Още тела от Боинга откриха в гориста местност в Украйна

Намерена е и част от корпуса на машината
25 юли 2014 10:25, Елка Василева
12
Още тела от Боинга откриха в гориста местност в Украйна
Снимка: Reuters

Част от корпуса на малайзийския самолет и още трупове бяха открити в гориста местност в района на катастрофата в Източна Украйна, съобщават днес австралийски медии, цитирани от ДПА.

"Намерихме човешки останки вчера, а днес - още", е заявил пред в. "Сидни морнинг хералд" говорителят на специалната мисия от наблюдатели на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) Майкъл Бочуркив.

Още по темата

Бочуркив посети района на катастрофата в Донецк заедно с експерти от Холандия, Малайзия и Австралия. За австралийския екип това беше първата визита на това място. На борда на самолета имаше 37 австралийци.

"Най-значителната находка днес беше огромна част от корпуса на самолета, паднала в гъста гора", заяви Бочуркив пред телевизия Ей Би Си. Той отбеляза, че експертите се натъкнали на парчето случайно, защото "нямаше никакви знаци, никакви счупени клони, нищо което да сочи, че то е паднало там".

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Таз гора ще да е някакъв триъгълник и център си има кръг с дърво,и кръг с борче за център на местност,много тайствена-район за приземяване с НЛО с променящи се габарити и форми за доставки на специални товари пропаднали и попаднали в други части на зоната или преминали зоната на зрача,материализирали се направо на асфалта,нещо като терминатор с боинга си.
7
2
 
8
 
! Отговори
чекист преди 9 години
До Бай ХойИ как да се разбере от записа, че са сепаратисти, руснаци, марсианци...Пък и записът е от предния ден и това ясно се вижда. Както и да е...Знаещият английски трябва да знае, че транспортните анове имат таван около 6000метра, а пътническия самолет е свален над 10хиляди. За да го ударят с ракета прихващач трябва да е хванат на радар, а там се вижда и височина и силует на самолета. Боинг с Ан няма как да бъде сбъркан. Може рашките са си правили салют с ракети и случайно са ударили:)
6
22
 
5
 
! Отговори
Бай Хой преди 9 години
До 1Абе задръстен другарю, ако не разбираш от английски, за да гледаш CNN, поне от гугъл разбираш нали? А такива комуноиди като тебе знаят и руски сносно. (асвен ако не си пъпчив тийн нает за по 2 ст. на мнение да *** из нета) Потърси записа на другарите, които се псуват на руски и се кефят като си мислят, че са свалили украински транспортен Ан. И после как се изненадват като разбират, че самолета не е нито Ан, нито украински. Има го записа в тубата.
5
7
 
4
 
! Отговори
макето преди 9 години
Мариела Кастро е летяла с алжирския самолет съвпадение може би
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На фотото ....Флинстоун или може би Фред.
3
6
 
29
 
! Отговори
,,5 преди 9 години
дали ще направят щателен анализ на разкъсаните трупове, в които е вероятно да са останали осколки от изстреляната ракета. едва ли, защото това ще докаже по неоспорим начин, че е стреляно с ракета въздух-въздух. тайните служби, реализирали този атентат нямат интерес от това.
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do sega nyama fakti che rusnaci ili separatisti sa svalili samoleta no pak izlizat fakti za ukraincite(te sa samo izpalnitelite a porachitelite sa otvad okeana).vse pak amerikancite postigat svoeto - da reznat ikonomikata na rusiya.bez voyna nyama da se razminem - do nyakolko meseca e gotova.
1
16
 
62
 
! Отговори
САЩ ЛЪЖАТ ЯКО преди 9 години
стана МНОГО НАПЕЧЕНО ЛЪЖАТА ЛЪСНА И ПЛЪХОВЕТЕ КАТО ЯНЕЦЮК БЯГАТ ОТ ПОТЪВАКЩИЯ КОРАБ. ЗАПИСАН Е И РАЗПРОСТРАНЕН ЗАПИС ОТ РАЗГОВОРА МЕЖДУ ТЕРОРИСТ ЕДНО БАНАК ОБАМА И ИЗПЪЛНИТЕЛЯ ОЛИГАРХ ПОРОШЕНКО. Е ВЕЧЕ КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ОГЛАСИ ЧЕ УКРАИНЦИТЕ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА ТОТАЛНО И ГРОЗНО СЕ МЪЛЧИ. ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЕВРОЦЕНОСТИТЕ. ЧЕСТИТО БУДАЛИ.