11 деца убити в Украйна от началото на бойните действия

Едното от тях било само на 5 месеца, сочи информация на Кремъл
13 юли 2014 16:00,
48
11 деца убити в Украйна от началото на бойните действия
Снимка: архив, БТА

От началото на бойните действия в Украйна са убити 11 деца, като най-малкото от тях е било само на пет месеца. Това съобщи днес пресслужбата на упълномощения при президента на Руската федерация по правата на детето Павел Астаханов, цитирана от ИТАР-ТАСС.

"В зоната на бойните действия в югоизточната част на страната има няколко детски домове и интернати, от които не са били евакуирани деца сирачета заради пълната липса на хуманитарни коридори и отказа на киевските власти да предоставят възможност за евакуация на мирното население: възрастни хора, жени и деца", се посочва в комюникето на пресслужбата, цитирана от руската държавна информационна агенция, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
руснак преди 9 години
До Анонимена как ще окачествиш действията на киевската хунта баце? законни,необходими и ...доста сдържани?!Джен Псаки,ти ли си,***???кога проговори български???
32
0
 
1
 
! Отговори
Руснак преди 9 години
До cirilТова че е към ГРУ в социалната мрежа ли го прочете бе ***?!
31
1
 
1
 
! Отговори
руснак преди 9 години
До НФБпо 10 000 USD обещават,пишат го направо по билбордите.за всеки убит руснак- 10 000.иначе за нуждите на населението паре нема,да не говорим за пенсии,детските и т.н.интересно,що в долари,що не в гривни?!?!
30
0
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 9 години
15-ти , Грузия наистина нападна първа през 2008. Забележи -в Грузия също имаше и има американски съветници. Сега в Украйна също има американски съветници и украинското ръководство не спира военните действия, въпреки натиска на Германия, Франция и Русия.Написано докато чакаме Аржентина - Германия...:) ПП Между другото и в Аржентина - Фолкленските острови - се проведе референдум под окупацията на английските войски - 90 % ЗА оставане в УК
29
2
 
3
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Около град Снежное ,колона от 30 укр. превозни средства са били разгромени От страна на опълченците им 7 убити
28
4
 
7
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Към Луганск е имало танкова атака с участието на 2 групи укр. танкове Едната е от 40 танка,другата е от 30 Атаката е отбита Не се знае,кой какви загуби има Само се знае,че САЩ са доставили хеликоптери Апачи на Украйна Пратили са 4 в Донбас
27
5
 
2
 
! Отговори
ciril преди 9 години
До rod_manРусия вярва, че контролира ситуацията", посочва Джуда. Докато войниците "си вършат работата" камерата случайно открива върху униформата на един от тях опознавателен надпис, който той в бързината или поради немарливост не е откъснал. На него се разчита: "Редник Досанов.А.М. Арман Досанов бе открит в социалната мрежа. Както и можеше да се очаква, той се оказа не активист на измислените "сили за самоотбрана на рускоезичните жители на Крим", а военнослужещ от частите със специално предназначение към Главното разузнавателно управление на руската армия в руската Саратовска област
26
0
 
3
 
! Отговори
ciril преди 9 години
До Плевнелиевшегите не са подходящи за случая...а ако наистина не знаеш ето чети:Революцията е като Сатурн, тя поглъща собствените си деца.Това са последните думи на френския адвокат и революционер Пиер Вернио, малко преди да бъде изпълнена смъртната му присъда на 31 октомври 1793 г. Личната му драма е пълна, понеже по време на якобинския терор, той станал свидетел на изпълнението на смъртните присъди на неговите политически и лични приятели Брисо, Женсон, Буй-Фонфред или Дюкос. Излизайки на ешафода, преди гилотината да отреже главата му той произнася тези свои последни и прощални
25
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 16А Крим не беше ли автономна република в рамките на суверената държава Украйна. Нищо не знаеш за тази страна, но всички любители не "теорията на конспирацията на ватманите" станаха псевдо анти-американци, анти-масони, но главното путинофили. Това, което Путин в момента прави в Украйна е агресия подобна на нацистката към Чехословакия, Полша и т.н.
24
1
 
19
 
! Отговори
Плевнелиев преди 9 години
Сега разбирам какво значи израза "Революцията изяжда децата си". Ето на, аз казах, че случващото се в Украйна е 'демократична революция' и наистина стана така - демократичните революционери започнаха да избиват даже и децата.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Администрацията на световен терорист N:1 Обама бин Ладен продължава своята финансова и военна подкрепа за убийците на деца, които с тяхна помощ заграбиха властта в Киев.
22
24
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ТРЕПЕТЕ ГИ ИЗТРЕПЕТЕ ГИ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ ЖИВО ДА НЕ ОСТАНЕ!!!!ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е НА УКРАЙНА А НЕ НА ПЛЕШЕВУТЛЕР!~
21
24
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ВЪВ УКРАЙНА СЕ ВОДИ СКРИТА ВОЙНА МЕЖДУ ПЛЕШЕВУТЛЕР И КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУ СБИРЩИНА ОТ ЕДНАТА СТРАНА И УКРАИНСКИЯ НАРОД ОТ ДРУГАТА СТРАНА.ВСИЧКО Е ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА ДА СТАНЕ РУСКА!!! САМИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕПАРАТИСТИ ВЕЯТ РУСКИТЕ ЗНАМЕНА И КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ТЕРИТОРИЯТА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУСИЯ!!!САМО СМЪРТ ЗА ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** И НЯМА КАК ДА НЯМА И ДЕТСКИ ЖЕРТВИ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ГИ ПОЛЗВАТ ДЕЦАТА ЗА ЖИВ ШИТ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ!
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киевските изверги и убийци не жалят дори и децата. А когато обществото и светът се възмутят от техните детеубийства, тези бандити почват да твърдят, че 'децата били използвани за живи щитове'. Такива зверове детеубийци им е малко да ги избесят или пребият с камъни!
19
22
 
1
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
така е убити са деца!!!!щото комунистическите сепаратисти ги ползват за щитове и ги слагат пред танковете!!!!'''Жена на име Антония довела и внучето си, когато чула някаква стрелба.'''
18
1
 
25
 
! Отговори
rod_man преди 9 години
Да *** от Киев и техните покровители от Вашингтон са способни на всичко !!
17
0
 
21
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 9 години
В Украйна беше лошо...Сега е невъзможно да се живее.Там, където олигарсите властват, цари беззаконие и политиката е куклен театър.Там, където се допусне да се намесят и американо-английските интереси, цялата гадост се умножава поне по 10.Украинци, гледайте какво направиха външните сили от Балканите за да си направят бази на Балканите. Ако го допуснете при вас, като не озаптите продажните си неграмотници... и вие ще станете като нас... Бог да Ви е на помощ!
16
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И понеже "всички" толкова обичат Русия, че гледат да избягат колкото се може по на запад. Това е факт "уважаеми" русофили дори вашите деца и внуци имат повече акъл от вас и стоят далеч от рубладжийницата.
15
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русофилията е психичен проблем на голяма част от българите понеже не се лекуват на време.
14
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И виновните за това са Кремъл.