Москва обвинява САЩ, че водят кампания за очерняне на Русия

"САЩ споделят напълно отговорността за кръвопролитията в Украйна"
Обновена: 25 юли 2014 22:14 | 25 юли 2014 21:43, Елка Василева
207
Москва обвинява САЩ, че водят кампания за очерняне на Русия
Снимка: архив, Reuters

Съединените щати водят кампания за очерняне на Русия, като я  обвиняват, че помага на бунтовниците в Украйна, и напълно споделят отговорността за кръвопролитията в региона, заяви руското министерство на външните работи, цитирано от Франс прес.

Отхвърляме неоснователните инсинуации за военна помощ, която Москва доставя на бунтовниците и за изстрели от територията на Русия срещу позиции на украинската армия, посочи министерството в комюнике.

Още по темата

"Всичко това е съпроводено с позоваване на "някакви доказателства", които имал Вашингтон. Фактите, на които се опират тези фалшиви твърдения, просто не съществуват", допълва министерството.

САЩ, "които подкрепиха антиконституционния държавен преврат в Киев, споделят напълно отговорността за кръвопролитията" в Украйна.

 "Съжаляваме, че САЩ продължават да обтягат все повече руско-американските отношения и че представителите на Държавния  департамент се увличат в антируска пропаганда", се казва в комюникето.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: УкрайнаСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
Очински дебил преди 9 години
До ВанкувърВладивостокКато чета, какво пишеш и ти не си виновен! Просто такъв си се родил!
149
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 159Киев "призна" 1500 убити и ранени в конфликта. Това са 150 бойни машини. Във всяка по щат има РПГ7. ПЗРК ИГЛА и ПТУР ФАГОТ. Поне 100 от тези машини сепаратистите са ги взели неизгоряли или са работещи трофеи. До тук за поне 300 пуска на ПТУР и поне 80-100 ракети ПЗРК. Колко авиация са свалили - 25-30 самолета и хеликоптера. Колко танка са запалили 20-30 макс защото ПТУР Фагот е почти безсилен срещу динамична броня.Все още поне по отношение на управляемо оръжие Москва не финансир
148
1
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
До Анонимен 159"За кой от братята Бандера...". Брей, ти си бил много просветен хлопец! До вчера не беше чул името Бандера, днес го раздаваш много информирано. Да живее Википедията! Ура! Тя от един никаквик, *** прави всезнайко! Правилният отговор е ясен всекиму - Степан, умничето на мама...
147
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците са големи лицемери!Първо не хунта а ако не са забравили имаше избори и Украинския народ каза кои да е в радата.Второ и *** би разбрал че ако Русия спре всякаква помощ за сепаратистите от оръжието с което се стреля до всякаква друга логистика то конфликта би спрял за най много месец.
146
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Москва не е Белият дом,за да обвинява де когото се сети.Москва има доказателства,които не могат да бъдат оборени от "специалистите"от ЦРУ и прибягват до абсурдни обвинения и "правдоподобно отричане"на неоспорими факти,очаквайки,че ще влезе в сила поговорката за кервана и лаещото куче.
145
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тaя кaмпaния вече взе дa постигa обрaтен ефект. След косово, ирaк, либия и сирия щaтите се оср... зa пореден път. Този път кaфявото стaнa твърде много и то нa грaниците нa Русия.Нa укрaинците тaя aвaнтюрa ще им струвa aдски скъпо. Измисленaтa им псевдодържaвa вече фaлирa. Зимaтa ги чaкa нов мaйдaн. A кaто нaселението нa зaпaднa укрaйнa почне дa се тълпи нa полскaтa грaницa ще ги видим и тези смешници кaкво ще нaпрaвят.Тaкa се случвa кaто се водиш по aкълa нa кенийския мюсолмaнин-обонго.
144
2
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
До РайнаТи ако беше та този полет, май нямаше да има начин да си гневна...
143
1
 
3
 
! Отговори
зизи преди 9 години
До ВанкувърВладивостокнай глупавото нещо което съм чувал , като влязат в тесни отношения с сащ и лаинропа ще видя т как точно изглежда да те ограбват маика им жална галям *** ги чака
142
2
 
