US военни могат да участват с униформи в гей парад

Безпрецедентното разрешение е издадено от министерството на отбраната
20 юли 2012 20:57, Елка Василева
152
US военни могат да участват с униформи в гей парад
На гей парада в Сан Диего военнослужещите ще могат да носят униформи. Снимка: архив, Reuters

Американското министерство на отбраната за първи път в историята на САЩ разреши на военнослужещи да участват с униформи в гей парад, съобщи Асошиейтед прес.

Пентагонът издаде нареждане, в което заяви, че допуска изключение от своята политика, която като цяло не позволява на военнослужещи да участват с униформи в паради. Изключението се допуска за гей парад в Сан Диего утре.

Пентагонът каза, че допуска изключението, защото организаторите на парада са поканили военнослужещи да участват с униформи в проявата и защото въпросът привлича все по-голямо обществено внимание.

Министерството на отбраната заяви, че изключението е само за тазгодишния парад в Сан Диего и няма да важи за други случаи, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
1
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Хахаха, да не се окаже, че цялата US армия участва в гей-парада.
126
0
 
1
 
! Отговори
до 145 преди 11 години
Болен човек!!!
125
1
 
1
 
! Отговори
войник преди 11 години
а те ако искат могат и без униформа да бъдат . Само по *** . Хем по бързо ще го лапнат.
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хомо шпаги, подавате ли си го в свободното време ахахх ... УжасТ, плъзнахте навсякъде ...
123
0
 
4
 
! Отговори
до българче преди 11 години
Ами ще ръгат,като друго не могат да ръгат.Ти защо мислиш че се пеняват толкова?! Знаят се какво представляват от кръста надолу /пък и нагоре не е по-добре,даже е плачевно/ и се опитват по тоя начин да си повдигнат...хм самочувствието
122
5
 
4
 
! Отговори
до 142 от друг мъж преди 11 години
Помръдни тоя мозък бре,рърждясал е. Всички гейове идват от хетеросексуални семейства. А колкото до споровете които водите...Не ме притесняват...Аз си гледам живота и въобще не ме късаят. Тровете се със злоба, това си е ваш проблем, на мен не ми пречи. Имам си добра работа /струваше си ученето/, имам си и гадже /от мъжки пол хахх да ви е яд/ и си карам страхотно. Вас ви оставям да си се пенявите без смисъл, явно нямате друга по-важна работа и с това си запълвате времето. Е аз си имам и няма да вися по форумите.
121
0
 
5
 
! Отговори
26г. МЪЖ преди 11 години
По-добре такива *** да си се показват, а не тайно да съществуват и да правят деца от жени за замаскировка на гейщината им. Така няма да имат поколения и до 20-30г може и да се справим с проблема :)
120
0
 
7
 
! Отговори
Педерасолог преди 11 години
Под "униформи" трябва да се разбира "голи ***"!
119
0
 
8
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Кой ли ще се осмели да застане насреща на ''непобедимата'' американска *** армия!?
118
7
 
3
 
! Отговори
Българче преди 11 години
Аз пък не мога да проумея как може в този век и в това време все още да има огромна група хора, на която се отказват нормални, фундаментални граждански права - да сключват брак, да осиновяват и така нататък. Заставам твърдо зад LGBT обществото в борбата им за равноправие! Колкото до решението относно парада в Сан Диего - няма лошо, стъпка в правилната посока е. Хайде сега всички балкански мачовци да ръгат минуси на воля.
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
у
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо включваш садо-мазото? Имаш нещо против него? Казваш,че не те възбужда? Я стига, няма да ти повярвам, ако отговориш "да+ те определям за *** на десетилетието.
115
1
 
3
 
! Отговори
до 132 преди 11 години
Ехоо, май изобщо не ме четеш и потвърждаваш мнението ми,че пишещите тук са умствени инвалиди.Какво казах за взаимното съгласие?Прочети назад! Може да помислиш и за еднополовата любов,защото все пак при педофилите и некрофилите няма любов.При първите ако е възможно в 0.00000000000000000000001 процент от случаите, при вторите е невъзможо,освен ако въдлюбеният не е вампир. Ясни са ми тези залитания,нещо нво искам да чуя,някакво разнищване,аргументация,диалог!Не се въртете като пилета в калчища във собствените си умствени бузимия.
114
1
 
