Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс

Катарина Кресал хвърли правителството в криза
Обновена: 23 авг 2011 14:43 | 23 авг 2011 12:18, Елка Василева
193
Скандал в Словения. Министърка оплетена с дрога и секс
Катарина Кресал. Снимка: lds.si

Красивата Катарина Кресал подаде наскоро оставка като вътрешен министър на Словения и замалко щеше да предизвика падане на правителството на Бору Пахор.

Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби.

Тя стана първата жена председател на парламентарно представена партия в страната, беше обявена за политик на 2009 г., дадоха й ласкавата титла "Словенка на 2009 г.", а доскоро беше министър на вътрешните работи. Това е Катарина Кресал – една от най-влиятелните жени в Словения.

Тя преживя атаките на църквата и традиционалистите, които й се нахвърлиха, тъй като  активно подкрепя правата на хетеросексуалните и хомосексуалните семейства. Засили законодателството за защита на жените и децата от насилие, шофиране под въздействието на алкохол и предприе битка срещу организираната престъпност.

И тогава започнаха скандалите, пише "Ютарни лист". Медиите я свързаха директно и по-специално приятеля й адвокатa Миро Сеница със сексаферата "Булмастифи", която месеци наред разтърсваше словенската политическа сцена.

На 2 февруари 2010 г. рано сутринта три подивели кучeта от породата булмастиф разкъсват собственика си доктор Саша Баричевич в гаража му в Любляна. Постепенно излизат и подробностите – Саша всъщност е жена, която е содомизирала кучетата многократно с изкуствен пенис. Тъй като в гаража е открита сперма, се появиха подозрения, че в оргията е участвал и някой друг.

Дни след смъртта на Баричевич словенските медии съобщават, че гаджето на министърката е изпоядено от кучетата, отива в клиниката, собственост на Баричевич, но неговият медицински картон изчезва.

Веднага медиите разтръбяват, че кръгът на участниците в аферата „Булмастифи“ е много по-голям и достига до самия връх на словенския политически елит.

Катарина Кресал е обвинявана още, че смърка кокаин, помага на майка си и на други свои роднини в различни измами и злоупотреби, разрешава на служебния си шофьор да я вози с 200 километра в час.

През март 2010 г. Създадените от нея спецслужби "Кобри" я хванаха в Ауди А8, летящо с над 200 км/ч по магистралата. Служебният шофьор беше глобен с 500 евро и му бяха отнети 9 точки.

Последва нов шок – в края на 2010 г. министърката била в клиника след свръхдоза кокаин.

Сега обаче Кресал подаде оставка, след като независима комисия за борба с корупцията посочи в свой доклад, че има елементи на корупция в договор, сключен от нейното министерство с бизнесмен, приятел на Сеница.

А наскоро словенският всекидневник "Финанце" написа, че Катарина Кресал е била дългата ръка на богатите словенци, които чрез нея са имали политическа мощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ама слагате темата за Словения пък не публикувате темата дето един Сръбски *** взел за заложници 3ма Хървати в Украйна а?
111
0
 
22
 
! Отговори
ПЕНЕ преди 12 години
Ти като спукаш гума , от паравителството ли търсиш помощ бре *** !
110
7
 
7
 
! Отговори
до терапевт преди 12 години
А в България като спукате гума ,задължително те обират...а колата я дават на скрап...Даже няма да имате време да смените гумата Страхотно ,нали!
109
7
 
15
 
! Отговори
Майко мила ... преди 12 години
Нашия вътрешен министър може да си простичък, може да си е арогантен, но поне си спи само с грозната жена. Щото - я виж какво става по света.
108
2
 
26
 
! Отговори
Friendly_Malinoa преди 12 години
Навсякъде по света има самозабравили се прости *** (политици) и от двата пола. Малката разлика е, че на повечето места, когато такива неща излязат наяве, въпросната *** (политик) слиза от сцената и вратите на държавната власт доживотно се затварят за него/нея. А у нас най-много да го преместят от една държавна хранилка на друга.
107
5
 
28
 
! Отговори
PENE преди 12 години
Тиквата беше записан , как НАРЕЖДА да се спр е, разследване за углавно престъпление и НИЩО !? Цецко Шлифера с шест апартамента , дето не може да докаже как ги е купил и НИЩО ! Андрей Иванов с имоти за 2 милиона и 120 години стаж :) и НИЩО ! Фидосова с рушвет от ТИТАН за 300 000 и НИЩО ! Калинка с фалшива диплома назначена , щото дъщеричка на пожарникар и НИЩО ! Пашата и Бойко си купиха Кремиковци и НИЩО ! Цветелинка е 2 милиарда и НИЩО !А тая , щото шофьора и карал с 200 подала оставка !?
106
6
 
5
 
! Отговори
терапевт преди 12 години
Да не забравя, сънародници, ако минавате през бивша югославия, и спукате гума, не търсете помощ от правителствата им, може би още мастифофили има сред кабинетите им, та слагайте резервна и газ към Венеция.:)))
105
4
 
17
 
! Отговори
Цвъцко преди 12 години
По-хубава е от нашя Цв.Цв. той също се замеси в скандали, ама не бяха толкова секси неговите, а и оставка не подаде. Браво на словенската МВР-шефка. Дано и в БГ си намерим такава красива министърка някога.
104
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мале, мале какви *** има по този свят, ама остави друго, но се натискат да управляват!Този свят да не сподели съдбата на Содом и Гомор!
103
8
 
4
 
! Отговори
до терапевт преди 12 години
На Тесла се дължи ,че човечеството познава променливия ток... Ама къде ти толкова ум в твоята изперкала тимберица. Дай ви на вас само да псувате и да освинвате! Пък и какво ли е променлив ток? Сигурно за теб е нещо свързано с перпетум-мобиле. Честно,ама вие наистина сте ненормални.
102
6
 
5
 
! Отговори
терапевт преди 12 години
ненаситна е словенската министърка, та понеже сме във века на плурализма редно е да и влезем в положението. На въпроса, щом е скъсала от секс ония клети добичета, да и предложим минаване на по хай- левъл, от мастифи, на магарета, кончета и накрая слончета.
101
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хърватия винаги са били приятели бой по каската за такива Еничари като тебе
100
5
 
4
 
! Отговори
до Килър преди 12 години
то и ти ако беше много умен нямаше да мислиш коя дупка е затъпквал некав си мастив.Всеки неговата дупка си варди
99
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 101:ем личимо е като ги хвърлиш в океана на дъното хаха
98
6
 
12
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 12 години
Какви работи стават по света ...и то в хубавата Словения !!!...това е за онези ,които непрекъснато- по повод и без повод плюят България ---!!!,,,НЕ ,ЧЕ СМЕ ЦЪФНАЛИ ,НО ИМА И ДРУГИ ТАКИВА СТРАНИ ...и нека не си приписваме всички възможни недостатъци !!!!
97
6
 
5
 
! Отговори
рохас преди 12 години
К'ва Хърватска бе? В Загреб като разберат ,че си българин ,яко бой по каската.
96
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нямам си бе ай дай някакъв линк за някво Порно да жула *** поне хаха
95
10
 
3
 
! Отговори
терапевт преди 12 години
сърбите страдат от масова психоза, която разбира се е лечимо заболяване, но изисква определено време и бг. присъствие в Сърбия и Македония. Иначе Тесла с неговите перпетомобиле и т.н. фантасмагории можеше да е добър пациент.
94
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Божее, Боже, навсякъде едно й също, къде върви света?
93
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тука гледам има доста *** дето харесват тяхните братя Неандерталци наречени Сърби хаха да живее ХЪРВАТСКА!!