Десет души от едно семейство загинали в алжирския самолет

Всички те са живеели в Източна Франция
25 юли 2014 19:17, Елка Василева
25
Десет души от едно семейство загинали в алжирския самолет
Снимка: БТА

Десет души от едно семейство са сред 54-те загинали французи при катастрофата на самолет на авиокомпанията "Ер Алжери" в северната част на Мали, съобщи Франс прес.

Още по темата

Всички те са живеели в Източна Франция - в градовете Лорет, Лион, Жекс и Шамбери, съобщиха техни близки и представители на местните власти.

Всички 118 души на борда са загинали, съобщи по-рано днес френският президент Франсоа Оланд, посочва БТА.

Оланд посочи също, че една от черните кутии на самолета е била открита от френски войници, които са обезопасили мястото на катастрофата в района на Госи, близо до границата с Буркина Фасо. Записващото устройство е изпратено в град Гао в северната част на Мали за изследване.

Най-вероятната причина за катастрофата е лошото време, казаха френски представители, цитирани от Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: ФранцияАлжирсамолет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Всички умират преди 9 години
Всеки ден умират хора.До края на годината в световен мащаб ще умрат няколко милиона.За всички ли трябва да скърбя?*** повечето българи са ползвали самолет един път в живота си.Тия бръмчат сякаш им е селският рейс.Е,нормално е в един момент рейсът да се повреди.( DC9) e на 50 години.Дядовците на повечето от вас са имали по-нови автомобили..
6
4
 
2
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Пожелавам на тези, на които не им дреме за тези 10 души (пък и за останалите, очевидно) да им се случи същото или нещо подобно.На тях лично или на техни близки.Защото само мърсят земята с присъствието си.
5
3
 
16
 
! Отговори
неудобната истина преди 9 години
По принцип тея, които свалят пътнически самолети трябва да бъдат набити на кол и държани живи възможно най-дълго! Но от друга страна, тези в самолета са от онази порода, която са хора и французи само по документи.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Герги ЕВРОТОТая ракета как не се е насочила в на жена ти ( *** , сестра ти ) в пу....а се чудя аз.Или те си ги дават на американските ***.я сега обади истината ***.
3
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еми представете си, щом са 10 - какви са тези души
2
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PUTIN E VINOVEN DE KVO PADNE OT NEBETO PUTIN E VINOVEN AMERIKANSKA DOKTRINA AAXAAX
1
18
 
31
 
! Отговори
Герги ЕВРОТО преди 9 години
Руснаците са виновни. САЩ има снимки, как руска ракета сваля самолета . Била с червен цвят и криволичила, явно оператора насочващ ракетата е пил водка .