Снимки доказвали, че Русия дава оръжия на сепаратистите

Москва обвини САЩ, че злословят непрестанно
Обновена: 28 юли 2014 07:33 | 28 юли 2014 07:24, Веселина Йорданова
163
Снимки доказвали, че Русия дава оръжия на сепаратистите
Снимка: архив, Ройтерс

Съединените щати представиха сателитни снимки, които според Вашингтон са нови доказателства, че Русия снабдява с оръжия сепаратистите в Украйна, съобщи ДПА.

Още по темата
Изображенията, заснети със сателитни камери, показват, че Русия е стреляла с артилерия по украински военни единици от своята страна на границата. Снимките са направени между сряда и събота, посочи Белият дом.

Снимките показват следи от взрив, където ракетите са били изстрелвани и кратери, където са се приземявали, отбеляза Асошиейтед прес.

Москва отхвърля твърденията за руска намеса в Източна Украйна. Руското външно министерство обвини през уикенда САЩ, че водят непрестанна кампания по злословене срещу Русия.

Малко след като снимките бяха показани, Държавният департамент съобщи, че държавният секретар Джон Кери и руският външен министър Сергей Лавров са говорили по телефона. Кери призова руския си колега да спре притока на тежки оръжия и да спре ракетния и артилерийски огън от Русия към Украйна.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: УкрайнаСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Falshivo obqsnenie na rusnaka ,toy may ne znae 4e satelita moje da snima i nomera na kolata,a 4e Rusia vaorujava vsi4ki teroristi i diktatori v sveta tova go znayat i decata ,teroristite v sveta vinagi polzvat avtomat kalashnikov koeto se proizvejda v Rusia i BG
103
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно изцепка е тази "новина"...Новинарите я дайде адреса където официално са публикувани тези "снимки" от Ваншинтон, със съпътстващата информация за положението на спътника!Май не можете а?!хи-хи-хи..!
102
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво да се коментира,значи от сряда до събота са заснети кратери и следи от взрив,а къде са оръдията и боеприпасите-снарядите,ако те се движат със скороста на светлината то писаха,че има такива камери снимащи с такава скорост и на забавен кадър може да покаже за окото,то оръдията не могат да избягат с такава скорост от сряда до събота дори и да са на НЛО с таз скорост,все ще бъде засечено от камерите,а за спетрален анализ и обработка може да се окаже,че са нацапани
101
6
 
20
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Ами то е ясно, че РФ подпомага т.нар. сепаратисти. И е нормално! Я си представете македонците да се сбият с шиптърите, ама преди това да се откажат от антибратските си приказки по наш адрес.....та...ние на кого ще помагаме? НА шиптърите или на македонобългарите? Та и в Украйна руснаците помагат на руснаци срещу сборна формация от всякакви проамерикански ***!
100
4
 
20
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
тези снимки да не са като онези за кацането на луната където им се вееше флага, мухахаха ха. Това са приказки за децата във 2-ра група в детските градини,
99
5
 
25
 
! Отговори
До кога преди 9 години
Тия руснаци как ме ядосват. Как позволяват на най големия терорист в света да отправят ежедневни обвинения срещу тях. Ами руснаците да си използват техниката и да покажат как САЩ въоръжават терористите в Сирия, как им пращат и пари, как въоръжаваха и талибаните, и чеченците и всичкото което е терорист на тая земя ! Ейййй кога ще им се върне на тия американци всичкото зло което правят откакто ги има, кога ?
98
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са снимките? Явно трябва да ги търсим пак в социалните мрежи и You tube ;)
97
7
 
28
 
! Отговори
ЯНКИТЕ ЛЪЖАТ преди 9 години
ЛЪЖИТЕ НА САЩ СА ЕЖЕДНЕВНИ. ФАШИСТИТЕ ОТ САЩ И УКРАЙНА ДА КАЖАТ КОЙ СВАЛИ ГРАЖДАНСКИЯ САМОЛЕТ И ЗАЩО Е ОТКЛОНЕН ОТ ДИСПЕЧЕРИТЕ ОТ УКРАЙНА?????? ТРЯБВА ДА СМЕ *** ЗА ДА ВЯРВАМЕ НА ЛЪЖИТЕ НА ТРЕТИЯ ПОЛ ОТ САЩ И ЕС. САДАМ ХЮСЕИН СЪЩО СПОРЕД САЩ ИМАЛ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ НО ТОВА БЕШЕ ЕДНА ЛЪЖА ЗАДА ОКУПИРАТ НЕФТЕНИТЕ КЛАДЕНЦИ.
96
2
 
6
 
! Отговори
SS преди 9 години
До 124А помниш ли Лил Смит в "Деня на независимоста": ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ЗЕМЯТА И БАМ ЕДНА ТУПАЛКА.Е много са курави ЯНКИТЕ признава им се ;).
95
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците повече да не обръщат внимание на бръщолевенията на US и наистина да свалят всички ограничения за оръжие на Новорусия.Залога е фашизъм 2 + световна 4 - срещу - неудобството от умиращите от яд янки прилагащи "санкции".
94
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срочное сообщение! 28 июля Стрелков дал команду "БЕЖАТЬ
93
2
 
32
 
! Отговори
Лоша работа преди 9 години
Не се съмнявам, че Русия снабдява сепаратистите с оръжие, но не вярвам да стрелят от своя територия по украински обекти. Досега Путин много внимава да не дава повод за обвинения и санкции, макар че това едва ли има някакво значение. За САЩ важи максимата "мътиш ми не мътиш водата, ще те изям" /както казва вълкът на агнето в известната басня/.
92
21
 
6
 
! Отговори
Къде ме търсиш преди 9 години
Американците грешат,оръжията терористите ги купуват от магазините в Масква,където пише на вратата -ВОДКА.
91
24
 
5
 
! Отговори
до 124 преди 9 години
Че Лавров е наричан от Путин ГЬОБЕЛС е всеизвестно,но в опорнитЕ точки не го пише,ПИШЕ ГО В РУСКИТЕ САЙТОВЕ.
90
3
 
2
 
! Отговори
до жан 122 преди 9 години
Така пише в КНИГАТА,но кой да чете.Опорните точки са по-важни.
89
2
 
4
 
! Отговори
jan преди 9 години
До СпонгиПо твоите разсъждения излиза, че баща ти те е родил. Честито.
88
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 105 Ох, момче, момче! Продължавай да вярваш, че "САЩ само лъжат" и ще си останеш беден , необразован и ***, както до сега :)Просто си велик в умозаклщченията чудя се как не сме те избрали за президент или министър предцедател
87
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Спонги 113Ако не се криеха зад мирното население досега да са изтикани обратно в Русия - тази азиатска първобитна страна.Човече дрънкаш глупости само пиша ти го просто да знаеш,че има хора готови да дискутират а не да се заяждат и пишат простотий и да те питам какво точно знавш за комунизма ,че толкова често го споменаваш ако ще дискутираме дай по сериозно иначе се превръщаш в поредния папагал.Съжалявам ако това те обижда.
86
2
 
14
 
! Отговори
ДО USA ПОДЛОГАТА преди 9 години
Хахахахахахахахаххахахахахахахха.... и значи ти си толкова предприемчив и УМЕН , че си прекарваш времето в hate-ване по блгарските форуми.....СМЕШКАААА :DDDD Като имигрираш в USA и откриеш новия Microsoft или Apple ни се обади :DDDD
85
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли някой който твърди, че няма война между Русия и Украйна?