Проруските активисти в Донецк: Първо освободете Майдана!

Засега нямат намерение да се изтеглят от областната администрация
17 апр 2014 21:26,
142
Проруските активисти в Донецк: Първо освободете Майдана!
Снимка: БТА

Проруските активисти, окупирали областната администрация на Донецка област в Източна Украйна, обявиха, че няма да освободят сградата, докато привържениците на новата власт в Киев не опразнят своя лагер на площад "Независимост" в столицата. Това предаде Ройтерс, като се позова на техен лидер.

Попитан за коментар на постигнатото днес в Женева  международно споразумение за деескалиране на ситуацията в  Украйна, което предвижда всички незаконни окупации на сгради и площади да бъдат прекратени, Александър Захарченко подчерта, че трябва да се започне с Майдана.

Още по темата
По-рано тази вечер на международното летище на Донецк бе издигнато знамето на т. нар. Донецка народна република, която бе провъзгласена от проруските привърженици на федерализацията на  Украйна, предаде ИТАР-ТАСС.

Около 2 хиляди души излязоха на митинг в източния украински град в подкрепа на единството на Украйна, съобщи Франс прес. 

Демонстрантите в Донецк развяват малки украински знамена и пеят националния химн, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
До 123 преди 9 години
Я ни обясни на нас несведущите къде в природата и сред хората има равенство и справедливост и къде националния доход се привежда поравно за всички?!!!Самите ти разсъждения не показават нищо друго освен малоумие!
79
1
 
2
 
! Отговори
мошеници сте! преди 9 години
До дам"Едно време , та едно време , нали пак комунистите са на власт "НЕ! НЕ СА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ! АКО БЯХА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ НЯМАШЕ ДА ИМА ЧАСТНИ БАНКИ, ЧАСТНИ ФИРМИ, ЛИХВАРСКИ И ЗАЛОЖНИ КЪЩИ. НЯМАШЕ ДА БЪДЕМ В НАТО И ЕС. НЯМАШЕ ДА ПРАЩАМЕ ВОЙСКИ В ИРАК И АФГАНИСТАН И ВРЪЩАМЕ КОВЧЕЗИ.НЕ СА НА ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ! МЕНТЕТО НЕ Е ОРИГИНАЛА И ЛЪЖАТА НЕ Е ИСТИНАТА. АКО УПРАВЛЯВАХА КОМУНИСТИ ТИ НЯМАШЕ ДА ИМАШ ДОХОД "ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОТ БАЩА МИ И МАЙКА МИ" ВЗЕТИ ЗАЕДНО. А ЩЕШЕ ДА РАБОТИШ.
78
2
 
3
 
! Отговори
гангстерски рай! преди 9 години
До дам"Вие какво си мислите , че едно време не са ставали убийства ли ."Имаше единични случаи. Делата понякога се гледаха публично и почти винаги завършваха с изпълнени смъртни присъди в срок от 1 година най-късно. След което бандитите си сядаха на задниците. Никой не им позволяваше да вилнеят по улиците, та чак и по телефона у дома на възрастните хора да се обаждат и реват. Нямаше тогава *** "царе" и *** банди.Под гаранция не пускаха и се лежеше в пандиза дори за катастрофа на пътя
77
0
 
3
 
! Отговори
Системата ви е такав преди 9 години
До дамМоля,моля! Никой още не е доказал, че е ***. Не се прави на психиатър! Как постави бърза диагноза само по телевизионния екран? Кой съд е признал въпросната за ***? Ако тя е психоболна, отвлеклите други деца не са. Онзи случай когато ОТВЛЯКОХА ОНОВА МОМИЧЕ НА 16-17 ГОДИНИ. В ПЕРНИК ЛИ БЕШЕ? ДЕТО С КУЧЕ ОТКРИХА ТРУПА И БОЙКО БОРИСОВ КАЗА ОНАЗИ РЕПЛИКА ДА НАГРАДЯТ КУЧЕТО С НЯКОЛКО ПЪРЖОЛИ, ТОВА ПАК ПСИХОБОЛЕН ЛИ ГО ИЗВЪРШИ? Човешкият живот след 1989 г не струва нищо!
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 114Може да ти се плащат данъците. Това още нищо не значи. Това не значи, че не ограбваш някого или обществото. Аз питах за какъв "тежък труд" си получил тези доходи? Знаем всички как днес катаджии,лекари,съдии, министри си изкарват огромни пари с "честен" и "почтен" труд с "пот на челото". Остава само някой да им повярва,че е така. Националният доход е един за всички. Когато някой заграби от него милиони, за другите не остава нищо.
75
0
 
