявай с тези фанатици.
133
9
 
4
 
! Отговори
да преди 13 години
проблема се казва oil и всичко от 2 века се върти около тази дума в глобалната политика .Терора не го уважавам , но няма друго средство едно време Ботев и Левски също са били терористи в очите на Османската империя , но истината винаги има 2 страни , хората нямат танкове и ползват черни вдовици , за да отговорят на терора с терор , това е истината - войната за каспийският нефт ще продължи доста години а може и повече от век .
132
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И защо по дяволите думата c-o-m-e се редуцира до "е"
131
5
 
2
 
! Отговори
Попе, преди 13 години
на коя американска шофьорска книжка пише какво ти е гражданството, щото май от цяла америка само ти имаш такава. Другия път внимавай какво си купуваш от мексиканците, да не ти пробутат някоя карта за 24 Hour Fitness вместо зелена карта. А за пожеланията нали знаеш какво казваме в америка: theye around to bite you in the butt, така че благодаря ти много и искрено се надявам на теб първо да ти се случи. Аз съм щедър човек, американец.
130
2
 
2
 
! Отговори
К преди 13 години
Млъкнете !
129
4
 
6
 
! Отговори
попа преди 13 години
Ако беше US гражданин щеше да знаеш, че независимо от своята шофьорска книжка, хората биват различни народности и даже се гордеят с това. За твое съжаление май единствения американски гражданин от двама ни съм аз...По БТВ преди малко същата тая Чернева предаваше съболезнованията си. Както казах - пожелавам ти един ден децата ти да са същите австрийски граждани в същото положение и Чернева да ти каже същото - после не търси милосърдие по форуми щом оправдаваш тия дето ни оправдават. Поздрави.
128
8
 
7
 
! Отговори
jedi преди 13 години
Замислете се - повечето хора не биха искали да убиват и причиняват страдание, ако те самите не са били подложени на същото... ИРА и ЕТА не са мюсюлмани, така че не го връзвайте към религията, проблемът е другаде.
127
4
 
2
 
! Отговори
jedi преди 13 години
Путин обещал "възмездие", но уви това никога не е довело до промяна. Има един израз на английски "Eye for an eye makes the whole world blind" ("Ако действаме на принципа 'око за око' целия свят ще ослепее").Трябва да има наказания, но трябва да се търси и решение на проблемите водещи до такива събития. Хората, които го правят, вероятно също са видяли много повече страдание отколкото можем да си представим, за да се докарат до там - да убиват и тероризират по подобен начин.
126
2
 
14
 
! Отговори
ZAKA преди 13 години
Иванчо 124, пожелавам ти никога да не изпитваша мъката, която изпитвам аз в момента като човек, познаващ загиналия Ники..... момче което постигна доста!
125
4
 
14
 
! Отговори
до 130 преди 13 години
Никой не спори дали загиналият е българин или не е, ами дали българското външно министерство е направило гаф, като е съобщило, че няма загинали български граждани. В случая гаф няма, така че червените *** да млъкнат и да имат респект от трагедията.
124
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
:: Извън Бг живеят много българи. Гражданството е едно, но пак остава българин, името, ако има близки. Има хора които живеят и в Лесото, Южна Африка, пак са българи ! Гражданството е правовата страна !Цюрих
123
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до Иванчо-124Познаваш ли човека,че говориш така? Като нищо не знаеш за него по-добре си мълчи,мръсен *** такъв!!!