Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?

Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите
Обновена: 16 ное 2011 07:14 | 16 ное 2011 07:13,
136
Бразилски фотограф спасява от затвора Боевски?
Снимка: архив Булфото

Фотограф, който е снимал турнира по тенис за юноши в Сао Паоло може да измъкне Гълъбин Боевски от затвора.

Бразилецът е станал свидетел на шопинг тура на българския шампион и дъщеря му Сара в местен мол и е видял как двамата си купуват куфарите, в които по-късно беше открит кокаин.

Името и адресът на въпросният бразилец вече са открити и те ще бъдат предадени на бразилската прокуратура, обяснява пред в. "Монитор" адвокатът на спортиста Ивайло Дерменджиев.

Той разказа, че зад Океана практиката била защитата да събира доказателствата, които могат да оневинят задържания. Затова бразилският фотограф ще бъде разпитан по искане на адвокатите на Боевски.

Още по темата

Пред Дерменджиев спортистът обяснил, че е избрал случайно турнира край Сао Паоло, на който участвала дъщеря му Сара. Спортното събитие се състояло в малкото градче Италджай, което се намира на час и половина със самолет от Сао Паоло.

Там заедно със Сара се  настанили в хотел "Виктория". Двамата са пътували всеки ден от хотела до турнира и са стояли през целия ден там, обяснил още шампионът пред адвоката си.

Когато дъщерята на Боевски загубила последния си мач и двамата решили да си тръгнат за България, се оказало, че саковете им били много износени.

Затова заедно с фотографа отишли в местния мол. От бразилския магазин купили три чанти, които са като комплект – всяка чанта влиза в другата. От мола обяснили, че могат да доставят куфарите в хотела и спортистът се съгласил.

На другия ден Боевски и Сара хващат самолет от Италджай до Сао Пауло. След като кацат в Сао Пауло, той чекира багажа си за София през Мадрид. След проверката на куфарите обаче бившият щангист е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
31
 
! Отговори
Да, логично, Холмс! преди 12 години
Интересна подробност, как точно щангист не усеща 9 кг. тежест в нов куфар? Сложете 2 гири по 4 килограма в нов куфар и пробвайте... Егати номерата!
11
2
 
11
 
! Отговори
Калина до 5 преди 12 години
Е, то добре, че гледаш да не се качваш. ама понякога ни изстрелват там с катапулт! Така мазаха с медицинските сестри в Либия, сега с Боевски. Като се прибере, ще го ОБЕЩЕТИМ с някое апартаментче.
10
0
 
18
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Не вярвам в нещо, което целенасочено се описва до най-малката подробност.
9
0
 
29
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
Той видял как шангистът и щерка му си купуват куфарите ...........СРЕЩУ КОЛКО ......... ;)
8
0
 
34
 
! Отговори
Винету преди 12 години
Много интересно, как щангиста не е усетил тежестта на саковете - това все пак са 9 кг.
7
0
 
29
 
! Отговори
мим преди 12 години
не мога да повярвам че ни работят по този начин,и не искам да го приема.ми другите Българи? за тях нито дума,егати и подигравката дето ни подиграват.
6
2
 
22
 
! Отговори
той преди 12 години
Има много случай, в който се слага дрога в багажа на нищо не подозиращи хора. И ако всичко мине нормално като кацне "мулето" ще разбере ,че багажът му е изчезнал. Годишно изчезват много багажи от летищата. Може и случаят с Боевски да е такъв.Никой не е застрахован,че на него няма да се случи, особено в държавите в Латинска Америка.
5
2
 
6
 
! Отговори
до Калина преди 12 години
Вярно е и мен взе да ме дразни това, краставици да ми продават след като съм ги измислил.Значи си направи извода и за останалите неща как ни качват на черешата, без череши.Добре че не се качвам на тези череши.
4
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто невероятно........ но дали пък не е възможно наистина наркотикът да е подхвърлен. Да са го използвали за "муле", без самият той да подозира.
3
0
 
40
 
! Отговори
666 преди 12 години
*** си то човек вече и на шопинг да го е страх да отиде...
2
0
 
54
 
! Отговори
Калина преди 12 години
Хора, цялата тази работа мноооого намирисва***И всичко, което се изписа по темата някак се бъзика с интелигентността ми и това ме обижда! То бива-бива съшиване с бели конци, ама тука е в повече!
1
0
 
43
 
! Отговори
БАШ-ЦИГАНИН преди 12 години
Всичко ще се замаже... Виновни са само наркоманите, а не дилърите според законите на джунглата. :)