Русия отхвърли твърденията за роля при свалянето на MH17

"Това са неоснователни изявления на некомпетентен служител"
Обновена: 23 юли 2014 11:05 | 23 юли 2014 07:58, Александър Попов
71
Русия отхвърли твърденията за роля при свалянето на MH17
Снимка: Reuters

Министерството на отбраната на Русия коментира като "неоснователни" твърденията на Украйна, че разполага с
"необорими доказателства" за роля на Русия в трагедията с малайзийския самолет, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Шефът на украинското контраразузнаване Виталий Найда заяви в края на миналата седмица, че Киев има доказателства, че три ракетни системи Бук-1 са влезли в Украйна от съседна Русия заедно с тричленен екип.

"Имаме необорими доказателства, че този терористичен акт е извършен с помощта на Руската федерация. Знаем категорично, че екипът на тази система е бил от руски граждани", каза на пресконференция Найда.
 
Началникът на пресслужбата на руското министерство на отбраната заяви в отговор, че "за да бъдат направени подобни изводи, са необходими факти".

"Такива неоснователни изявления, особено на официални лица, меко казано будят недоумение и показват некомпетентността на този служител", заяви генерал-майор Игор Конашенков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: УкрайнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
До Анонименпотрошенко терорист
46
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Западе подозревают, что к трагедии могут быть причастны сепаратисты, которые сообщили о падении в то же время и в том же месте украинского военного самолета АН-26, заявив, что они сбили "вражеского летуна" с помощью зенитной установки "Бук". Соответствующие сообщения были размещены в соцсетях Twitter и "ВКонтакте" и были проиллюстрированы фотографиями комплекса (в настоящее время сообщения удалены, а якобы сбитый АН-26 не был найден). На западе подозревают Россию в помощи сепаратистам, в том числе, предполагают, что Москва могла поставлять им оружие.
45
1
 
12
 
! Отговори
морски преди 9 години
Киевските фашисти не могат да си вържат сами връзките на краката без разрешение от САЩ,но имали доказателства.Смешници!Армията им няма хляб да ядат те се ребчат на Русия.
44
4
 
20
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Първо си мислех,че украинците са насочили самолета над военната зона заедно с 1-2 изтребителя за примамка и опълченците са го свалили по погрешка(както твърдят американците),тоест пратен е на сигурна смърт!Обаче май ще излезе още по-лошо,че е пратен на ПОДСИГУРЕНА смърт,дори опълченците да не го обстрелват,пак да падне!САЩ са го правили и преди,защо да не го направят пак сега,когато отчаяно се нуждаят от такова нещо?
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До цезарЕ, то остава да скрият и кутиите и тогава истината щеше да лъсне.
42
2
 
20
 
! Отговори
чел преди 9 години
До АнонименИначе дъра - бъра, два чадъра, срало куче на къра!ама в западната преса се пише само това,там няма позицията на Москва оборваща лъжите и там вярват на лъжите и се настройват срещу Русия.
41
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кога ще ги видим тези "НЕОБОРИМИ" доказателства??? Или сега ги изфабрикувате като всички досега, да не изброявам кои, че са много. И, да знаете, че ви вЕрваме ;)
40
2
 
19
 
! Отговори
екс преди 9 години
всеки ден пишат се невероятни глупости по вестниците. За катастрофата пиши се и се пиши а още нито има експертизи, нито някакви окончателни констатации. за това стига сте ни правили на будали.
39
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте спътниковите снимки! Дайте доказателствата! Дайте записите на въздушния контрол със самолета!Дайте полетните планове на Украинските ВВС за деня! Иначе дъра - бъра, два чадъра, срало куче на къра!
38
1
 
24
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
американците нищо не извадиха като доказателства само дърдорят, англичаните продължават да инасят оръжие за Рисия въпреки че външният им минисър заяви преди месеци, че това е прекратено, Франция има милярдна сделка с Русия за няколко самолетоносача, Германия си трае и изчаква резултатите на разследванетокучетата си лаят (или на съвременен език - журналята си пишат) и кервана си продължава
37
8
 
3
 
! Отговори
ах преди 9 години
До Анонименглупако, бегом в психото! и ДА ПИЕШ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МАЛКИ ХАПЧЕНЦА -ЗА успокоение ги дават
36
0
 
4
 
! Отговори
ДО 48 преди 9 години
Преведи какво си написал.
35
6
 
18
 
! Отговори
сами преди 9 години
Днес много ясно си личи кои са си взели премиите от американското посолство.Много са активни.
34
0
 
2
 
! Отговори
XXX преди 9 години
Te pak kato ne kazaha,4e Raketata e istrelyana ot Israel pak e Dobre !!!!
33
3
 
9
 
! Отговори
тд преди 9 години
Ужас тука само ционисти
32
4
 
20
 
! Отговори
цезар преди 9 години
Ако бойците от източна Украйна имаха и най малката вина за свалянето на самолета, биха ли предали черните кутии на разследващите органи.
31
22
 
5
 
! Отговори
dzb преди 9 години
Руските изродясали алкохолици преди 80 години "признаха" , че БЪЛГАРСКОТО население в БЪЛГАРСКАТА област Македония е сръбско, измислиха им и специален език-"македонски", което е едно от най-наглите посегателства върху историческата правда в човешката история! Сега подобни на онези ***, се опитват да докажат, че Украйна и нейнич народа не са нищо друго освен руснаци! Историята ще накаже тези руски *** и техния народ със забрава и завладяване с последващо поделяне на територията и!
30
1
 
3
 
! Отговори
от 32 преди 9 години
До Анонимен37така е,*** се прегладай и си пий хапчетата редовно,ще ти олекне.То ти не си виновен че си ***,то ти е от Бога дадено!
29
16
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
Ха хахахахахаха. През границата тече река от "помощи" за руските терористи окупирали Източна Украйна. Всичко е заснето. Руските банди тормозят населението, а сега в некадърността си свалиха граждански самолет. Нищо не може да оправдае имперските амбиции на Диктаторът Путин.
28
3
 
20
 
! Отговори
ОБАМА Е ОТГОВОРЕН преди 9 години
лично за смъртта на 300 души. Те - фашизоидните *** в КИЕВ вършат всичко под пряка американска диктовка. Даже във всички министверства и Службата за сигурност на Украйна е пълно с американски "СЪВЕТНИЦИ"