Три деца са убити в лондонска къща

По непотвърдена информация майката е задържана
Обновена: 23 апр 2014 16:30 | 23 апр 2014 14:28,
5
Три деца са убити в лондонска къща
Снимка: БТА

Три деца са намерени мъртви в къща в квартал Ню Молдън в Лондон, съобщава BBC. Задържана е 43-годишна жена по подозрение, че е извършила тройното убийство.

Британски медии съобщават, че задържаната е майката на децата, но официално от полицията не потвърждават информацията.
Откритите деца са момиченце на 4 години и две момчета на 3-годишна възраст. Полицията не дава сведения за причината за смъртта им. Заподозряната е задържана под стража в участък в Южен Лондон и полицията не търси други замесени във връзка с убийствата.
 
Родителите на децата, Гари и Таня Кларънс, имат общо четири деца. Съседи на семейството ги описват като мили и любящи родители и са шокирани и объркани от случилото се.
 
Фамилията е от Южна Африка и скоро се е преместила в района. Съседи разказват, че трите по-малки деца са имали увреждания, а най-голямото дете, на около 7-8-годишна възраст, е здраво.
 
По време на инцидента бащата Гари Кларънс и най-голямата им дъщеря Оливия са били на почивка в Южна Африка. Трябвало е да се върнат в петък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Лондон често хората превъртат и стават агресивни дори и превидно спокоините!Не знам ,може да е от стреса там наистина е скъпо да си жив поне по 1000паунда на човектрябват за да преживее месеца...А децата са отишли на по добро място бог да ги прости!
3
2
 
4
 
! Отговори
Лошо преди 9 години
Значи какво излиза че те имат 4 деца а трите дето са с увреждания са убити. Как точно трите дечица дето са с увреждания са убитите. Значи мръсниците са убили дечицата дето са болни за да не са им в тежест така ли. Изверги мръсни и гадни господ ще ги накаже. По добре ги дайте в такъв дом като ви пречат дето са за деца с увреждания от колкото да се правите на богове и да решавате кои заслужава да живее и кой не.
2
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре, че не са българи, иначе можеше още деца да бяха последвали тази съдба.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А така днес бг, пускайте повечнко новини за убиства, че тука си нямаме. Задължително е да знаем за всяко едно убийство и в чужди държави. Поразровете се може и в Тайланд днес да е умрял някой да го направите новина за България