Бабешки лекове поддържат формата на Путин

Пиел чайове с мед, плувал и редовно ходил на масаж
5 авг 2013 20:48,
37
Бабешки лекове поддържат формата на Путин
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин "изглежда по-млад от годините си" благодарение на редовно плуване, "бабешки лекове" и добър контрол на стреса, съобщи Франс прес, позовавайки се на интервю на личния му лекар в руското списание "Итоги".

"От медицинска гледна точка състоянието му съответства на по-малко от 60 години", казва Сергей Миронов, директор на Медицинския център на президентската администрация.

Според него това донякъде се дължи на факта, че президентът "се отнася с недоверие към лекарствата, дори към най-широко използваните".

Путин предпочитал бабешките лекове - чай с мед, руска баня и масаж и освен това се е научил да овладява стреса.

Според Сергей Миронов едно от предпочитаните средства на президента за възстановяване или за справяне със стреса е плуването.

В края на 2012 г. се умножиха слуховете, че здравето на Владимир Путин се влошава заради изострянето на стара травма на гръбначния стълб. Президентският говорител Дмитрий Песков тогава потвърди, че Путин страда от лека травма на гръбнака, получена при спортуване, но че това по никакъв начин не се отразява на работата му.
   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 35много се заблуждаваш, стига си чел пропагандата на ЕвроГейския съюз!*** до Белорус , виж как живеят там и след това ще говорим!
29
0
 
2
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
Добре, едно не мога да разбера, като е президент защо се показва гол? Представете си плевнята или Цецка Цачева или Мая манолова голи?
28
4
 
0
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
До АнонименНе нещо а всичко! Лукашенко е фалшификатор на избори!
27
3
 
1
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
До Анонимен 12 хиляди долара на персона е БВП в русия гламурчо демек 1000 долара месечно и то индикацията е за 8 основни градове извън тези градове е около 450 долара месечно.
26
4
 
1
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
До Анонимен Ти луд ли си бря ахахаха русия първи в пиенето да
25
4
 
3
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Моля всички на крака за другаря Путин се споменава хахахахахахахахахаах и няма да ми давате минуси ***.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 26нещо да имаш против Лукашенко?
23
0
 
7
 
! Отговори
Ъ ! към номер 11 преди 10 години
По времето на Великата депресия в САЩ са умрели от глад около 6-8 милиона !
22
0
 
11
 
! Отговори
Да е жив и здрав! преди 10 години
До graywatchПърво чети, ама повече, и тогава пиши, глупчо! Освен клеветите за Голодомор има и други данни. Не ми се търси, бих ти дал сламки, по които да се ограмотиш, но прецених, че не си струва - наблюдавам изявите ти.А Путин е голям мъж! Нищо, че е 168 см. И Сандо Македончето, и Наполеон, и Кант са били не кой знае колко високи. Путин е интелигентен и хитър, владее отлично нервите си. Говори перфектен немски, има черен пояс по карате, управлява Су-27, каца в Грозни в най-напеченото време.
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Здрав дух в здраво тяло!ORTODOX POWER!
20
0
 
12
 
! Отговори
П.С.Ц преди 10 години
За 60г. е супер. Нещата които прави за себе си са много полезни. Спорт, масажи за възстановяване, а медът дава страшно много енергия.
19
8
 
4
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
До 9667Хахх Ердоган? Тоя *** и ислямист? Ти май трябва да си пиеш хапчетата! Народът се вдигна срещу келемето Ердогат! Робски народ, трябва ви диктатор за да сте щастливи и да ви казва колко сте добре, не е лесно да отговаряш сам за себе си, по-лесно е да си пуснеш телевизора и да гледаш оттам другаря Путин и да ти стане едно топло такова. Слаб народ,*** народ! Славяне, славяне, оти допуснахте да ви се качат на главата такива простаци, джанъм? Вижте Беларус с мустакатият перко Лукашенко...
18
7
 
0
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
До естетИзобщо не е най-голямата страна в света. В Азиатската и част живеят около 20 милиона и то повечето в автономни републики - 24 на брой, със свой език и много рядко населени. 80% от руснаците живеят в Европейска Русия, нейната площ е колкото на половин китай и по-малко.
17
10
 
0
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
То пък една форма... ум да ти зайди...
16
9
 
0
 
! Отговори
смехурко преди 10 години
Човека вече нямал ерекция и можел да си види другата работа.
15
10
 
1
 
! Отговори
Mimmi преди 10 години
...tq puk edna forma :)))
14
4
 
2
 
! Отговори
макето преди 10 години
тоя сигур не кръка коко мене
13
1
 
21
 
! Отговори
?! преди 10 години
УВАЖАВАМ Г-Н ПУТИН ,НО СМЯТАМ ЧЕ ТРЯБВАДА ЗАПОЧНЕ ДА СПОРТУВА С ТЕЖЕСТИ ЗА ГРЪДНИ МУСКУЛИ И БИЦЕПСИ, РАМО И ГРЪБ! ИМА ХУБАВА ФИГУРА ,НО МУ ТРЯБВА СТЯГАНЕ И УРЕЛЕФЯВАНЕ! ХАРЕСВАМ ГО КАТО ПОЛИТИК!
12
2
 
31
 
! Отговори
САМО ПУТИН преди 10 години
ПАДНЕ ЛИ ПУТИН, ПАДА ЦЕЛИЯТ СВЯТ И УМИРА НАДЕЖДАТА ЗА ПРОМЯНА!
11
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РОдните медии нещо пропуснаха да споменат факта, че Русия по доклада на Световната банка за 2012 !! е станала първа в Европа по паритет на покупателна способност, задминавайки дори Германия, като добави и Русия в графата "много високи доходи" заедно с другите топ държави. Тоя Путин голем некадърник ще да е само за има-няма 10 години да ги направи тея неща