НАТО отрича Расмусен да е записал тайно разговор с Путин

"Тези обвинения са пълен абсурд"
17 апр 2014 18:28,
25
НАТО отрича Расмусен да е записал тайно разговор с Путин
Андерс Фог Расмусен Снимка: Reuters

НАТО отхвърли днес като "пълен абсурд" твърдението на руския президент Владимир Путин, че генералният секретар на организацията Андерс Фог Расмусен, в предишното си качество на премиер на Дания, е записал тайно и огласил личен разговор между двамата, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Тези обвинения са пълен абсурд. По време на мандата си на поста премиер на Дания господин Фог Расмусен никога не е носил диктофон, за да записва срещи с господин Путин или някой друг", заяви в отговор на въпрос на Ройтерс говорителката на алианса Оана Лунджеску.

"Като цяло, за да отклони вниманието от собствените си нелегални и нелегитимни действия в Украйна, Русия отправи поредица обвинения срещу НАТО, които изопачават фактите", посочи тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОПЕНГАГЕН, 18 апреля. Во время частной беседы с Владимиром Путиным у Андерса Фога Расмуссена все же было при себе записывающее устройство. Об этом сообщило в четверг датское информационное агентство "Ритсаус бюро". Встреча Путина и Расмуссена, согласно данным агентства, произошла в Брюсселе в 2002 году, когда Дания председательствовала в Евросоюзе.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откъде е известно на мадам Лунджеску,че" По време на мандата си на поста премиер на Дания господин Фог Расмусен никога не е носил диктофон, за да записва срещи с господин Путин или някой друг".Тогава тя не е била на позиция ,позволяваща й да бъде очевидец.(Расмусен е премиер на Дания в периода 20012009 г.г.),когато Лунджеску е била в ВВС.Защо не отоговори самият Расмусен на обвиненията на Путин.Да му мислят нашите политици (неотдавна той беше и в София).Най-усърдно му се натягаше президентът
18
0
 
19
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Май зеленото човече не лъже време е някой да му светне голяма лампа кой на какъв пост да бъде. И най-важното да не се раздават ордени на куцо кьораво и сакато!
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спомням си как бившият финансов министър Симеон Дянков мънкаше, че Георги Първанов - Гоце го бил записал и оповестил записа. По съвсем друг начин изглежда Путин в много подобна ситуация. Не зная какво би се получило с Гоце, но Расмусен не случайно се крие зад гърба на говорителката Оана Лунджеску.
16
0
 
28
 
! Отговори
слушател преди 9 години
Расмунсен сам е отговорил на въпроса на Путин защо е записал разговора и той е отговорил "за историята" Няма сега какво говорителка на алианса да отговаря от негово име
15
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рептил! Жадна за кръж натовска хиена !
14
3
 
35
 
! Отговори
KIRO CIGANINA преди 9 години
RASMUSEN DAI DA IAM
13
3
 
61
 
! Отговори
БЪЛГАРИ...ЧУЙТЕ преди 9 години
Исчислено е че за 25 години демокрация в България са умряли ПОВЕЧЕ хора от който и да е 25 годишен период на турското робство,,,,,как мислите??? Това случайно ли е??? Благодарение на такива същества като този от снимката,народът БЪЛГАРСКИ УМИРА.
12
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ...ДА....ВЕРВАМЕ ТИ-НИЕ НАЛИ СМЕ *** ЗА ВАС...НАС МОЖЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ...ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ВИ ВЕРВАТ. А БЕЗОЧИЕТО И АРОГАНТНОСТТА ВИ СА БЕЗГРАНИЧНИ.
11
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми досега за кризата в Украйна, Путин и руснаците не излъгаха нито един път. Всеки ден, обаче , западната пропаганда , заедно с тия в Киев, ни заливат с лъжи и после , когато всичко цъфне наяве, започват да си признават. Путин никога няма да излъже за нещо такава пред такава огромна аудитория. Очаква утре Расмунсен, да каже, че все пак има там нещо, ама не било голяма работа. Едно безобидно записче.
10
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нямам абсолютно никакво доверие на Расмусен. Този мазник се сети, че съществува държавата България, чак когато му дотрябвахме покрай украинския конфликт.
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахахахха селфи
8
4
 
62
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Сигурен съм ,че Путин не лъже ,но не и за Расмусен. Гледах срещата на руския президент с гражданите на РФ и това за записа го каза в контекста за доверието .Защо не каза ,че някой друг е записвал разговорите с него.Явно Расмусен е един най-обикновен лъжец.
7
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАТСКИЯТ ДЖЕЙМС БОНД пак се е РАЗПЛЮНЧИЛ
6
5
 
49
 
! Отговори
заключение преди 9 години
Расмусен ако ви поздрави с "Добър Ден!" трябва задължително да погледнете къде е слънцето!
5
2
 
43
 
! Отговори
4avdar преди 9 години
tozi e psihi4eski bolen
4
3
 
60
 
! Отговори
таен запис преди 9 години
Щом като Нато отрича Расмусен да е записал тайно разговор с Путин, значи Расмусен е записал тайно разговор с Путин!
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами как стана шеф на НАТО що наш Плевнелиев не стане ами тоз ***
2
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тези обвинения са пълен абсурд."Ясно, значи го е записал, колко ниско могат да паднат някои хора.
1
3
 
55
 
! Отговори
Баце преди 9 години
Муааахахаха! Тоя е известен *** - не само Путин се е опарил с него! даже из Европа никой вече не говори с него на сериозни и конфиденциални теми! Има си и пракор - Бръмбара.Ще отричат, щото е голем резил, ама е истина! Лика прилика са си с наш Жужо Плювналиев и Лимонката Паси - селфи-..били!