Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?

Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите
Обновена: 16 ное 2011 07:14 | 16 ное 2011 07:13,
136
Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?
Снимка: архив Булфото

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Още по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига за този наркотрафикант !!!Не мога да си представя кой иска да го пуснат - нали като го пуснат пак ще доставя кокаин за нашите деца!!!Сега като са му пръснали шампионския *** в затвора сигурно няма да може да вдига щанги ... че от напъните може някоя беля да стане :)
71
1
 
39
 
! Отговори
63309 преди 12 години
Приемаме доказателството. Невинен е. От сега нататък вместо като Кокаин Боевски ще е известен като Куфарин Боевски.
70
2
 
34
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
ПО ГОЛЯМА СМЕХОТВОРНА ИСТОРИЯ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ.РЕШИЛИ ДА СИ ТРЪГНАТ И ВИДЕЛИ ЧЕ КУФАРИТЕ СА ИЗНОСЕНИ.ТО ЧОВЕК КАТО ТРЪГНЕ ЗА ЧУЖБИНА СИ ВЗИМА НАЙ СКЪСАНИЯ КУФАР ЗА ИЗ ПЪТ.ХАХАХАХХААХАААА.АКО Е НЕВИНЕН НЕКА ГО ОСВОБОДЯТ НО АКО Е ВИНОВЕН - ДА ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО СИ.АМАН ОТ БАНДЮГИ.А ЗАЩИТА Е - ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНА
69
1
 
20
 
! Отговори
Patriot преди 12 години
Дано наистина да е невинен човека и да му се размине.............ама как така 'изведнъж разбрали че саковете има са износени'.....?нещо много наивничко обяснение ми се струва....
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A fotografa dali e snimal momenta na pokupkata shtoto skoro moje i snimki da izlezat ot niakade?????????
67
0
 
17
 
! Отговори
Павароти преди 12 години
Акцията беше изключително голяма нищо чудно да е пропял и сега да скалъпят някакво алиби, че да не разберат колко хубаво пее нащо момче :)Дано му е ясно, че те не пасат трева и ще го намерят рано или късно ..
66
2
 
8
 
! Отговори
Бай Цало преди 12 години
Е нали е щангист, то десет кила в празен куфар какво са за него, кокаина имам пред вид.
65
1
 
15
 
! Отговори
Кум Лисан преди 12 години
Е нали жълтите хартии писаха че му викали "Кокаин" Боевски " ? Случайно ли е било това ? И още нещо... как така изведнъж им се износват чантите когато точно тр да се прибират в България ?
64
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега писателите на подкрепящи тоя статии :1. У Бразилия количеството нема значение и следователно могат да го прецакат със стока за 20 кинта а не да харчат за милион примерно2. В магазина са знаели че он ще иде да си купи куфари понеже са телепати и били подготвени3.Въобще не им пречело накъде ще тръгнат наркотиците а е важно да въри търговиятаКат писателствате малко мислете а не на прейте на пионерчета и чавдарчета
63
1
 
34
 
! Отговори
Чик-чирик преди 12 години
2 дни след като го хванаха имаше масови арести на наркотрафиканти в Бразилия. Явно нашето птиченце е пяло и сега се чудят как да го изкарат невинно :) А, че е виновен е ясно. На нормалните хора децата не ходят в училище с патлаци !
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kufarite li sa uchastvali v turnira che sa se iznosli (do sega nesim imal sluchay samo pri edin polet dase iznosyat kufarite mi )
61
0
 
14
 
! Отговори
SirT преди 12 години
Добре де, нали беше признал всичко? Сега пък ще се прави пак на луд?
60
0
 
22
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Боевси и неговите адвокати явно си мислят, че все още са в България. Тук като кажеш, че си си купил куфарите от мола и кихнеш някой и друг лев на съдиите и се прибираш в къщи. Ама там май не е така ...
59
0
 
22
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Износват се сакове, купува чанти и му доставят куфари?
58
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те не го съдят, че е откраднал куфарите, съдят го за 10 кила дрога. Както и да се гърчи по време на делото, Гълъбин ще "гука" на *** едно 10 години.
57
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КЪМ ЖУРНАЛИСТИТЕ:спрете да пишето за това като новина.първо наистина ли си мислите че българите са *** и ви вярват и второ - колко новини има дето не ги пишете а се занимават с глупости.
56
2
 
13
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Учи потугалски Бовски , не се занимаваи с глупости , бразилското гражданство ти е осигурено !!Вземи си повече вазелин !
55
0
 
25
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Хайде сега и фотографа да го заключат и така докато стигнат до организатора на канала. Бил снимал на турнира ама после видял как Гълъбин си купувал куфари в някакъв мол, хайде стига бе! И онзи ден гледам "кръглото Лорче" как рони сълзи по телевизията с жената на Боевски. Къде си тръгнала да ревеш бе Лоро?! Не си ли даваш сметка, че този човек е потенциален трафикант на наркотици? Косвен убиец! На всичко отгоре с дъщеря си бил, егати и ***.
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати каква случайности снимал турнира па снимал и у мола! Може да се окаже някой Кошаревски свидетел!!!
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да не усетиш, че имаш 10 кила товар повече...нз