1
 
! Отговори
дам преди 9 години
другарите са толкова зле , че срам нямат , дават за пример *** от Поморие и невинно дете .Вие какво си мислите , че едно време не са ставали убийства ли .Просто имаше една телевизия и радио и там нямаше никога да чуете за малката Алекс.В момента в нета има частична информация за неща случвали се по времето на комунизма , който въобще не са попадали в новините ,но това не значи че не са се случвали .Например това че са застреляни стотици по браздите,опитващи се да напуснат страната
74
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
умна забележка 118,ама да я беше направил преди месец ,а?
73
3
 
1
 
! Отговори
дам преди 9 години
Едно време , та едно време , нали пак комунистите са на власт , защо не е като едно време .Защото ги няма другаря Брежнев ... няма го СССР който да купува по 123525тона консерви , да ни построи безплатно АЕЦ Козлодуй .Нещата се промениха другари , живота се глобализира и като не ви харесва в България , все още има няколко точки по света с вашите идеали за живот.Подстригвате се и тръгвате за Северна Корея , или побързайте за Куба докато лошия капитализъм не го е завладял .
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дамДА БЕ! Чудесно си живеят децата сега. Малката Алекс на 8 години чудесно си "живее" в новото си гробче. Имаш и чувстсво за черен хумор и уникален цинизъм. Убитите, жестоко пребити от пияни и дрогирани родители, отвлечените и беследно изчезнали, изнасилените от педофили и от "третия пол" деца сега "чудесно" си живеят. Само не разбирам защо през деня виждам деца да играят навън от дъжд на вятър и само по 1-2. Ние преди 1989 г бяхме по цял ден навън чак до 23-24 ч и никой не ни нападаше
71
3
 
2
 
! Отговори
Хе, на фотото преди 9 години
тези, маскираните, съвсем напомнят на изслямиските терористи. Сякаш са обучавани от едни инструктори. Ама тук са от "добрите"
70
2
 
4
 
! Отговори
НЕЕЕ,БОГАТ Е НАРОДА преди 9 години
До мда"Абе много беден този народ , бе ....а пък всеки в джоба с по два мобилни , гледам децата в първи клас с телефони и таблети"Тая сутрин любимата ваша Нова телевизия ПОКАЗА ДИРЕКТНО В ЕФИР МОМЧЕ ОТ ШУМЕН С ТУМОР В ГЛАВАТА. ЗА ЛЕЧЕНИЕТО МУ В ТУРЦИЯ ТРЯБВАХА 50 000 ЛЕВА, А РОДИТЕЛИТЕ МУ НЯМАТ. И СЪУЧЕНИЦИТЕ МУ СЪБИРАТ НА ДОБРОВОЛНО НАЧАЛО. В ЦЯЛАТА ШУМЕНСКА ОБЛАСТ СЕ КУПУВА НА ВЕРЕСИЯ ПО "ТЕФТЕРА"КОГА ПРЕДИ 1989 Г СМЕ СЪБИРАЛИ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО СИ? И КОГА СМЕ СЕ ЛЕКУВАЛИ В ТУР-ЦИ-Я?
69
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До програма 2000!!!Другарю , пак се изказваш неподготвен , другаря Лостов го няма вече дори и в парламента , той от 15 години не е на власт , а пак ли той е виновен.Не знам за програма 2000 , но малко след това в мандата на царя , наистина безработицата бе станала 7% и даже мислеха да внасят работна ръка от виетнам , помня министър Масларова ходи там , както сега го прави и Орешарски дано и той не ходи да търси работници , че сега официалната е 13% , а 2012 бе 11%
68
0
 
2
 
! Отговори
До 114 преди 9 години
Сори злобарче!Всичките ми доходи се облагат и то авансово. Плащам си всички данъци, никога не съм крил доходи. А те са по-високи от средните не защото ограбвам някого, а защото имам висока квалификация и патентнозащитени продукти, от които ще взимам приличен доход всяка година докато съм жив, че даже и за наследниците ми ще има. За добра квалификация сега се плаща много по-добре отколкото при недоносения социализъм!Учете, успявайте и имате високи доходи! Ако можете?!!!
67
2
 