25
 
! Отговори
Аман от олигофрени преди 9 години
До ШопЗнаеш ли,че ако бях някой злобен,некултурен човечец бих ти отвърнал:Точно за такива като тебе почвам с "Аман от оли*офрени",но шоп-олиг*френ... звучи трагично.Чети,просвещавай се!Искам да бъда разбран правилно-аз не съм защитник на Русия.Проблемът е,че колкото е виновна Русия пет пъти повече са виновни Щатите/респективно в различни случаи Израел и Англия/.Всичко е борба за власт,за влияние
141
3
 
22
 
! Отговори
Аман от олигофрени преди 9 години
До АнонименНе приказвай глупости а се информирай!Знаеш ли,че в момента на атаките срещу двете кули е нямало нито един евреин?Етествено,че не знаеш!Отделно-никакъв самолет не е докоснал Пентагона,камо ли да се е разбил в него!Просвещавай се българино,стига с тази духовна немарливост.След време/ако продължаваме така нищо да не правим/ в майчицата ни България ще се говори основно на *** и турски!!!
140
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Rusia ne igrae po pravilata , pravi se na mnogo igrac iska da stane monopol , i da diktuva cenite , nqma da mu dadat taz vızmojnost zastoto si pokaza Stalinskoto nasledstvo
139
2
 
25
 
! Отговори
Нормално мислещ преди 9 години
До Аман от оли*офрениПрав си брат.Всичко е с цел Русия да се отслаби,търговското споразумение с ЕС да се пробута и Щатите да си продължават безнаказано да дерибействат!
138
1
 
25
 
! Отговори
NOI преди 9 години
НА ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ В АМЕРИКА ВИНАГИ МУ Е НУЖЕН ВРАГ ОТКАКТО Е СЪЗДАДЕНО. ИНАЧЕ КАК ЩЕ СЕ ПРОДАВА СМЪРТ В КОЛОСАЛНИ РАЗМЕРИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ИСКАТ ВСИЧКО ДА БЪДЕ ТЯХНА ВЛАСТ.......КОЙТО ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ Е " СЕПАРАТИСТ "......ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА БЕЗУМИЕ ? СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО.......
137
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВРЕМЕ Е ВОЙНАТА М/У САЩ И РУСИЯ ДА ЗАПОЧНЕ - СЕГА!
136
3
 
32
 
! Отговори
Аман от олигофрени преди 9 години
Напротив-точно наглите американци са виновни!Относно сваления самолет,какво се оказа,а?Кои го били свалили,а?Украинците!Било грешка на някой нафиркан украински солдат!Сега къде са заслужените и нормални извинения на Обама и английската му ***?Използваха тази огромна трагедия по най-непочтителен начин!Но какво да очаква човек от една държава-световен жандармерист,която си позволи лукса да проектира и извърши по най-брутален начин кощуството-11.09.2001 г....
135
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Noviya stalin malko pari vidq i se olq , to zapada kakto ti e dal tez pari pak taka ste ti gi vzeme i pak ste prosqt kakto prez 1991
134
26
 
1
 
! Отговори
ВанкувърВладивосток преди 9 години
Нито Вашингтон, нито Москва са виновни. Украинците са виновни - затова, че искат да живеят по - добре, че не искат да бъдат повече ограбвани. Сигурно е, че ще се борят до последно.
133
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До недоволенСакън, никаква история, ще сгрешиш, чети само официалните руски СМИ: тяхни са и "фашистите" и "***" с последните дори ни услужиха преди година , и "бандеровците"! А зелените човечета - те са от Господа, от Путинчо, и оръжията и мунициите падат от небето!
132
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 163Тебе , някой те НОСИ и ВЛАЧИ, младежо, закачили са те на РУСКА ТРОЙКА и заминаваш!
131
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не, бе , те сепаратистите сами си произвеждат оръжието и мунициите и ракетите земя - въздух и още от детската градина са си скътали по някоя картечница и гранатомет! В този район само те сваляихя 15 самолета, но само с прашки и само смолети на ФАШИСТИТЕ (КОИТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ), А ПЪТНИЧЕСКИТЕ САМОЛЕТИ ГИ СВАЛЯТ САМО ЛОШИТЕ ФАШИСТИ, ***, МАЙДАНОВЦИ И БАНДЕРОВЦИ. Само не е ясно за кой от братята Бандера , става дума, защото единият умря в полски затвор, а двамата в немски концлагер?