Над 200 ареста при голяма спец акция в САЩ

Операцията е била срещу трафика на нелегални имигранти
23 юли 2014 07:21, Александър Попов
6
Над 200 ареста при голяма спец акция в САЩ
Снимка: Reuters, архив

Властите на Съединените щати са извършили близо 200 ареста и са конфискували над 625 хиляди долара, спечелени от незаконна дейност, при операция срещу нелегалната имиграция, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, позовавайки се на министъра на вътрешната сигурност Джей Джонсън.
 
Действията на властите са в отговор на наплива на нелегални имигранти през границата в щата Тексас и имат за цел да покажат, че границите на САЩ не са отворени за нелегална имиграция, посочи Джонсън.

Министърът предупреди за арести и съдебно преследване на "онези, които използват мигрантите за финансови облаги".
 
"За по-малко от месец от тази операция бяха арестувани 192-ма каналджии и техни сътрудници въз основа на криминални обвинения, над 501 имигранти без документи бяха задържани и над 625 хиляди долара от незаконна дейност бяха конфискувани от 288 банкови сметки на организации, занимаващи се с трафик на хора и наркотици", съобщи Джонсън, представяйки резултатите от "операция Койот".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: САЩарести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
кандидат преди 9 години
Къде е Американския Хелзински Комитет да ореве латоносите ?
4
3
 
2
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Ей това е новината на новините! Демокрацията в действие. Защо не извадихте поне една спътникова снимка? Днес твърдите, че Русия е виновна за всичко, включително и за еволюцията на Дарвин, елиминирайки по тоя начин Бог, а в същото време казвате, че нямате информация да е предавала ракети за сваляне на самолет. Тия хора се занимават всичко друго, но не и с това, от което се нуждае останалия свят.
3
3
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 9 години
До блаА КЪДЕ СА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА,,В САЩ ТАКИВА ПРАВА НЯМА ТОВА СА ЛАТИНО И ТРЯБВА ДА СЕ МАЧКАТХОРАТА БЯГАТ НЕ ОТ ДОБРОАМЕРИКАНЦИТЕ МАЧКАТ И КРАДАТ СТРАНИТЕ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКАИЗПОЛЗВАТ НАЙ-БЕЗОГЛЕДНО ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА..ПЛАЩАТ СИМВОЛИЧНИ ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИТЕ НАЕТИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ КОНЦЕРНИ КОИТО ПЪК ИЗВЛИЧАТ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ..В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ КОРУМПИРАТ ПРАВИТЕЛСТВАТА И СЕ ИЗНАСЯТ ПАРИТЕ В АМЕРИКАНСКИ БАНКИ ВМЕСТО ДА СЕ ИНВЕСТИРАТ В ИКОНОМИКА И СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА...
2
3
 
3
 
! Отговори
бла преди 9 години
Нали ако изгонят всички емигранти на другия ден цялата им държава ще се разпадне !! Няма да има заведение, което да работи, защото те работят в кухните и чистат, същото се отнася за молове и какви ли още не места !!!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тази на снимката дали има 120 кила?