Няма данни черните кутии на Боинга да са били манипулирани

Следователи свалиха данните успешно
Обновена: 24 юли 2014 22:07 | 24 юли 2014 21:47, Веселина Йорданова
16
Няма данни черните кутии на Боинга да са били манипулирани

Следователите, работещи по свалянето на малайзийския полет МН-17 над Източна Украйна, не са открили данни за някакви манипулации по двете черни кутии, съобщи Ройтерс, цитирайки Холандския съвет за безопасност, който координира разследването.

Още по темата
В изявление, публикувано днес, съветът отбелязва, че данните от бордовия записвач на разбилия се "Боинг-777" са били успешно свалени от следователите в Британския център за разследване на въздушни инциденти.

Другият гласов записвач бе успешно дешифриран още предния ден.

По-рано някои световни лидери изразиха опасения, че черните кутии, съдържащи ключова информация за разкриване на причините за катастрофата, може да са били манипулирани от проруските бунтовници, които контролират територията, където самолетът се разби миналата седмица.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Украйнасамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да наистина...по западните медии неможеш да видиш интервюта с опечалени...Непрестанно само се върти една и съща картинка как самолет се е приземил в Холандия и изнасят ковчези от него....
12
0
 
9
 
! Отговори
AZ преди 9 години
МНОГО ИНТЕРЕСНО СЪВПАДЕНИЕ , ДЕНЯТ В КОЙТО СА СВАЛЕНИ ДАННИ ОТ КУТИИТЕ НА САМОЛЕТА Е ДЕНЯТ НА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА УКРАЙНА . МОЖЕ ДА ГРЕША , А МОЖЕ БИ ПРЕДСТОИ ЦЯЛ СВЯТ ДА РАЗБЕРЕ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФАТА :) САЛЮТ
11
2
 
7
 
! Отговори
Ко преди 9 години
Манипулирани са само мозъците и тиквите на западнярите и натовците. Забравих и гербаджиите.
10
0
 
5
 
! Отговори
Удивен преди 9 години
Чекай, малко! Кои световни лидери са изразили опасения, че кутиите са манипулирани? Ай, издайте ги, де!
9
0
 
17
 
! Отговори
Коце преди 9 години
Няма страшно,сега вАнглия спокойно ще ги манипулират .Сигурно пилотите са казали как виждат Путин с РПГ да стреля по самолета. Между другото Ббс и дума не споменава че украинското правителство подаде оставка.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали Киевската хунта много врякаше, че записите в ръете на бунтовниите ще бъдат манипулирани. Ко стана сега?
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 7Е - няма да се засягаме де - забавляваме се! :)))
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 5Не пиша тук за да покажа какъв експерт съм по граматика. Натискам копчетата на клавиатурата много бързо, и правя грешки понякога. Все пак не съм на изпит. Просто изказвам мнение. Мерси все пак за забележката. Извинявайте ако съм ви засегнал. С-ци.
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен4Не се пише "впредвид", защото се получава натрупване на предлози и е граматически погрешно.Например, по същия начин звучи :"изпонасрахте се" !
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1 и 2ЕЕ много бързате бе. Нали трябва да се вземат впредвид доказателствата на руснаците и много внимателно да се нагодят тези записи за да нямат причастност САЩ... опа грешка Киев за свалянето на боинга. Руснаците изкараха записите веднага а за тия трябва време тепърва да ги запишат.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Метнали са оня, изгубения боинг-менте с трупове (донори). Летял е до оригиналния и е взривен отвътре с дробинки като тия на "БУК"Пиниза е като при кулите-близнаци.Новите паспорти и такива с дупки са намерени при всички.Няма и опечалени... както се оказва... Но има Национален Траур! ;)
2
2
 
26
 
! Отговори
тт преди 9 години
И какво показват записите бе,защо мълчите и не казвате бе натовци?
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не оповестяват записите? До Боинга хамерикански самолети ли са летели, акво става? Укрите ли са го свалили или директно краварите?