В Холандия пристигат първите тленни останки от MH17

В страната е обявен ден на национален траур
23 юли 2014 10:10, Елка Василева
10
В Холандия пристигат първите тленни останки от MH17
Снимка: Reuters

Днешният ден бе обявен от холандското правителство за ден на национален траур, а в страната по-късно днес се очаква да пристигнат първите тленни останки на загиналите в катастрофата на малайзийския Боинг над Източна Украйна, предадоха осведомителните агенции.

Още по темата

Около 16 часа местно време в Айндховен с два самолета ще бъдат докарани първите тела на жертви от катастрофата, в която загинаха всичките 298 души на борда, от които 193-ма са холандци. Останките ще бъдат веднага откарани във военната база Хилверсум, където ще започне работата по идентифицирането им.

На траурната церемония в Айндховен ще присъстват крал Вилем-Александър и неговата съпруга кралица Максима, премиерът Марк Рюте, високопоставени представители на други държави, чиито граждани са се намирали на борда на Боинга, и близки на загиналите, предаде ИТАР-ТАСС.

Кацането на самолетите с телата на жертви ще бъде почетено с минута мълчание в цялата страна.

Записите от черните кутии на самолета ще бъдат анализирани във Великобритания, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До олафкакви тленни останки ,като са били трупове като са паднали и то с честак нови паспортчета, кой е убил тези хора...иначе и на *** му е ясно по чий сценарий е случката--------ех, пилешки мозъци, заради вас от българия държава не става
6
6
 
1
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Германското канцлерство Bundeskanzleramt на Меркел е отговорно эа таэи нечувана трагедия, която направо срина Света, и надмина по-величина и събитието преэ 11 септември с Кулите!!! Эапали фитила в Русия и би трябвало тя да поеме цялата отговорност, както эа инцидента така и эа В О Й Н А Т А в Украйна!!!!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Историческо събитие, което намерих в интернет:27 юли 1955Два изтребителя от военното летище Доброславци край София свалят израелски самолет със 7 души екипаж и 51 пътници, летящ по линията Лондон-Виена-Истанбул-Тел Авив, който се е отклонил в българска територия. Самолетът се разбива край Перник и всички 58 души загиват.
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TERRORUSSIA
3
9
 
4
 
! Отговори
Искро преди 9 години
Дайте гугъл на това: hroniki-russkoy-ljiИ после пишете за русия или за новите "республики"...
2
19
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
тленни или тлеещи?
1
25
 
5
 
! Отговори
олаф преди 9 години
какви тленни останки ,като са били трупове като са паднали и то с честак нови паспортчета, кой е убил тези хора...иначе и на *** му е ясно по чий сценарий е случката