САЩ ще координират с ЕС санкциите срещу Русия

Те може да обхванат енергийния, отбранителния и финансовия сектор
27 юли 2014 19:47, Елка Василева
46
САЩ ще координират с ЕС санкциите срещу Русия
Снимка: архив, Reuters

Администрацията на САЩ смята в скоро време да координира с ЕС усилията си по налагане на санкции срещу Русия. Това съобщи пред Си Ен Ен заместник-съветникът на президента Обама за националната сигурност Бен Роудс, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Роудс потвърди, че санкциите може да обхванат енергийния, отбранителния и финансовия сектор на руската икономика. По думите му ЕС може да вземе решение по налагането на тези санкции до края на юли.

 "В най-близко време ще координираме усилията си с европейците, за да може мерките ни да се приемат съвместно", каза той.

Роудс изрази увереност, че бъдещите санкции ще са по-силни от досегашните. Той отбеляза, че подобни мерки оказват влияние на руската икономика. "Наблюдаваме изтегляне на капитали в размер на стотици милиони долари", заяви той.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: САЩРусияЕСсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
2
 
! Отговори
Крайно време е... преди 9 години
Крайно време е американците и руснаците да се сбият, да се избият взаимно и да отърват света от алчните си и ненаядени ***!
23
1
 
8
 
! Отговори
До наглото турче преди 9 години
До aliev555Изразявай се на български! Този език няма да го учим. Никога! Чувал съм от стари хора, че имало мъдри турци, вярвам , че е така, но като виждам твоето siykerlyr, не ми остава друго, освен "Da ti go na4u***m!"
22
2
 
14
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До Анонимен 37Финансово генийче, та нали там ги стискат мокасините - доларът няма златно покритие. Русия има голям златен резерв. Годишното производство на злато е повече от 80 тона. Започват взаимните разплащания в национални валути с Китай и...Турция. Ще има и други. Доларът не става вече и за ***-папир - много е твърда хартията. Ще е идеален за тапети. Всъщност, ти купи ли си долари или предпочиташ ??Да чете и 39!
21
0
 
7
 
! Отговори
Краси преди 9 години
А ти колко долара си купи?
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
27Иновaции в тaзи сверa в aмерикa вече нямa. Интел е последния aмерикaнски гигaнт. Всичко вече се произвеждa в източнa aзия. Компютри, телефони и всякaквa битовa техникa. И aвтомобили скоро ще спрaт дa произвеждaт. Зa космическaтa си прогрaмa рaзчитaт нa Русия.Единствените иновaции от зaпaдa сa в сверaтa нa гмо ***.
19
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко ли трябва да си зле за да имигрираш в Русия? В Русия има и около 10 милиона нелегални имигранти от бившите съветски републики. По простата причина ,че не могат да стигнат до Европа..А САЩ си остава за тях мечта..
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 30 усещам лека ирония,може и да греша но едно е да си емигрант в богата старана съвсем друго да да се преселваш в незаселени места като Сибир..не че има нещо лошо.
17
4
 
1
 
! Отговори
aliev555 преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯAniyna koidumunu syan domus Gurbetmisin sikeiym azini seni san cingene anadiynmi .Nevar Almanda otursan arblar sikelyr karini kurdlarda siykelyr karini .Da ti go nachuk***m
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1933 не забравяйте думуте на Сталин: В.С.В. бе спечелена от нас защото Великобритания осигури времето,САЩ осигуриха парите а СССР ОСИГУРИ КРЪВТА...
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 25 всяка година САЩ разиграва лотария "зелена карта" 55 000 получават а участват 10 000 000 граждани на света.Колко според теб са емигрантите кандидати за Русия?
14
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 22 от славянинГрешиш,Китай е най заинтресован да се запази ДОЛАРА защото е най-големият държател на американска валута.В един момент резервите му стигнаха 4 трлн$ Нали не вярваш,че за приятел китайците биха се лишили от тази планина от пари..Да не говорим за неизгодният за Русия договор за газа при който Китай просто изнуди Путин.
13
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До славяниндо преди 6 г преди да се вдигне цената на петрола Русия имаше БВП колкото Холандия която има 10 пъти помалко население..Най-богатата на ресурси страна която дори няма техника с която да ги добива...
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 13 от славянинс които после трябва да пазарува храни,компютри,техника.....сяамо,че никой не дава срещу рубли,там е бедата
11
1
 
4
 
! Отговори
Лора преди 9 години
До ... 14Може би часът наближава...В края на юли, след около пет годишна подготовка,ще бъде открит от еврейските равини и поддръжници на пан-религията копието на Храма на Соломон в близост до Сао Пауло,БразилияВсе пак, това не е тъй наречения трети храм, който трябва да се съгради в Йеросалим,но... както вървят нещата, нищо чудно НАТО да се намеси там, уж в полза на световния мир.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ODESSAЯдосвам се, понеже това ... обикновено плюе по България (сега още не е почнал, понеже силно слюноотделя по задните части на американците)! А тук е израснал, тук сме го обучили (даже умее да натиска клавишите на компютъра!)... Но оплюва всичко българско! Затова като му видя надписа и побеснявам!Но ние сме си виновни - такива като него въобще не трябва да се допускат до образование и други постижения на цивилизацията!
9
0
 
7
 
! Отговори
ДО гурбетчия преди 9 години
МАЙ НЕ СИ НИКАКЪВ гурбетчия,АМИ СИ ЗЛОБНО бсп-арче,ЧЕСТИТ ТИ НОВ ВОЖД И НАЗДРАВЕ
8
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то досега нищо нямаше, тепърва започва. досега европа се дърпаше но сваления от чекистите самолет промени нещата. надявам се жужето да приеме новите санкции с типичното си спокойствие и просто да си го премести в другия крачол.
7
0
 
10
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Защо се ядосваш бе анонимен? То *** какво може да прави освен да смърди? От екрана миришеш гурбетчия
6
4
 
12
 
! Отговори
Хазяйка преди 9 години
Вече го усетихме това;оттегляне;курортите са ни пустеещи и руските граждани дори и с имоти тука никакви ги няма,а изхранваха голяма част от жителите по Черноморието и не само тях.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
GOTVETE SE ZA VOYNA - USA NYAMA DA SPRE DO TUK. RUSIYA OSHTE NE SE E PREVOARAJILA I TE BARZAT ZASHTOTO SLED 3 - 4 GODINI SHE E KASNO.JALKO ZA OBIKNOVENITE HORA KOITO SHTE BADAT IZBITI ZA DA MOJE BOGATITE DA BADAT OSHTE PO-BOGATI.