Убиха кмета на украинския град Кременчук

Застрелян е в гърдите, води се разследване
26 юли 2014 14:58,
21
Убиха кмета на украинския град Кременчук
Снимка: архив, БТА

Тази сутрин е убит кметът на украинския град Кременчук в Полтавска област Олег Бабаев, съобщи МВР на Украйна, цитирано от ИТАР-ТАСС.

"Кметът е убит с изстрел от огнестрелно оръжие в гърдите", заяви пресслужбата на ведомството. На местопрестъплението работи следствен екип. По случая е образувано наказателно дело.

Преди часове бе съобщено, че тази нощ е стреляно с гранатомет по жилището на кмета на Лвов Андрий Садови. Според украинската телевизия "24" гранатата е улучила мансардата на третия етаж от сградата и експлозията е причинила щети, но пострадали няма.

Органите на реда са открили недалеч от мястото гранатомет "Муха", добавя агенцията., цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Украйнакметубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
тт преди 9 години
Които избива Руснаци,никога няма да се спаси от възмездие.А вие българските хора,никога няма да сте патриоти и винаги ще лижете чужди гъ...е.
14
4
 
5
 
! Отговори
мисионера преди 9 години
като ви чета наглите коментари ми се повръща.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 15,що не се сбориш малко с кирилицата, та да ти се разбират глупостите, които пишеш?
12
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ruski terorizum v deystvie eto tova e istinskoto lice na rusnaka cql jivot se bori za zavzemane na 4ujdi teritorii
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен3,Путин ги уби. Уби кмета на Кременчуг и после отскочи набързо до Лвов. Има го в ютуба . Неопровержимо доказателство. Кога спи тоя човек?-------На, в другата статия пише, че спи до обяд!
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Президентът на елитния украински *** Ворскла Полтава - Олег Бабаев, е убит днес пред дома си, съобщават местните медии. Бабаев е причакан пред къщата, в която живее и е пронизан с 3 куршума.Типична мутра, при това бандеровска. И у нас през 90-те се чистеха така.
9
4
 
34
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
Белият дом още не е обвинил Русия, но ние си знаем, че Путин е виновен и за това ... нали?!p.s. Нещо за убитите в Луганс?
8
2
 
3
 
! Отговори
rustam преди 9 години
До Анонимен 6 БРАВО БЕ ПИЧ ОТДАВНА НЕ БЯХ СЕ СМЯЛ ТАКА И ЧЕРПНЯТА Е ОТ МЕНЕ БРАВО
7
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дa им е честито нa хохлите. Където стъпят носителите нa демокрaтични ценности неизменно се случвa едно и също-aтентaти и грaждaнски войни. Севернa aфрикa, близкия изток, боснa, косово. Сегa в укрaйнa. Предстои същото дa се случи и в съседнa мaкедония, точно нa грaниците ни. A после може и у нaс дa прескочи.
6
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американската истерична анти руска пропаганда взе да става за ***. То като се позамисла май навсякъде минаваха метър с лъжите си. То не беше химическите оръжия на кръволока Садам, то не бяха супер оръжията на Кадафи. Но друго си е запада да каже някак си по хваща дикиш и *** дето мислят с телевизорите си се ловят на въдицата на момента. Ама верно, кога почива тоя Путин, бе. Интересна работа.
5
5
 
33
 
! Отговори
neno преди 9 години
Дааа,колкото и да ми блокирате IP та ,аз пак съм тука Инак това е началото. В Лвов някой е обстрелвал дома на кмета с РПГ "муха" Няма убити там,но ясно си показва,че това е началото на края на Украйна Порошенко,не случаино го бъзикат с Потрошенко Края на Украйна е близо,а щом Яйценук,Кличко ,Тимошенко се изнизаха като пръ*ня от г*з ,значи края е много близо Още няколко месеца ще играят и после идва зима ,която да се надяваме да е студена и дълга
4
29
 
5
 
! Отговори
Пеев преди 9 години
После се чудят защо в Москва ставали атентати - ама не може да поддържаш терористи и да ти е мирна къщата !
3
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин ги уби. Уби кмета на Кременчуг и после отскочи набързо до Лвов. Има го в ютуба . Неопровержимо доказателство. Кога спи тоя човек?
2
11
 
43
 
! Отговори
Мда преди 9 години
Така е, терористите, спонсорирани от Киев, стрелят срещу жилищни квартали в Донецк и Луганск, и избиват хиляди мирни жители. Но това не е новина, затова пък новина е, че кметът на Кременчуг е убит, вероятно от някакви криминални елементи. Както се казва: ако загинат десетина, това е трагедия, ако загинат десет хиляди, това е статистика.
1
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обикновени прости терористи.Няма да ги бъде дълго, светът вече почна да се научава как да се справя с такива.