Първият бременен мъж, готов да зачене за четвърти път

Томас Бийти е романтично обвързан с Амбър Никълс
Обновена: 6 сеп 2012 11:05 | 6 сеп 2012 11:01, Петя Славова
75
Първият бременен мъж, готов да зачене за четвърти път
Снимка: Архив Getty Images/Guliver Photos

Първият бременен мъж Томас Бийти, който роди три деца, е готов и за четвърто, пише в. "Мирър".

На времето той шокира света, позирайки гол до кръста с ръка върху заобленото си коремче.

Бийти, който се подлага на първата си операция за смяна на пола преди 15 години, все още пази матката си. Мъжът роди три деца по време на 10-годишния брак със съпругата си Нанси, която е претърпяла хистеректомия преди да се оженят през 2003 г. и не може да зачева.

Тази година обаче бракът на двойката рухна, след като Нанси се пропи, и Томас получи самостоятелно попечителство над трите им деца Остин, Дженсън и Сюзън, пише БТА.

В момента Бийти има нова любов - Амбър Никълъс. Двойката иска да има деца и Томас е готов да забременее отново, ако се окаже, че за половинката му това е невъзможно.

"С Амбър много искаме деца и обсъждаме въпроса. Бременносттае невероятно преживяване, но този път желанието ни е Амбър да опита. Аз съм готов да зачена за четвърти пъти, ако при нея се прояви някакъв проблем. Дори мислим за варианта и двамата да забременеем", споделя Томас Бийти.

Лекарите обаче не смятат, че идеята на Бийти е добра за неговото здраве. Медиците дори го считат за опасно, тъй като Томас пет години след операцията за смяна на пола, вече биологично е мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
я тия колко са напред, а в анадола продължавт опитите мъж да зачене от мъж и то без успех.Да отива към анадола за обмяна на опит ....
46
0
 
10
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
Ето тази новина чаках от 30 години!
45
3
 
7
 
! Отговори
бай Бончо преди 11 години
Това "журналистче"дето е писало статията е *** или евреин!
44
0
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 11 години
хахха
43
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е толкова извратено, че не мога да си представя дали има по извратено нещо. Бих убил този човек без абсолютно никакви угризения на съвестта!
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Spored men tova e izvrateno. Bog ne e suzdal mujete da rajdat... koi *** mu e pozvolil na tozi vuobshte da probva?!
41
1
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Шшшш, говори от свое име, на мен само дънки не ми стигат и пържоли не ям.
40
1
 
22
 
! Отговори
До 53 преди 11 години
"Тъпата ***" си я избрал сам. Хората привличат себеподобни. Така че се виж в огледалото виж си професията и тогава, ще рабереш каква жена заслужаваш, ако въобще имаш, защото всичко което си написал са пълни глупости!
39
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първият бременен мъж.... Чарли Чаплин е завещал 1 милион долара на първия мъж който роди! Ако тоя мъж-жена не си е получил премията значи не го смятат за мъж, което автоматически превръща новината в поредната тъпотия. А иначе идеята супер популярна, представете си, че за да имат деца, мъжете повече не се нуждаят от жени... и повече не се налага да тъпиш няква *** *** цял живот само заради това че ти е родила дете. Да не забравяме и разходите по една жена, които много често превишават мъжките в хиляди пъти.. т.е. бачкаш като грешен дявол и заплатата ти отива буквално на вятъра, щото на мъжа дънки, бръсначка и голяма пържола му стигат а жената няма насита!
38
6
 
12
 
! Отговори
Фелдфебел преди 11 години
Тоя изобщо не е мъж защото не е ходил в казарма. Изводът е - значи може да ражда.
37
2
 
38
 
! Отговори
Незнайко преди 11 години
Обърквацията ми е тотална, бил жена па станал мъж за да роди, станал мъж па имал матка, ами тоя(или тая, или каквото е там) сам ли се е таковл бе!
36
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Хитлер не е правил такива извращения с хората, каквито американската еврейска нация прави, а само пищят против холокоста!
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dvama pedali si govorqt, Znam li mai sam bremenen . gluposti ti nqmash matka ? Abe ot tova me e strah , da ne e izvan mato4no ?
34
2
 
46
 
! Отговори
баба Гошо преди 11 години
Да бе мъж, аз ако си сложа крила, птица ли ще стана? Аз разбирам ако съседа Гошо с косматият гръб роди, тогава има повод за сензация. Като се замисля напоследък шкембето му което е виснало отгоре панталона е нарастнало още, може пък и да има сензация скоро.
33
8
 
19
 
! Отговори
vivian преди 11 години
Пълна гадост! Лекарите, които са го забременили са виновни! Защото, явно е че забременяването е станало САМО с донорски материал на яйцеклетка и ***. *баси извращенията :((( 21.12.2012г. дано ги тръшне тия ***....
32
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все пак опитите в Анадола продължават. Първите 2 неуспешни опита "Ахмед Доган" и "Сергей Станишев" доказват необходимостта от продължаване и усъвършенстване на експериментите
31
2
 
12
 
! Отговори
Серж Съселов Гейов преди 11 години
А аз си мислех, че аз съм първият мъж, дето може да забременява :( Другаря Доган ме запложда така хубаво, че мога да родя още една Тройна Коалиция.
30
0
 
33
 
! Отговори
Бойко преди 11 години
Нещо не можах да схвана кой е мъж, кой е жена, кой какъв е бил като се е родил, кой ще забременява.. луда работа!
29
1
 
10
 
! Отговори
Вагнер до 40 преди 11 години
Евала,пич!Подкрепям с две ръце написаното от теб,защото това е и моето мнение 1 към 1 с твоето.
28
4
 
9
 
! Отговори
Мерзост и помия преди 11 години
Дано на *** журналисти дето ни заливат с тая повръщня децата им да станат гейове и лесбийки, да се предрусат и да дружат с *** и ***. Това заслужават.