Българин арестуван в Кипър за изнасилване на украинка

Жената отишла в дома му по обява за продажба на кучета
24 апр 2014 11:44, Елка Василева
12
Българин арестуван в Кипър за изнасилване на украинка
Снимка: архив, Булфото

38-годишен българин е бил арестуван вчера в Лимасол за изнасилване на 37-годишна украинка. Това съобщи изданието „Български новини“, като се позова на кипърската полиция.

Жената заявила, че била нападната и изнасилена от българския гражданин в апартамента му, в който отишла заради обява за продажба на кучета.

Жертвата твърди, че била нападната веднага щом влязла в апартамента. Тя опитала да се съпротивлява, но мъжът й нанесъл побой, след което я изнасилил.

Жената успяла да избяга, като скочила от балкона на апартамента на първия етаж, завита в чаршаф. След това тя влязла в близък магазин и помолила собственика да уведоми полицията.

Очевидци разказват, че жената била окървавена и ужасена. Тя била откарана в болница, където било установено, че има значителни наранявания, причинени от тъп предмет.

Полицията пристигнала на място и арестувала 38-годишния мъж в апартамента му. Той бил заловен в момент, когато чистел кървавите петна и изхвърлял вещите на жертвата.

Днес мъжът ще бъде изправен пред съда. Кипърски медии съобщават, че украинката е майка на две деца, но полицията не потвърждава това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Do Турчина преди 9 години
До АнонименЕвала ,добър човек си и доброто се зачита там горе
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отвратително
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ai,sefte :-)
6
0
 
10
 
! Отговори
rldkr преди 9 години
Ако ще и извънземен да е, престоя в гръцки затвор ще му се отрази благотворно в сексуално отношение! Това е..не ще му излезе през носа! Такива като него се ползват със специално отношение във всички затвори по света, кой знае защо!
5
1
 
5
 
! Отговори
До турчина преди 9 години
Щом си направил добро, то ще ти се зачете. И аз мисля, че има някаква висша сила или висш разум.Ти си постъпил правилно, но занапред внимавай на кого помагаш. Ако жената е била от най-древния занаят, да знаеш, че от такива може да се очаква всичко.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Етнически турчин сьм Сьс моята една педя рьст но сьс здрави врьзки сьм приютявал и крил жени и сплашил такива тарикати които подготвят жартви за продан плашет ги уж семействата им ще пострадат в Бьлгария в единия случай с две виши жена беше в ужас като усетят че е сама почват обещания и постановки бьлгарските меринджеии а колегите ми етнически бьлгари ми се смеха и се дьржаха с нея като прокажена само защото не влизаше в схемите им Но за благодарност опита да оплете шефа ми очерняйки ме Бог пише
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От три дена тука дрънкате, че убиеца на детето в Русе е ром, ама май се оказа, че не е. Хайде стига се оправдавахте с ***. Етническите българи са раса която не върши престъпления или какво? Ами убийцата в Поморие? Оправданието с *** не решава проблема и в съвременните европейски държави дори не питат и не ги интересува, нито етноса ти, нито изповеданието ти, а България не е сред тях.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не не може де е етнически бьлгарин , такова животно няма нали така то трабва де някоя ,,***'' обезателно. А и и украинката сама си тьрсила нали така темерути. А сега ще види как се отьрвават с пари и врьзки перазита етническия бьлгарин. Две неща говорят сомо по себе си обява и апартамет под наем Халал да му е 9 години и няколко десетки хиляди евра.Те такива правят отрудените бьлгарки по света гурбета им ад.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Етнически българин или лице с българско гражданство?