Украински снаряд прескочи границата с Русия, уби човек

Две къщи са пострадали в руския град Донецк
13 юли 2014 11:02, Александър Попов
214
Украински снаряд прескочи границата с Русия, уби човек
Снимка: Reuters

Снаряд, изстрелян от посока Украйна, е паднал тази сутрин в двора на къща в руския град Донецк в Ростовска област, предаде ИТАР-ТАСС. Загинал е един руски гражданин, съобщи представител на правителството на региона.

Материални щети са нанесени на две къщи, по предварителна информация ранени са двама души.

РИА Новости съобщава за няколко фугасни снаряда, взривили се днес в Донецк. Местният граничен пункт на границата с Украйна е спрял тази сутрин отново работа заради стрелба от украинска страна.

Пунктът не е работил и през нощта.

Заместник-министърът на външните работи Григорий Карасин заяви пред РИА Новости по повод тези събития, че има опасно засилване на напрежението на руско-украинската граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
1
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Т.нар. "проруски сепаратисти" (които са или инфилтрирани от Русия командоси, или са национални предатели) изстрелват няколко снаряда към руска територия.Което разгневява руската мечка и тя нахлува в Украйна.ЕЛЕМЕНТАРНО, УОТСЪН!
135
0
 
3
 
! Отговори
никол преди 9 години
До Анонимендобре е бъдете поне малко обективен,без омраза,напомням ви,че София също бе срината от бомбардировките на "съюзниците" . При обявяването на Руско-турската война освен имперските интереси/къде и кога ги е нямало/Русия,руския народ са се борили за: 1.православието.2.славянството.3. за България
134
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Объркал си се пич!"Какво се е объркал? Нали русофилите браните Русия дори когато има вина? И в същото време все пак трябва да има някой виновен и като виновник ви е най-лесно да кажете "Германия и Полша плащат на Киев". Многократно е повтаряно това и то от едни и същи хора.
133
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хо-хо-хо! Русофилчета, искам да ви поздравя с победата на Германия над Аржентина на световното. Знам, че сте на контра на германците. Пикаете ли газ в момента. Ето затова в Русия има много газ. Защото хората там постоянно пикаят газ от гняв. А колко титли има Русия на световно? Даже и в състава на СССР няма.
132
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русофилите за що са... русофили?Тази тяхна "филия" е заради това, че Русия е огромна по територия страна. Иначе в състава и има стотици други различни народи. Примерно най-голямата и република е Якутия, където се говори на 2 езика - руски и якутски, но хората масово трудно говорят руски. Също като старите турци в Кърджалийско. Русия претопява тия народи, както е претопила над 5 милиона българи и им е забранила да се самоопределят за такива. И вие симпатизирате на такава държава? Тъпо е!
131
4
 
4
 
! Отговори
нещо остава скрито преди 9 години
Бъдете сигурни, че дори Украински военни части да влязат в Руска територия и убият Рустаци, Кремъл няма да си мръдне пръста. В Руските медии вече се говори за тайни договорености между Киев и Москва, на която жертва станаха Славянск и Краматорск. Ако това се случи, в Руска територия се избиятт хора, вероятно догадките на тези медии ще се окажат истина. Независимо че съм русофил, не с с всичко мога да се съглася, защото гинат невинни хорица заради нерокизма на Кремъл.
130
1
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
до 182 РуснакАми, то планът е ясен, казва се: Ран-Ът!!!...Нека българските амерка-носо-фили да пеят сега"Янки Дудъл".Седнали да реват за "суверенитета" на Украйна,а че ни превръщат в Сахара...Ама Руснак,сега пак вие руснаците ще сте виновни да знаеш!
129
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
извинети, как автораът на статията разбра,че снаряда е украински? Че траекторията му е от към окрайна е ясно, но според мен това е " приятелски огън" от страна на проруски наемници.
128
2
 
12
 
! Отговори
Руснак преди 9 години
Фиансовият крах който организираха около КТБ Американските Фашисти заедно с лобито на Иво Прокопиев и кръга Капитал въздигнали неграмотната мутра Бойко Борисов и продаждният президент има защо да са притеснени.Българите скоро ще научат всичко за пъкленият им план и тогава за Американските Фашаги които до днес мълчат като *** ще има един път да си омитат *** от наша територия.Българите имат поговорка 'Не вдигай ръка срещу този който те храни и ти дава подслон.
127
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
В България вече няма ценности.Всички тия които ви облъчват по разните му телевизии,нямат нищо общо с ценностна система и морал.Това са кариеристи,които единствено ги интересува тяхното благополучие и техния си живот.Ако си мислите че мислят за вас ,жестоко се лъжете.За тях е важно от къде идват паричките и колко са те,всичко друго е майтап. Лъжат най безогледно,разчитайки на нашата неосведоменост,даже и вече на професионализма си не държат.Смешни са пред начетените хора но не им пука.
126
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички параноидни личности тук заедно с техните господари в америка още живеят в преди 30 годишно комунистическо време. Спрете да повтаряте едно и също папагали.
125
1
 
7
 
! Отговори
тт преди 9 години
ЕХ..защо не съм на мястото на Путин?
124
1
 
11
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Днес прескочил снаряд към Русия, утре от Русия ще прескочат няколко афганци и ще намерят тея украинци с неточния мерник...
123
0
 
17
 
! Отговори
111 преди 9 години
До 171Много си прав! Те тези, които подкрепят САЩ са възпитани в това, че дори за българин няма унизително да се казваш Хасан, защото живеем в епоха на криворазбрана свободия и епоха на крайно отрицание на всички ценности. Благодарение на тази либерална пропаганда отдавна да обичаш народа си не е модерно, да имаш и задължения освен права също,да изповядваш религия-особено християнство също не е модерно,да създаваш семейство също и т.н.Но това тяхната пропаганда го изповядва, за да ни заробват.
122
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 152До всички, които ползват названиуето "***" : ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ АВТЕНТИЧЕН ТАКЪВ Е ДРУГАРЯТ ви Сергей, защото със стипендия от Сорос, той беше на обученуие във Великобритания, нали разбирате, че неговата аспирантура в СССР за униформите на Червената армия, никой не би ги броил за някакво образование. Така, че ДРАГИ ми ***, вашият лидер е *** !
121
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия скоро ще бъде географско понятие.
120
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето това е да си супер нагъл и непризнателен-каквото и да са целяли Русия факт е че са ни освободили,факт е че хиледи руски войници са си оставили костите по нашите земи,факт е че България става свободна страна,факт е че благодарение на Руснаците ти сега не си Хасан и не не си мажеш дупето с вазелин!Сори за израза,но не може с лека ръка да се омаломажава руската роля в освобождението ни!
119
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да благодарим на великата Русия, че разруши центъра на Варна 1916г., че се опита да завземе Доруджа, майната им на нашите герои, които обърнаха назад руските завоеватели ; да благодарим на великата Русия, че изтегли всичките си офицери от нашата войска, за да ни изостави в решителен бой срещу Турция; да благодарим на великата Русия, че когато набрахме турците и нашите войски побеждаваха, БРАТСКА РУСИЯ подкокороса сърбите да ни нападнат в гръб и им достави 10 000 волски впряга с оръжие, амуници
118
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 148Нали твърдите, ч е Украинският град ДОНЕЦК, бил "ИСКОННО РУСКИ" Как в една и съща държава наричат два различни града с едно и също име ????
117
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 9 години
//youtube/watch?v=lwI5Hhm9FpM