4
 
! Отговори
дам преди 9 години
Разцвета на комунизма 1965 - 1985 , на колко години сте били , ми то и сега ако питате много деца си живеят чудесно , защото не мислят родителите им с какви усилия им осигуряват , дрехи , телефони , пари за уроци , таблети , лаптопи.Съзнателния живот на голяма част започва след 20 години, до тогава мама меси, тате носи ...И преди и сега е така , това си е до народопсихология .Големия к.. започва след като се завърши образованието и се сблъскаш с отговорностите ти да мислиш за деца и семейство
66
4
 
3
 
! Отговори
програма 2000!!! преди 9 години
До дамАаа не така другарю, не така! Не искам работно място от Станишев! ИСКАМ ДА ЗАЕМА ЕДНО ОТ РАБОТНИТЕ МЕСТА НА ИВАН КОСТОВ. В 1997-8 ГОДИНА ТОЙ БЕШЕ ОБЯВИЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРЕДАВАНО ДИРЕКТНО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СВОЯТА "ПРОГРАМА 2000" КОЯТО ПРЕДВИЖДАШЕ ОТКРИВАНЕТО НА 250 000 РАБОТНИ МЕСТА ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ В 2001 ГОДИНА. ВСИЧКИ МОИ РОДНИНИ И ПОЗНАТИ ОЩЕ ЧАКАТ ДА ЗАЕМАТ ЕДНО ОТ ТЕЗИ 250 000 РАБОТНИ МЕСТА ОТКРИТИ ОТ КОСТОВ. ГЛЕДАХ ТОГАВА КОСТОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАТО ЛЪЖЕШЕ ХОРАТА.
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дамАаа не така другарю, не така! Не искам работно място от Станишев! ИСКАМ ДА ЗАЕМА ЕДНО ОТ РАБОТНИТЕ МЕСТА НА ИВАН КОСТОВ. В 1997-8 ГОДИНА ТОЙ БЕШЕ ОБЯВИЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРЕДАВАНО ДИРЕКТНО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СВОЯТА "ПРОГРАМА 2000" КОЯТО ПРЕДВИЖДАШЕ ОТКРИВАНЕТО НА 250 000 РАБОТНИ МЕСТА ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ В 2001 ГОДИНА. ВСИЧКИ МОИ РОДНИНИ И ПОЗНАТИ ОЩЕ ЧАКАТ ДА ЗАЕМАТ ЕДНО ОТ ТЕЗИ 250 000 РАБОТНИ МЕСТА ОТКРИТИ ОТ КОСТОВ. ГЛЕДАХ ТОГАВА КОСТОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАТО ЛЪЖЕШЕ ХОРАТА.
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото и да се говори, проблемите на Украйна са от Русия. Тва е.
63
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дамНикаква носталгия по младините няма, мошеник! И не всички живели по това време са "дърти" над 60. Направи си една проста сметка на колко години са били хората тогава и сетне драскай брътвежите си. Носталгия по спокойния,осигурен и сигурен живот да, носталгия по "младините" не. Щото и сега съм млад. Имахме спокойно детство и НИКОЙ НЕ НИ ОТВЛИЧАШЕ И УБИВАШЕ КАТО В ПОМОРИЕ. ТОГАВА ДЪРЖАВАТА СИ БЕШЕ НА МЯСТОТО И СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ХОРАТА. ДОРИ ПОДЛЕЗИ ИЗГРАДИ ЗА ДА ИМ ПАЗИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО.
62
3
 
4
 
! Отговори
дам преди 9 години
Много се пенляват другарите , а не осъзнават че плюят по другаря Станишев.Вчера пак беше се изпъчил да обяснява как за една година откраднал от ЕС , колкото Бойко за четири .Как няма работа бе другари , той каза че 250 хиляди работни места открил , а на всичкото отгоре каза че имало толкова незаети места но сте били мързеливи , даже цитираше някакви документи от ЕС нали е шеф на ПЕС , че 231 хиляди българи били безработни пък не искали да работят , какво да направели тогава с Хасан
61
2
 
6
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 119 Какво ги гледате тия ***. Единствения им досег с провинцията е когато си ходят по родните градчета ,за да заредят бурканите със зимнина,или евентуално да отидат на море или планина От къде ги измъдрува тия 700 лева,че не ми стана ясно. В провинцията 700 лева се счита за много висока заплата и я получават малцина. И моля ви,стига сте еталонирали София със останалата част от България