1
 
! Отговори
Джеуезото преди 11 години
132, Ооооо, йес, Бейби! Особено полезни и на мястото си могат да бъдат изброените от теб разни "...фили" в армията на САЩ! Особено при налагане на ред и спокойствие сред населението във вече завоювани територии!
113
1
 
3
 
! Отговори
от 130 преди 11 години
Със вас е невъзможно провеждането на диалог. За тези,пропуснали занятията в 5 клас ще поясня.Изказва се теза, последвана от аргументация.Всички коментари са само тези,ако изобщо някакви примитивни хленчения могат да бъдат наречени тези.Та , сега ,убедете ме как се предава хомосексуализма от човек на човек.После ми посочете как се извършва лечение и ако такова няма до този момент, какъв е смисъла някой да живее в самота и целомъдрие? Когато хетеросексуалните започнат да си гледат нормално децата, без пиянство и чалга - тогава ми говорете за деца и за великата ви мисия да си хвърлите семето.Лелката с убийствата не е отговорила на въпросите и се е отклонила от темата и то по безумен и глупав начин, както подобава на селска пияница като нея. Явно освен за сране и за плюскане не са и останали други клетки в празната бъчва.Моля не се отклонявайте от темите и не залитайте по безумни и примитивни причинно-следствени обобщения.А религиозните фанатици няма какво да ги коментирам. Тяхното пък е съвсем болестно състояние.Не може сляпо да вярваш в нещо и то от страх, че неверието било лошо. Тезата "блажени невиделите" е много удобна за някои кръгове от хора с интерес,но всъщност не работи. Не отричам напълно религията,но самата религия трябва да бъде преработена,за да отговаря на нуждите на новото време,не може да стои с хиляди години непроменена. Въпросът трябва да бъде: Има ли Бог или друга свръхестествена сила?Има ли извънтелесно съществуване? Трябва да има въпроси, само глупакът вярва сляпо на някакви твърдения,било то от някакви си "свети" апостоли.
112
2
 
2
 
! Отговори
do 131 от Съгласен преди 11 години
Абсолютно си прав! Красив, правдив и емоционален пост! При това, колкото и да ритат, нормалните вече нищо не могат да направят! Америка казва "ДА" на *** и връщане назад няма!Сега чакаме да надигнат глава за правата си и братовчедите по сексуална ориентация - педофили, геронтофили, садо-мазохисти, некрофили... представям си какви красиви и пъстри паради могат и те да организират - деца, балони, камшици...
111
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може някакви хора, недали нищо на света, да категоризират кой бил *** на природата и кой не. А бе "неотпадъци" вие какво създадохте бе,с какво сте повече от "ненормалните"?Такива "отпадъци" на биологията са създали компютъра, някои клонове във психологията, философията и медицината, някои от най-видните хора на изкуството и модата. Не казвам,че само гейовете са интелектуалци ,но и сред тях има такива. Това,че сте си хвърлили семето и сте изпълнили "великата цел" на божия промисъл нищо не значи. И на мен не ми пречи да изеба някоя ***, после да я зарежа да ми се оправя със семето. Детето ще има самотен родител, но няма да има голяма разлика със децата на пияници и простаци от хетеро семейства. Та според мен интелектуалните заслуги са много по-важни от едното семе.Семето се ражда и умира, после се разгражда на съставни елементи. Науката остава. Откъде да знае човек, сред нас отпадъците може да се роди бъдещия Айнщайн. Но вашите "проблеми" със сексуалната ориентация са на едно битово и примитивно ниво, жалки умствени напъни на нищожни хора. Съжалявам ви.Всичките ви аргументи са ми ясни. Долу пък някаква лелка прави паралел между хомосексуализма е сирийните убийства. Абе ,лелче, май на закърнелия ти от пиене мозък не са му останали много клетки. Убийството е акт на насилие. Хомосексуалният акт е по взаимно съгласие. И като приемем факта,че нито е "заразно",нито престъпление и на този момент не се лекува - какво пречи хомосексуалистите да се задоволяват помежду си? Тлябва да останат целомъдрени за да ви пазят егото ли?
110
1
 
0
 
! Отговори
до 129 преди 11 години
Чакам бе,чакам. Покажи ми мястото ми... апххх
109
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя на снимката не е представителен за гей-войницитеи. Има много мускулести и силни гейове,готови да отнасят глави.
108
1
 
1
 
! Отговори
до 124 от гей преди 11 години
Гейовете могат да са много добри войници. Не подозираш каква жестокост може да се крие в нас. Освен мъжка сила ,гей-войниците имат и женска хитрост и подлост.