Бургас ще стане турски, вещае украински сайт

Сериозни сътресения чакали Европа
Обновена: 28 юли 2012 16:37 | 28 юли 2012 16:37,
529
Бургас ще стане турски, вещае украински сайт
Картата на Европа може доста да се промени. Снимка: Reuters

Европа ще преживее сериозни катаклизми в следващите десетилетия, които ще променят сериозно границите й, пише украинският сайт "Обозревател", цитиран от ”24 часа”.

Освен чисто географски Старият континент ще се промени икономически, демографски, етнически и дори ментално заради изменението на ценностите и ориентирите.

Анализирайки всички тези тенденции, журналистите от "Обозревател" стигнали до заключението, че България също ще бъде засегната от промените и немалка част от територията й ще премине към Турция заради многобройното турско население у нас.

Журналистите са стигнали до заключението, че най-вероятно Бургас ще стане част от Южната ни съседка.

Промените на Балканите ще са съществени. Заради проблеми с мюсюлманското население най-вече във Франция Балканите да се поучат от това и да прекратят съществуването на Босна и Херцеговина.

Нея ще си я поделят Хърватия и Сърбия. За да не бъде разгневена Турция обаче, териториите, населени с албанци, ще бъдат обединени. Албания ще получи Косово и частите на Македония, населени с албанци.

Значително може да се разшири Унгария, която при добро стечение на обстоятелствата би си върнала Трансилвания от румънците, както и Северен Банат от сърбите.

Полша я чакат печални събития. Страната може да загуби земите, населени с немци - Померания и Шлезия. Германците пък вероятно ще получат Калининград от руснаците.

Към Западна Украйна ще се присъединят Подкарпатското и Люблинското воеводство. Така ще се образува държавата Галиция. Украйна ще остане и без Черновицката си област, която ще премине към Румъния.

Украйна ще се върне към границите си от XVII в. Беларус ще изчезне от картата ще се върне в рамките на някогашната съветска империя.

Румъния пък ще бъде компенсирана за отнемането й на Трансилвания с Молдова и дори части от Одеската област. Грузия ще се раздели на Западна и Източна.

Заради загубата на влияние в карабахския регион Анкара ще трябва да бъде компенсирана и най-вероятно Турция ще получи територии от България, като се простре чак до Бургас, пише в анализа си сайтът.

В заключение "Обозревател" твърди, че тези прогнози може и никога да не се сбъднат, тъй като за всички тези промени е нужно да има голямо стечение на обстоятелствата. Но вероятността през 2035 г. Европа да изглежда по този начин, все пак съществува, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма империя,която да не се е разпаднала.>>>следвователно>>>ти си ***.
361
5
 
1
 
! Отговори
Турчинът преди 11 години
Че то бургас вече е наш. И Варна е наша. Нашите радиостанция заглушават в районите на градовете на българия. И малко по малко постигаме нашата цел и навлизаме в пространството, което скоро ще обявим за наше. Точно както си ни беше преди 100 години. И българите са ***,нищо не могат да направят дето нямат топки да са противопоставят.
360
1
 
0
 
! Отговори
хасан преди 11 години
болярино има ли кой да воюва ,пенсионерите с 150лв пенсии ли,дано някой да се излъже та да ни освободи от тези мафиоти който и да дойде ще бъдем по добре вярвай ми.
359
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
472-за толкова години турчина на ден по един ако беше клал 1 българин нямаше да остане. факта че днес в бг има близо 2000000 турци след жестоките етнически прочистване означава че турците не са правили пакости.може би трябва да протестираме пред турското посолство за това че в историческите учебници и книги на учениците си нищо не пишат за българските зверства над турците. достатъчно е да прочетат тези референдуми които ги пишете и ще разберат бг етнически модел.
358
1
 
3
 
! Отговори
сечко преди 11 години
между български турчин и турчин от турция има разлика от тука до марс .ако си мислите че,ще бъдете пожалени драги турци когато нашите съседи ни завоюват жестоко се лъжете.първо вас ще изколят,историята го потвърждава.вие ще бъдете подгряваща група във клането ,след като приклучат със вас ние ще им сипем на тях
357
0
 
1
 
! Отговори
емил преди 11 години
щирлиц от твоята уста във божииите уши ..амин.
356
0
 
0
 
! Отговори
iwan преди 11 години
от твоята уста във божиите уши.амин
355
0
 
0
 
! Отговори
Латун от Тънково преди 11 години
Драги, твоето летоброене започва с Ф.Димитров, а за 40 години комунизъм в България нещо да си чувал?
354
1
 
5
 
! Отговори
щ преди 11 години
Не знам за Бургас но Украйна ще стане руска губерния такава каквато е била.
353
1
 
1
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Хммм Бургас ли?Украинците ги е яд на Лукойл че не купи техни заводи,затова писаха че Бургас ще е турски!Ние от Бургас имаме много "защитници":Първи са дюнерджиите,те атентати не разрешават на своите единоверци!Лукойл пък на Турция ще покаже среден пръст - оборота му е колкото на цялата турска държава!Ако бяхме хванали и америкосите за защитници,нямаше да ни скрояват атентата в Бургас!Уж им дадохме база в Ямбол,но това е 9-та глуха.Не,турция ще си вземе София,на ушенце ми го подшушнаха....:)))
352
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 11 години
awe 4e stane te si4ki hoteli po moreto i plajni ivicisa sa ot bandit na gore. I razni ruski mafioti
351
1
 
3
 
! Отговори
do502 преди 11 години
balgariya e na tsiganie ,tursite v TURSIYA BULGARITE NA KADE SHTE HVANAT NEZNAM ,sled nyuakoya godina tuka shte se kazva MANGALIYA
350
5
 
1
 
! Отговори
до 509 преди 11 години
Това все едно аз съм го писал :))))) Бургас и бургаско друго,освен адидас не са чували!
349
3
 
6
 
! Отговори
bg преди 11 години
Turcite gi e mnogo shube ot Rusia.
348
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бургас никога няма да стане турски! Бургас винаги е бил и ще бъде на Adidas!
347
4
 
7
 
! Отговори
iwan преди 11 години
тука има 2 вида хора едните са *** турци другите малумни българи седят и се карат за неща къде никога няма да станат а този който е написал статията седи и си умира от смях със тези вицове наречени коментари.той бат бойко на такива пачи яйца ни сложи че,този къде ни завладее без значение кой ще бъде ,ще си вкара автогол. а и тази зган от подрастващи *** ще дойде в повече на новия завоевател.единствения му келипир ще бъдат белите евтини ханъми ,който ще обслужват доброволно войската
346
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такава статия може да напише само болен мозьк- сидеров
345
4
 
3
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Сър-гей явно е докладвал в украйна какви са договорките с доган за бургас. След като ни натресоха това недоразумение на природата станишеф сега станаха и пророци украинците.
344
1
 
9
 
! Отговори
Болярина преди 11 години
това прогноза за трета световна война ли е ...не виждам как ще стане това без война...
343
1
 
20
 
! Отговори
Писна ми от вас, ей! преди 11 години
Лято е. Няма за какво да се пише. Жега е. Човек започва да халюцинира. Две от причините да се появи статията. Другото е само смях!