Карла Бруни била пленена от ботаниката на Саркози

"Тогава си казах: Мили, Боже, трябва да се омъжа за него"
26 сеп 2011 07:06,
40
Карла Бруни била пленена от ботаниката на Саркози
Снимка: Reuters

Бременната първа дама на Франция Карла Бруни-Саркози обяснява в интервю за Би Би Си, че не говори за бременността си, защото е суеверна, а и защото "не е интересно за французите".

"Аз съм суеверна и затова съм много предпазлива... Затова не говоря за бременността си", посочва тя.

"Но и няма много за казване. Толкова жени очакват деца и раждат, така че едва ли е интересно за френския народ. За мен е голяма новина, но също така е и нещо съвсем банално", казва Бруни.

За първи път в историята на френската република президент ще стане баща, докато изпълнява функциите си. Според Карла Бруни причината за това е, че нейният съпруг е различен тип президент - френските президенти обикновено не се развеждат и не се женят наново.

В интервюто си за журналистката Кристин Окрент, което ще бъде излъчено във вторник, Бруни разказва също как е била запленена от ботаническите познания на Саркози.

"Той знаеше латинските наименования на всички цветя", обяснява бившата певица и манекенка.

"Бях наистина впечатлена. Разхождахме се в градината на Елисейския дворец и той ми обясняваше всичко за лалетата и розите. Тогава си казах: Мили, Боже, трябва да се омъжа за този мъж. Той е държавен глава, а знае всичко за цветята. Не е за вярване".

Попитана какво ще прави след като вече няма да е първа дама, Карла Бруни отговаря, че ще се върне към турнетата си.

"Китарата и турнетата ми липсват най-много", признава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Селски прът преди 12 години
Брех...! Впечатлена...! Явно края на ботаниката, на Сарко стига до коленете...
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко жалко ако само ботаниката на Саркози е впечатлила Карла.
34
0
 
1
 
! Отговори
батето преди 12 години
И Костов е роден щастливо покрай теменужките
33
1
 
2
 
! Отговори
2 преди 12 години
На Карла майката е френска еврейка,тя носи името Бруни,но истинския баща живее в Бразилия и е ,роден 1946 година.Карла е богата.Сега чака бебе като всяка жена,Да е щастлива с второто си дете.
32
1
 
4
 
! Отговори
Айфеловата кула преди 12 години
Някои поправки: До 26 - Карла Бруни е от изключително богато италианско еврейско семейство, така че не е чакала богатството на Саркози. По-скоро "Пари при пари отиват!"До 29 - в цялата история няма нищо елегантно и фино. Интерес - политически, финансов, медиен - това е. Любовта е за бедните и наивните.И към автора на статията - Карла е бивша добра манекенка, но е недоразумение като певица. Това че подрънква на китара и мрънка на фона на някаква мелодия, не я прави певица.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Parviq i maj beshe nqkakav dartak.I ot negoviq sin,tq rajda mom4e.Taka 4e qsno e kakva majemela4ka e.....
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
sponk
29
1
 
7
 
! Отговори
Mires преди 12 години
Гледам го това полу-френско джудже Саркози и в крайна сметка, добре си е уредил живота, да е жив и здрав.Мен ме занимава, как и защо натиска българите (да не се бърка с българските ***) и България, а коя манекенка натиска в свободното си време си е негова работа.
28
0
 
8
 
! Отговори
43 преди 12 години
Tolkova e "otkrovenna", kokoto i falshivoto i peene.
27
1
 
4
 
! Отговори
Уат дъ фак преди 12 години
Пеаз-пемо-пега педа пего-певе-перя пена пепи-пеле-пешки, пеня-пема-пели педа песе пео-пеже-пени пеня-пеко-пея пеко-пекош-пека пеза пеме-пене ?
26
2
 
8
 
! Отговори
НАПЪЛНО Й... преди 12 години
Напълно й " повярвах " на " първата " дама на Франция ! Първо за " големия " интелект на Саркози, второ за " пламналата любов " изневиделица, разхождайки се между цветята на Елисейския дворец !!! Тези са изкукали напълно !!!
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красиво , елегантно,закачливо и много стилно- типично по френски е изказването на първата дама на Франция.Разбира се на феновете на турбо-фолка и наливния боздуган всичко е лъжа и измама таа се фана с него заради парите щот иначе си нямаше и най-вероятно немаше да мое да си плаща тока- случайно да не е една от най-скъпоплатените манекенки?Това обаче е силно неповерваемо за тукашните корави мачове и жежки фурий.. Дерзайте може би някога ще разберете какво е имала предвид.Дано!
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** с какви глупости още трябвало да се занимава, освен че бил с малка пи*ка. Тази как е направо герой - и с ботаника се занимава и с малката му пи*ка, само и само да се покаже като първата блудница (дама) на Франция...
23
1
 
13
 
! Отговори
@ преди 12 години
Ако щете вярвайте,ако не бях прочела,че тази е пяла нямаше да знам.А се интересувам от музика и имам достс голяма колекция.
22
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
"обяснява бившата певица и манекенка"ха-ха, а тя се надявала да продължи кариерата си, те журналистите я уволниха, размествайки думите
21
2
 
8
 
! Отговори
мен преди 12 години
ай леле на кого ги разправя тази скьпоплатена проститука. фашистката комплексирана джуджанка била ботаник = смях през сьлзи. сега ако каже че и обущар става от него щото знае всичките видове токчета ще избие рибата. ще видим на следващите избори колко му е силна ботаниката на тази еврейска *** и слуга на банките. германците и показаха на баба меца, дано и французите да са се посьбудили.
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ахаха, знае цветята на латински, ще може да ми каже какво е вулва хипнотика
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
premest...
18
1
 
13
 
! Отговори
violeta montana 1994 преди 12 години
Мили, Боже, трябва да се омъжа за този мъж. Той е държавен глава, а знае всичко за цветята. Не е за вярване"............., но първо трябва да го разведа все пак беше женен за Сесилия!!!???
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ехааа супер тоя знае как е на латински теменжка ... па е и държавен глава, мили боже, трябва непременно да се омъжа за него ... *** той има жена, ми кво от това ... важното е, че знае как е живовляк на латински